Arkadaşlar soru gayet açık. 8. sınıftayken erkek arkadaşıma çıplak fotoğraf gönderdim ve ardından o herkese dağıttı... Sonra çok kötü oldum depresyona girdim xanax dahi kullandim uyku haplarinin ardi arkasi kesilmedi. 2 kez intihar denedim birinde atladm bacagim ve kolum kirildi basima buyk bir darbe aldm yogun bakima kaldirildim. Digerinde tami tamina 18 tane agir doz hap ictim, üstüne kan kaybindan ölürüm bundan ölmezsem diye her yerimi kestim sonra babam kapiyi kirip iceri girdi hastaneye yetistirdi ve su anda midemde yara var. İsin kötü yanı nedenlerini hala annemlere söyleyemedim hatta hiç kimseye... Resimleri görenler biliyordu sadece nedenini. Onlarda bu olaylardan sonra resim çok yayılmadan sildiler ve gelip benden helallik istediler. Resim ortadan kalkti ama bu sefer de ben vicdan azabi yasamaya basladim ve madde kullandim lise 1-2 de. Cok zor günler gecirdim ama üni. ye geçince atlattım çünkü burada kimse bilmiyor olayları zaten hep sessiz oldum üni. de hep düzgün giyindim diger kizlar gibi olmadim sesli gülmekten dahi kaçındım. Ardından mezun oldum işim oldu gücüm oldu derken bir bktim evlilik icin sıkıştırmalar basladi. Ama ben korkuyorum :( nasil anlatabilirim ki ben bunlari evlenecegim adama siz olsaniz böyle birini kabul eder miydiniz? 24 yasindayim su an.
Cevabın nedir?
Canım kötü bir travma geçirmişsin. Keşke içine atmak yerine bunları ailenle paylaşsaydın, İçine atman görüldüğü gibi iyi sonuçlar doğurmuyor. Defalarca intihar girişimin olmuş, bunlar da seni psikolojik olarak çökertmiştir. Şu an ruh sağlığının ne derece sağlıklı, o bile meçhul. Neden ailenle paylaşmadın, ailenle paylaşmış olsaydın bunları yaşamazdın ve o fotoğrafların yayılmasını engellerdin. O yaşlardayken yapılan en büyük hata ne yazık ki bu. Tehtit aldığınızda korkuyorsunuz ve sizden ne istenilirse yapıyorsunuz. Bundan korkmamanız gerekiyor, her ne olursa olsun ailenle paylaşmalısın. Ailen belki cahil insanlar olabilir, seni olgunlukla anlamayabilirler; ancak en fazla bir tokat atarlar, dışarıdaki it sürüsünün yaptığı gibi paçavra etmezler. Böyle konularda sessiz kalmayın, tehtit alıyorsunuz ailenizle paylaşın.
Geçmişe artık bu kadar takılma. Geçmiş yaşandı ve bitti artık. Keşke şunu yapmasaydım, keşke böyle yapsaydım diyerek hiçbir şeyi değiştiremezsin. Yaşadığın en ayrıntısız detayı bile değiştiremezsin, o yüzden yaşandı ve bitti deyip önüne bakman gerekiyor. Gerekiyorsa psikolog desteği al.11 Yorumla
Soran+1 yılAh canım ben düşünmedim mi sanıyorsun anlatmayı ama ne yazık ki ailem bu sebeple beni öldürebilirdi bile. Ben babamın diz üstünde etek giydim diye beni öldüresiye dövdüğünü bilirdim küçükken bile...
En İyi Cevaplar
+1 yılBak bu düşünceyi kafandan atman zor. Ama cidden psikolojik yardım alman lazım. Bu devirde birbirine bu resmi atmayan kalmadı artık. Hatta bunun bir ismi bile olmuş "sexting". Sen bu kadar sessiz sakin olursan çoğu erkeğin senden şüphelenmesine sebep olursun. Bir psikoloğa git ve durumu anlat. Eksiksiz. Sonra dünyaya açıl hayatın güzel olduğunu farkedeceksin. "La vida es bella" yani Hayat Güzeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bir cok kez gittim ama olayi anlatamadim simdi randevu alcam tekrar umarim basarcam bu kez.
