Nereye baksam bir rahatlık, kimin eli kimin cebinde belli değil. En ilginç yanı da kimse rahatsız değil. Toplumda mı bir sorun var anlayamıyorum. Sahiplenmek maçoluk, sertlik veya kabalık yapmak değildir. Özetle değer vermek, merak etmek ve korumaya çalışmaktır. Hayatımdaki insanyanındaki kadını koruma içgüdüsüne sahip değilse, o erkeğin yanında kendimi güvende hissetmem. #beyazorkidem😘
Sahiplenici ve kıskanç erkekler bana aşırı çekici geliyor. Bu durum normal mi?
"Özetle değer vermek, merak etmek ve korumaya çalışmaktır. Hayatımdaki insan yanındaki kadını koruma içgüdüsüne sahip değilse, o erkeğin yanında kendimi güvende hissetmem"
Bir de ne var biliyor musun "sakınmak" kendinden bile sakınmak.
Erkek fiziksel olarak Kadın dan güçlü ve kaslı, sahip olduğu nitelikleri diğer erkeklere karşıdır Kadına değil. Aksine Kadını korumayacak ise ne faydası kalır ki hayatta kalmaktan başka.
Yasin kaç dikkat etmedim ama hiç çekici değiller. dozunda kalmaz hiç bir zaman. ozellikle hem aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı davranıp her yönden asosyal bir hayata iten sonra da kendisi her şekilde rahat olmak istediğini söyleyip ben rahat adamım erkekle kadın aynı değildir, ben istediğim yere giderim vsvs konuşan tipler çoğunlukta. bunlardan biri ile karşılaşınca ne dediğimi anlarsin. cifte standarti göre gore sevgin de erir. kendini ikinci sınıf bir insan zannetmeye başlarsın. medeni erkekleri sevin. nazik, anlayışlı kiskansa bile tatlı bir şekilde belli edenleri sevin.. başımda var bir tane elalem dışarda bana baktı diye bakan kişiye bir şey demeyi gotu yemeyip beni sokak ortasında tartaklayan..
Ya off bunun hakkında uzun uzun konusabilirim ama çok yorgunum kısaca bahsedeyim. Baban ya çok baskıcıdır, otoriterdir özellikle gelişim çağında hayatına çok müdahale etmiştir ya da aşırı vurdumduymazdır, baba sevgisi eksikliğini hep ensende hissetmişsindir yani tamamen sonradan kazanılmış bir bilinçaltı ürünü.
Aşırı kıskanç erkekler filmlerdeki gibi tatlı sert olmuyor. Kıyafetine karışır, arkadaşlarına karışır, yaptığın her şeyi rapor etmeni ister. Belli bir süre sonra sevgili olduğunuzu unutur, karşı tarafı kölesi gibi görmeye başlar. Yüz verdikçe tepene çıkar. En güzeli dozunda kıskanç olmak.
Dozunu kaçırmadan sahiplenmeyi bilen erkek idealdir benim için. Kıskanç erkek sevmem. Kıskanç kadında sevmem. Kıskançlık duygusu benim için çirkin bir duygu, bunu masum bulmuyorum
Kısıtlanılmak hoşuma gider ama karşımdakinin koruyuuc çember oluşturması , yoksa erkek diye kendini bir halt sanıp , sanki onlar olmasa kadınlar kendini yönetemiyor ya da erkeğin terbiyesine ihtiyacı var şeklinde düşünen değil. Maço muço sert mert severim bazen can yakıcı bir şekilde hatta (fantezi gibi) ama insanlığı kayb etmemiş , saygısını yitirmemiş biri. Bu durumlar romantik gibi gelse de günlük yaşamın her dakikaslnda öyle değil bence. Çok mu kafa karıştırdım? Sağlm solum belli değil çünki haha
Normal sanırım, doğamız gereği böyle oluyor sanırım. Ama ben sahiplenmek ve kıskanılmak konusunun bir derecesi olması taraftarıyım. Ben kendime sahip çıkabilirim şükür Allah'ım akıl vermiş yani kullanabiliyoruz🙂 ama bu hissi duygusal olarak vermesini beklerim. İçten sarılması yeter.
Bence bu çok ince bir sınırı olmalı... Hani sevsin korusun merak etsin ama kısıtlamasın. Bazıları benden izinsiz şunu yapamazsın filan diyor ya.. o hesap.. ayar oluyorum o tür insanlara.. ama değer görülmek güzel tabi. Birinin senin üzerine titremesi 😌😊
O tıp erkek tehlikeli erkektir çünkü hiç bir şekilde en ufak bir falsoyu bile görmezden gelemez.. Kadın kesip öldürenler o tiplerdir.. Erkekler sahiplenici olur ama saygı ve nazik olursa evet çekicidir.
