Küçükken çıplak fotoğrafları olan biriyle siz olsanız evlenir miydiniz?

Arkadaşlar soru gayet açık. 8. sınıftayken erkek arkadaşıma çıplak fotoğraf gönderdim ve ardından o herkese dağıttı... Sonra çok kötü oldum depresyona girdim xanax dahi kullandim uyku haplarinin ardi arkasi kesilmedi. 2 kez intihar denedim birinde atladm bacagim ve kolum kirildi basima buyk bir darbe aldm yogun bakima kaldirildim. Digerinde tami tamina 18 tane agir doz hap ictim, üstüne kan kaybindan ölürüm bundan ölmezsem diye her yerimi kestim sonra babam kapiyi kirip iceri girdi hastaneye yetistirdi ve su anda midemde yara var. İsin kötü yanı nedenlerini hala annemlere söyleyemedim hatta hiç kimseye... Resimleri görenler biliyordu sadece nedenini. Onlarda bu olaylardan sonra resim çok yayılmadan sildiler ve gelip benden helallik istediler. Resim ortadan kalkti ama bu sefer de ben vicdan azabi yasamaya basladim ve madde kullandim lise 1-2 de. Cok zor günler gecirdim ama üni. ye geçince atlattım çünkü burada kimse bilmiyor olayları zaten hep sessiz oldum üni. de hep düzgün giyindim diger kizlar gibi olmadim sesli gülmekten dahi kaçındım. Ardından mezun oldum işim oldu gücüm oldu derken bir bktim evlilik icin sıkıştırmalar basladi. Ama ben korkuyorum :( nasil anlatabilirim ki ben bunlari evlenecegim adama siz olsaniz böyle birini kabul eder miydiniz? 24 yasindayim su an.
Küçükken çıplak fotoğrafları olan biriyle siz olsanız evlenir miydiniz?