- +1 yıl
Anlatman lazım. Doğru yolu gösterirler
Şöyle cevap vereyim sakın ha sakın hiç aklına getirme getirsen bile sorun değil bu gayet normal bişey diye düşün. Çünkü insan aslında hep çıplaktır.
Üzerimize giydiğimiz kıyafetler. Bizi insan yapmaz insanların heppisi çıplaktır.
Kendine dert etme
Hatta yanlız kaldığında aynanın karşısına hep çıplak çık ve kendini seyret bu sana iyi gelecektir ve bu kötü düşünceden çık.
Doğarken çıplak doğduk ölüncede çıplak olacağız.
hatta ameliyat oluca bile insan hep çıplak oluyor.
Bu bir insan vucudu düşünsene foto model bayanları sürekli çıplak poslar veriyorlar onlar bunları normal görüyor.
Hatta avrupada bir sürü insan çırıl çıplak protestolar yapıyor.
meşhur ukraynalı kızlar vardı hatırladınmı..
Heppisi çıplak protesto ediyorları akıllarına gelen her şeyi..00 Yorumla
+1 yılEvlen Ve Anne Ol
34 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum bunu. Umarım evlenebilirim
- +1 yıl
Geçmiş Geçmişte Kaldı Sen TERTEMIZSIN
Soran+1 yıl:) yüzümü güldüren bir cevap sonunda...
- +1 yıl
:)) gülsün tabii ne kaşarlar var onun bunun altına yatıp namuslu ayakları yapıyor sen TERTEMIZSIN VE HEP GÜL :d
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
75Cevap
+1 yılOrtaya çıkıyor hayatına aldığın kişiye yalan söylememelisin. Çocukluk Aşkım Tuğçem vardı ilkokulda ortaokulda lisede üniversite de hep ara ara ilişkimiz oldu lise bittikten sonra iki yıl bi ilişkimiz oldu bunun ardından nişanlandık nişanlıyken lisede bi ara çıktığı ve onunla çıkarken bana onu değil seni seviyorum onu bırakırım istersen dediği çocuktan arabada çıplak fotoğrafları videoları kendisinin çekip attığı çıplak fotoğrafları geldi sadece de bana değil çocuğun dediğine göre ben seviyordum beni kandırdı intikam alacağımı söylemiştim dedi bu foroğraf olayını ben daha önce yine duymuştum ama aşık olduğum sevdiğim kız bana kızıp öyle bi şey nasıl olabilir diye susturmuştu beni daha sonra aileme abime enişteme atmış sizin olayda olduğu gibi bazı arkadaşlarıma gelmiş dağılmış işte ben bunu öğrenince ayrılmadık ama aramız iyiye gitmiyordu üzülmüştü ve benim onu iyi etmemi istiyodu bende de o hal yoktu iyi değildim dört gün aralıksız uyumamıştım en sonunda burnum kanayarak bayılmışım. Evde ne düşünerek ağladıysa ağlamış ve abisi sorduğunda benim ona iyi davranmadığımı söyleyip saçma sapan sebepler anlatmış abisi gelip beni dövüp parmağındaki yüzüğü çıkarmıştı bende söylememiştim olayın aslını öğrendi daha sonra özür diledi. Askere gittim geldim kızla tekrar konuşmaya başladık abimle tartıştık ablamla tartıştık hepsinin dediği sadece o kız için mi normalde eve giren bi tip değilim şu an insanlardan utandığım için dışarıya çıkamıyorum birisiyle tartıştım önce koluna taktiğin kadının pisliğini topla sonra delikanlılık yap dedi kötü şeyler olacaktı son anda engel olundu instagrama barıştığımızı bilsinler diye hikaye attım onunla en yakın arkadaşlarım abilerim kardeşlerim çoğu sana yakışmadı dedi kimi düğününe gelmem dedi hayırlı olsunn yazanın bile altında bu sefer sen bi şey arıyosun zaten kötü çok kötü bi olay ama bana söyleseydi ve ben sadece o çocuğa biliyorum deseydim ya da daha önceden gidip durumu çözeydim hiç birisi olmayacaktı ve ben hayatta onu bunun için bırakmayacaktım. Dürüst olun delikanlı olun sizi böyle bi olayı açık açık anlattığınız için baş tacı yapacak delikanlılar olacaktır bunu anlatan söyleyen benden bi şey gizlemez diyecektir ve sizi emin olun başının üstünde tutacak birsi olacaktır. Unutmayın güven sevgiden önce gelir.