Şimdi feminist hatun takımından linç yemezsin umarım canım.. Dengeyi ve güzel karakterini koruduğu sürece, sahiplenmesi ve kıskanması makbuldür bence de.🌻💛🙂
Dostlukların, ilişkilerin bozulmasındaki ana etkenlerden biri sahiplenme duygusudur. Sahiplenme ile sahip çıkma arasında fark vardır. Sahiplenme bir şeyi sadece kendinize ait görmektir. Bu da özgürlüğü kısıtlıyor. Sahip çıkma ise destek olduğunuz, bireyin kendi özgürlüğüne saygı duyan bir süreçtir. Sahip çıkma bir anlamda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmektir.
Şimdi kızlar erkek arkadaşım sevgilim eşim olsun ama bana karışmasın ben özgür biriyim giyimime kimle konuştuğuma ne yaptığıma ne ağla memleket unutmayın seven insan değer veren erkek kıskanır sahiplenir aynı bir aslan gibi belgeselde görüyoruzya kadında aynısını yapar sevdiğini kıskanır önemsediği kişiyi
Herşey dozunda olduğu sürece güzeldir seni sahiplenmeyen nerde nasılsın kimle ne yapıyorsun merak etmeyen evinden alıp evine bırakmayan saygılı kibar olmayan erkek dünya ahiret bacimdir
Normali bu diğer türlüsü işin doğasına aykırı zaten
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayvan mı bu sahiplenecem yahu O zaten kendisine sahip çıkar. Kıskançlık konusuna gelince kıskançlık bende eziklik duygusu uynadiriyor. Ne o öyle oraya gitme şunu yapma kısa giyinme falan filan hiç karismam boyle seylere sonucta tek bir hayatı var ve istedigi gibi yasamali
Kıskancım. Ve sahiplenici bir kişiliğim var ve bundan memnunum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aynen öyle ya bu konuda feministlik yapmayın çünkü cidden bu tip koruyan kollayan kıskanan erkekler fena halde çekici geliyor. Diğerleri ne öyle neredeyse sevgililerini arkadaşlarıyla paylaşacaklar. Beni her şeyden kıskansın hoşuma gider. Kıskanan erkek bana cinsel anlamda da çekici geliyor. Sarıp sarmalayan yanında güçsüz korunmaya muhtaç ettiğim erkeklere bayılıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok haklısın herkes salmış artık istemem şahsen öyle boşvermiş rahat bi erkek öyle erkekde o kadını sevmiyodur seven kıskanır
Normal bende öyle düşünüyorum. Bunu kırolukla bağdaştırıyorlar ama alakası yok. Adam gevşek olmayacak. Sahiplenmeyen adama da ben seviyor demem zaten. Kim nasıl beğeniyor istiyor bilemem ama benim adamım beni gözünden sakınacak.
Valla Maconun Ta Kendisiyim. Sahipleniyorum Hemde Fazlasıyla Ama Görüyorum Ki Bundan Rahatsız olanlar Var. Genelleme Yapmayim Ama Bir Çok Kız Entel Takılan Hayatında Sevgilisi Hariç 10 Tanede Kız Olan Erkeklerden Hoşlanıyorlar..
Kadınların sahiplenilmeye ihtiyacı vardır. Siz hernekadar öyle olmadığını iddia etsenizde hepiniz güçlü ve asil bir erkek tarafından himaye edilmeye can atıyorsunuz..
Geçen kızlara sarkıntılık etmiş içki içmiş adamlar bizim bi tanıdık gidip yumruğu koydu Sonra adam başka yere geçti gitti ordada bi tane daha çaktı bana da bu durum çekici geliyor 😂 güvende hissettiriyor
Gayet normal bence ben de öyle düşünüyorum. Eğer seni sahiplenmezse, seni sevmediğini sana yeterince ilgi göstermediğini düşünürsün zamanla. Tabi her şey dozunda olmak şartıyla..
Sevdiğini hissedeyim yeterli. Ben kendimi bilmiyormuşum gibi veya koruyamıyormuşum gibi davranmasına kızarım. Kendine düşmeyen işlere karışmasına kızarım.
''Sahiplenmek maçoluk, sertlik veya kabalık yapmak değildir.'' Evet kesinlikle ama bir yerden sonra iş o noktaya kaymaya başlıyor. Kaymasa bile karşı taraf için durum öyle hissedilmeye başlıyor.
İyi hoş güzel de. Kadınlar olarak mutlu olmak istersiniz ama nerde kalas var onla beraberisiniz. Ne kadar sevip sahiplenip ilgi göstersek o kadar çabuk soğursunuz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Banada öyle geliyor, hatta kıskandırmayı, uyuz etmeyi seviyom, normalmi bilemem