00 Yorumla
1 yılbende 8. sınıfta aynı şeyleri yaptım oyundan konuştuğum birisine çok pişmanım çocuk bana en sonda nasıl güvenip attın ya kötü niyetli birisi olsaydı hiçmi korkmadın diye o cümlesi biraz rahatlatmıstı ama yine de kötü hissediyorum. şu an üniversite 1. sınıfım kendimi kötü hissetmiyorum ilk zamanlar bende bunalıma girdim namaza başladım 1-2 sene hiç bırakmadan kıldım seni okadar iyi anlıyorum ki. hem utandım hem başıma iş gelmesinden korktum hemde işin günah tarafıyla vicdanım acıdı aylarca. şuanda inançsızım orası ayrı en azından günah kısmında içim rahat bide bu zamana kadar bişey yaşamadım üstünden zaman geçti unutuldu kendimi kötü hissetmiyorum cünklü insani dürtülerle biseyler yaptım sonucta. ama suanda sevgilim var ve bunları ona anlatmadım hatta bu hesabı 2 gün once sevgilime bunları anlatmalı mıyım diye soru sormak icin actım ilk kez. ama sanırım anlatmıcam cunku bunlar gecmiste kalan hatalar pismanım tekrarı asla olamaz suanki sevgilimle 10 sene beraber olalım asla ona bile atmam. gercekten seven bi adam senden böyle seyler istemez. ben şuna inanıyorum gerçekten seven seni kusurlarıyla sever geçmişimi derinlemesine kurcalamaz bende bu yüzden anlatmama taraftarıyım ki bende ona sormadım ama o sordu. asla kendimi suclamicam sende yapma kıyamam sana neler yasamıssın ilaclar intiharlar. kötü bir insan degilsin yaptıgın şeylerde utanılacak birsey degil asla merak etme. ama şu var birisiyle fiziken cinsel iliskiye girmis olsam daha oncesınden bunu söylerdim sevgilime onunda bana söylemesini beklerdim bu bence önemli ve herhalde devam edemezdim bilmiyorum buyuk konusmayayım onu gercekten seviyorum liseden beri sevgiliyiz.
11 Yorumla- 1 yıl
Neden ama engelledin 🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılşu kendilerinizi ötekileştirmeleriniz yok mu? biri sorar şişman bir kızla evlenir misniz? ötekisi sorar.. zayıf bir kızla evlenir misniz? diğeri sorar böyle bir kızla evlenir misiniz? bir başkası sorar bakire olmayan biri ile evlenir misiniz? arkadaş o zmn hepiniz evde kaldınız.. ^_^ saçmalamayın yaa.. bugün eski bir genel ev çalışanı bile evlenebiliyorken siz neden evlenemeyesiniz.. herkesi kabul eden birileri çıkarki senin bu yaptığın kabul edilmeyecek gibi birşey değil.. çıplak foto yerine 10 kişi ile yatsaydın nolurdu? bu seferde geçmşinde 10 kişii ile yatmış biriyle evlenir miydiniz? diye soru mu açacaktın.. ^_^ sanki bizim geçmşimiz çok temiz.. takılma bu kadar o zmnlar çocukmuşsun yapmışın bir cahillik lakin fantazik bir çocukmuşun ama ^_^
11 Yorumla
+1 yılBaşına gelenleri aynen anlat, evleneceğin kişi zaten anlayışlı ve olgun biriyse seni bırakmaz sen de o zaman gönül rahatlığıyla evlenir yaşarsın hayatın.. Bir daha başına ne gelirse gelsin intihar felan da düşünme bunlar yanlış ve Yüce Rabbimiz bunu kesinkez haram kılmış. Dünyayı acısıyla tatlısıyla iyisiyle kötüsüyle kabullenmek zorundayız, hayat bu, nasıl olsa birgün diğer aleme geçeceğiz.. Sabırlı ve bilgili olmaya çalış her zaman. Güzel şeyler düşün ve geçmişte yaşadıklarından pişmanlık yaşama, onlar senin yaşaman gereken şeylermiş yaşadın bitti, bunları kafana takıp durma geç gitsin başka şeylerle uğraş, hayatta yapacak şey mi yok...
00 Yorumla"Ya ben 8. sınıfta böyle bir şey yaptım ehehe ne salakça değil mi" diye anlatıyor olsaydın çok az erkek seni kabul ederdi. Ama belli ki pişman olmuşsun ve intihara sürüklemiş seni. Eşin olacak kişi fotoğraf olayından çok, sonrasında yaşadıklarına değer verecektir ve büyük ihtimalle onun gözünde çok değerli olacaksın. Psikolojini bozacak bir durum yok. Herkes hata yapar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Bunlar cahiliye dönemi olarak adlandırılır genelde :) her insan bazen sonuçlarının ne olacağını bilmeden bir takım şeyler yapar. Ama benim üzüldüğüm konu neden bu kadar kendine zarar verdin. Keşke yapmasaymış bu tür alışkanlıklarından vazgeçip çırpınıp kendine gelmene de ayrıca sevindim. Artık bence evlenmekten korkmamalısın çünkü seni gerçekten seven birini bulursan eğer bunları anlattığında beraber o günleri yad edebileceğin bir erkek çıkabilir karşına çünkü bu sorun edilecek bir şey değil :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim bunlari okudukça korkularımdan bir nebze olsun sıyrıldım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin özelin sıkıntı duyacaksan anlatmasanda olur, çıkıpta yıllar sonra biri aaa bu kızın resimlerini biliyorum mu diycek :) artık olan olmuş unutmaya çalış, kafa dengi iyi biri çıkar karşına herşey normale döner hatta birgün böylr tatsız bişi olsu vs anlatırsın.. Şahsen ben duysam yani aradan yıllar geçmiş çokta üstünde durmazdım sonuçta hata seninde olsa gençlik, okul yılları işte neler yapmadık ki.. Kötü günler geride kaldı artık işine gücüne bak, birini sevmeye başla... ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) umarım dedigin gibi biri böyle ben bu kızın fotoğraflarını biliyorum demez.
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. sen gerçektn bazı şeyleri görmüssün yaşamıssın geçnlikte hatta çocuklukta olmus bişyler ve bundan pişmansın gerçektn ilerde sadık bir eş olursun inşallah ama bunları evleneceğin kişiye güvendikten sonra tabi anlatman olacaktır senin yararına sakın saklama... ben şahsen senin gibi biriyle olmaktn korkmazdım sadık olacağını bilirdim... bu yüzden inşallah rabbim sana çektiğin çilelerden sonra güzellikler nasip eder... seni sınamış rabbim bundan sonrası güzel olur merak etme...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İnşallah.
Çok zor durumlar yaşamışsın gerçekten hatta hayatının bugününe kadar etkili olmuş. Ama epey atlatmış ve evlenmeye kadar gelmiş durum. Peki şimdi ne olacak ben bir rehber öğretmen olarak sana şunu öneririm illaki söylemek zorunda değilsin mesele açılacak olursa da depresyon yaşadığını söylersin zaten o seni seviyorsa bu durumda üzerine fazla gelmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Seninki çocuça bir bunalım sonucu oluşan şuursuzluklar zinciri olmuş, üni de kendini toparlamışsın ve herşey geride kalmış, bundan sonrası için herşey yolunda olacak şu anda en önemlisi senin bu kötü anılarını kafandan silmek olacaktır, bir allah bir sen bileceksin, evlenmene engel bir durum kesinlikle yok fakat sakın olaki evleneceğin kişiye tek kelime bahsetme, sen hayatının yeni ve temiz sayfasını yazıyorsun geçmişi sil o kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ya o sonradan öğrenirse bana olan güveni yerle bir olmaz mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş olmuş, bitmiş, suçun sadece nefsine yenik düşüp güvenmek.
Aşırı takıntı olmuş sende.
Takılacak hiç bir şey yok.
Niye evlenmesin insanlar, ortada kötü bir şey yok.
İçin rahat olsun, önüne bak, bir daha böyle bir şey yapma ve unut.
Oldu bitti, takılacak bir gram bir şey yok.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.
yapmışsın bir cahillik geçmiş gitmiş daha neyin takıntısındasın hiç birimizin yanlışı olmadımı her insana birden çok şans verilmeli insan l*n bu sonuçta. takıntı yapma umarım aklından geçen güzel bir insanla evlenirsin hiç bir şeyin baskısı altında düşünme. bir başkalarının düşüncelerinin seni etkilemesine müsade etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır.
Sonuçta çıplak fotoğraf göndermeyi bırakmış olsan bile bir daha "hiç çıplak fotoğraf göndermemiş insan" olamıyorsun. Önemli olan o hatayı hiç yapmamaktı. Ben hatasızsam karşımdaki insan da hatasız olmak zorunda. Ben hata kaldıramayan bir insanım.18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yaptığın, "ama hataydı, ama çocukluktu" deyip yaptığın hatayı sevimli gösterme ve insanların gözünde meşru kılma çabasından başka bir şey değildir.
Cevap sahibi+1 yıl"Hata yaptım" demek geçerli bir mazeret değil. Sonuçta bu hatayı yapmadan senin yaşına gelen birçok insan var.
Cevap sahibi+1 yılZamanında serseri adamlara çıplak fotoğraflarınızı dağıtıp 31 malzemesi olun, sonra da düzgün adamlara "ben hata yaptım, nolur evlen benimle, hem gençlikte herkes hata yapar" diye duygu sömürüsü yapın durun. Süper lan.
Cevap sahibi+1 yılDünya üzerinde bu hatayı yapmadan senin yaşına gelen tek bir insan bile olduğu müddetçe benim bu hatayı hoş görmem mümkün değildir.
Cevap sahibi+1 yılerkekler var*
Soran+1 yılSeni dikkate dahi almıyorum. Senin gibiler yüzünden gençliğimi mahvettim. Şimdi iki saniyemi bile sana sinir olarak geçiremem.
Cevap sahibi+1 yılBak hala gençliğim mahvoldu diye ağlıyor. Bana ağlama, ben anlayışsız bir insanım. Senin beni dikkate almama ve bana sinir olma gibi bir hakkının olduğunu da zannetmiyorum.
Gençliğini zamanında çıplak fotoğraf gönderdiğin için mahvettin. Bu konuda "benim gibileri" suçlayamazsın.- 1 yıl
abi konyalı falan mısın bilmiyorum da eskisehirli olmadıgın kesin kapat ceneni ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorma ya ben de yaşadım çok kötü olmuşum şu anda sevgilim le mutluyum hemde çok bambaşka sen de göreceksin. Ben de sevgilim anlattım ama hepsi anlatmadim sadece beni tehdit etti zorladı beni bu kadar anlattım geçmişi unut dedi bana. Çok tan unutuyordum şimdi beni hatırlattın sikilmaya başladım ya
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( beni anlayan biri olması güzel...
Cevap sahibi+1 yılTabi ki umarım seni anlayabilecek birisi karşına çıkar inş
Geçmişse olani söyle senden duymali. ufakken bir hata yapmissin olmuş bitmiş millet nasil bayanlari alip evine es yapiyo sen herşeye rağmen dürüst davran. kendinide üzme bnce zaten aklinda şüphe kalacak hissine kapilirsan. isin olmasin o adamla.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Dürüst davranacağım.
Ben bir an 30 a geldin sandım okurken. Bence intihar edecek birsey değil mşllet kucaktan kıcağa geziyoı. Zen vicdan azabı çekip töbe ettiysen o konu kapanmıştır. Evlenceğin arkadaşa hikayeyi anlat ve vicdan azabı çektiğini söyle. Anlayacaktır. sonuçta bekaretini kaybetmiş değilsin.
00 Yorumlaoşmuş bitmiş sen daha neden anlatma gereği duyuyorsun ki sonucta fotoğraf atmıssın gidip yatmamışsın. illa ki anlatayım diyosan en başında direkt olarak anlat bence problem olacak bişey değil
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
ya tecavüze uğrayan bir kadın ne yapsın onun evlilik hayali olmazmı? seni çok iyi anlıyorum vicdan azabı çekiyosun. ama o zaman genç yeni ergendin her insan hata yapabilir. insanı hayatında herşey gelebiliyor yaşanılanları unutmalısın bence ya da evleneceğin insanla başka bir şehirde yeni bir hayat kurmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.
Evlen benimle... Yaptigin hata bile degil... Sadece kader... Burada yazilacak seylere takilma... Cocuktun ve cocuklugunda bazi seyleri erken yasamanin skntisini yasadin... Ki bu gencliginin yarisina neden olsada...
10 Yorumla
+1 yılevet bir hata yapmışsın ama hatayı hep tekrar etmişsin sonu güzel gidiyor bence okumuş olman iş hayatının olması güzel şeyler bunlar çocukken yaşadığın şeyleri şimdi yüzüne vurmak olmaz adı üstünde daha14 15 yaşlarındaydın ama şimdi yetişkin birisisin nerede ne yapacağını sen daha iyi biliyorsun eskilere dönük yaşarsın yeni hayatında yol bulamazsın önüne bak :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler.
- +1 yıl
inşallah yardımcı olmuşumdur en önemlisi bu hayatına kıyarak zarar vererek bir yere gelmez veya eskisi gibi olmaz zor insan ol sadece mutlu olabilirsin en ufak şeyden bile hayırlı geceler
fotoğraflar ortada olsa bile vazgeçmezdim ama üzülürdüm şimdi hiç önemsemem diye düşünüyorum çoğunlukta benim gibi düşünür diye zannediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım evleneceğim kişi de böyle düşünür.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben olsam ederim neden etmeyim?
hatta o çocuğu elime geçirdim de onu çırılçıplak soğup tüm şehiri gezdiririm.02 Yorumla
Soran+1 yılO cezasını buldu çoktan...
+1 yılAh be kardeşim dert ettiğin şeye bak. Çocukken bir hata yapmışsın ve zaten bedelini fikir olarak ödemişsin. İntihar etmen daha ağır bir olay bence sen beyninde sil bunları ve ömrünün geri kalanında kimseye bahsetme.
10 Yorumla
+1 yılSizde neden çiplak fotoğraf gonderiyorsunuz hata sizde. Ama soruya gelecek olursak hata yapmissin sonuçta herkes sütten cikma ak klasik değil. Kafa dengin birimle tanisip olayi anlatmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHatanın bende olduğunu kabullendim zorda olsa... göndermemeliydim haklısın sanırım birşeyleri öğrenmeye çalışıyordum...
Umarim tanisirim oyle biriyle ama cok zor
+1 yılOlqn olmuş o zaman cocukmussun bir cahillik yapmissin kimseyle beraber olmamissin yine de hakkinda hayirlisi olsun dusunme pismansin bir de sonuçta tövbe et Allah dualarini kabul etsin hakkinda hayirlisini nasip etsin
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Tövbemi 10 yıl önce ettim zaten.
- +1 yıl
Tamam o zaman o kadar kendini sikntya sokma Allah affedicidir inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni gerçekten seven biriyle evlen.. o zmn mutlu olursun.. ablacim 5 yaş var aramizda aslında ben boyle birini isterim neden mi:
Sevgisine sevgilisine daha sadık olur.. eminim ki sende öyle olacaksın ve seninle evlenen kişiyi çok mutlu edeceksin...12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Umarım senin gibi düşünen birileriyle karşılaşabilirim.
Cevap sahibi+1 yılUmutlarını kaybetme... Tanrı Yardımcın olsun...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl8. Sinifa giden bir cocukmussun daha cahillik büyütülcek bişe yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyleydim. Umarım karsimdaki de böyle düşünür.
- +1 yıl
Bu zamanda bakire kız bile bulmak zorken.. geçmişte yasanilan bir olaya takinilmasi sacma olur ki dedigim gibi daha cocukmussun.
Evleneceğin adam sorarsa saklama kimse sana eskiden çıplak fotoğraf gösterdin mi diye de sormaz. Bunu da durduk yere söylemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma beni sordugunda baskalari anlatr ki ona.
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılçıktıgım kızların çogu ıyı kızlar değildi belkı kız bıle değillerdi ama o içindekı bakıre kızı çıkardım geçmiştekı hiç bişey konuşulmamalı saçma dönduremezsın senın durumunda sevgılım vardı seven dert etmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgilin yoksa zor evlenirsin.. Birisinin seni evlenmek için sevebilmesi lazım;)) haa olay çıplak fotoğraflarından dolayı değil; şu kendine yaptıklarından dolayı, hiç aklı başında birinin yapacağı şeyler değil.. İlerisi için güven vermiyorsun..
10 Yorumlaben fotolar yüzünden sıkıntı yapmam evlenirim böyle bir kişiyle,
ama 2 kere intihara teşebbüs ettiğin için sıkıntı yaparım bu sefer, sağlığın bozulmuştur şimdi senin..11 Yorumla
Soran+1 yılEvet midemde yara olustu.
Geçmişi geçmişte bırak.
Farzet ki, hiç yaşanmadı.
Bundan defalarca utanç duymuşsun.
Kurtul attık şu eskiden canım.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. 8. sınıf diyorsun :) çocukluk ergenlik, o yaşlarda yaptıkların kiimi ilgilendirirki
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılBen olsam etmem 8. sınıf sonuçda olurmu öyle şey :# kızım ön yargılarınızı yıkın be 8. sınıf adı üstünde daha çocukmuşsun bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim...
bir tek sen degilsin herkes hata yapabilir sen anlatma kimseyle universite nasil kazandin hayret ettim bende depresyona girdim kazanamadim universiteyi
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de hayret ettim kendime. Hemşire oldum zaten bunu istiyordum ama ilkokulda bu olaylar yüzünden sinavda aglamistim ve sağlık meslek kazanamamistim.
Ben olsam eşinin yerinde yaşadığın duruma çok üzülürdüm ama asla evlenmekten vazgeçmezsim
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ilerde tanişacagim kisi de böyle düşünür teşekkürler
+1 yılErgenlik dönemleri işte... Anlayışla karşılanabilir
00 Yorumla
+1 yılallah yardımcın olsun abla ya :/ çocukluk işte yapmışsın bir hata :(
00 Yorumla
+1 yılboşverse ne güzelim bunları fotolara takmış milletin eli kimin nerseinde belli değil bu devirde hayattan zevk almay bakse
10 Yorumla
+1 yılİşte küçükken bile insanin niyetini nasil pis bir sekilde kullaniyolar.. tamam sen anladim cocuksun ama o dagitan kisidemi cocuk? Ne hale geldiniz ya. Ne hale geldik.
00 Yorumla1 Saniye bile aklımı kurcalamayacak ufak bir ayrıntı bu anlattığın... ama intihara teşebbüs işte bu benim aklımı kurcalar
12 Yorumla
Soran+1 yılO neden ki
8. sınıf baya küçük ve cahillik merak yani evlenilir neden evlenilmesin ki en kimler neler yapmıyor ki bırak küçüklüğü büyükken bilyapan var yani o çocuğu gebertmeli
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tanışacağım insanlarda böyle düşünür umarım.
+1 yılKabul ederdim tabiki kaç yıl önceki olaylar sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılPişmansan dahada yapmayacaksan sıkıntı yok ;) sakın intihar etme gram inancın varsa SAKIN!!!
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) yapmam zaten o çok ktü bir dönemdi ama bitti çok şükür.
- +1 yıl
İyi iyi şimdi o olayda takılı kalma ;)
+1 yılya sen o psikolojiyle nasil uni kazandin da bitirdin? o_O
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum herkes hayret etti ama cok da iyi bir bölüm degil. Hemşireyim şu an.
- +1 yıl
hayir gercekten cok iyi tebrik ederim. ha soruna gelince bence gecmisinde birak hic gelecegine tasima. karsindaki erkek ne kadar anlayisli olursa olsun illa ki uzaklasiyo senden bundan emin olabilirsin. boyle bir olay degil ama sevgilime bazi olaylardan bahsettim ve benden uzaklasacagi kadar cok uzaklasti. gercekten senin de uzulmemen icin tavsiyem gecmisini gecmisinde birak
arkana bakma hayatında bişeyler olmuş ama acısını çekmişsin evlenilir niye evlenilmesin üzüldüm ayrıca :(
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
kişiden kişiye değişir, takma seni olduğun gibi kabul eden de çıkar. saklamanı tavsiye etmem gizli şeyler her zaman ortaya çıkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de bir şekilde ortaya çıkar çıkmasa dahi bir vicdan azabı duyar insan. Teşekkürler.
+1 yılgeçmiş önemli değil ben geleceğe dönük bir insanım evlenirim neden olmasın
10 YorumlaUnut herşeyi ve evlendiignde herşey yeniden başlasın. Bide birdaha intihar etmeye calısma. Hiçkimse masum degil bu dünyada.
00 YorumlaSadece şunu söylüyorum sana. Şöyle etrafına bak ve sorgula. Kim hiç hata yapmamış. Helede çocukluğunda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Onda birsey yokki abartilacak kafana takma sen gecmis gecmiste kalir
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Soran+1 yılarkadaşları arasında adını duyurmak için kullanmış bunları.
+1 yılabartılacak bişi yok ya keşke herkes senin gibi ufak hatalr yapsa günümüzde neler oluyor neler
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılCok zaman gecmis zaten yaptigindada küçükmussun evlenecegin ksiye anlatirsin onunda bnu anlayisla karslayablir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler umarım böyle düşünür.
herşeyi en başından yanlış yapmışsın ama seven adam kabul eder bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıplak derken nasıl böylemi mesela. i.cnnturk.com/.../539b36b968f7320c546a44b5
00 YorumlaSifirdan bsla sil herswyi o sende kalsin anlatma kabul etmez kimse bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu kisi sorduracak etrafa nasil bir kız diye onlar söylemez mi...
Soran+1 yılÇevremde değil ama kendi memleketimde bilenler var.
+1 yılhala devam diyorsan çıplak fotoğraf göndermeye o sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar dert ettn ki canm ta 8. sinif yani bsey olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Bence kendine bunları yapmana değecek bir durum değilmiş
00 YorumlaÇocukmuşsun işte o zamanlar bende çok değiştim evlenirim tabiki de
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Küçükken çıplak fotoğrafları olan biriyle siz olsanız evlenir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler