Bir erkek vardı benden hoşlandığı belliydi ama ben istemediğimi belli ediyordum. Karakteri çok iyi fakat tipi kötü bu yüzden de hiç sevgilisi olmamış. Birgün benden hoşlandığını söyledi. Çirkinsin istemiyorum dedim. Köpürdü sinirlendi baya. Cevabına katlanamayacaksanız soruyu niye soruyorsunuz? Çirkin erkeği ben ne yapayım bir sürü yakışıklı erkek varken. ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yakışıklı mıyım diye sormadığı ya da neden diye ısrar etmediği sürece çirkinsin cevabın kaba. Durum buysa kişiliğin oldukça kötü senin o nedenle bir an önce senden kafasını kurtarır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCevabınızda hiçbir şey yok yakışıklı istemekte de haklısınız erkekler de güzel istiyor sonuçta ortam böyle… Bakmayın sizi eleştirenlere siz en azından dürüst davranmışsınız, yok arkadaş olarak görüyorum yok evlenmeyi/ilişki yaşamayı düşünmüyorum gibi bahanelerin arkasına sığınıp reddetmeyi kibarlık zannediyorlar. En kibar davranış sizin gibi böyle dürüst davranmaktır, tebrik ederdim beni böyle reddetseniz kızmak bi yana
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. o soruyu soruyor diye sen çirkinsin demek zorunda degilsin ki
ahlak diye bişey var, karşındaki de bir insan sonuçta kibarca reddedebilirsin
seninde kusurun vardır şu an ne kadar güzel olsanda
o kusurunu birisi yüzüne vursa üzülmezmisin?
o bebe hem kusuru için üzüldü, hemde red yedigi için üzüldü
bence çocuk bile yapmaz senin yaptıgını,00 Yorumla
Erkekler onuru adına fesimi bırakıyorum o zaman buraya
03 Yorumla- +1 yıl
Yaşandığını nasıl kanıtlayayım? Çocuk teklid ediyorken dur bir dakika videoya alayım diyip telefonu mu çıkaracaktım?
- +1 yıl
Baya enginmiş tecrübelerin. Fes güzelmiş güle güle kullan
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
47Cevap
+1 yılçirkinsin istemiyorum demek ne demek abi ya? bir de cevabına katlanamayacaksanız sormayın diye adama kızmışsın. ayıp yahu! cevabına katlanamayacağı soruyu sormaktan değil de sizin bu kadar düşüncesiz ve saygısız olacağınızı bilmediği için sormuştur belki? Hoşlandığınız bir erkek size böyle söylerse, o zaman anlarsınız.
ha, o kişiyi de merak etmeyin, eminim bu çirkin tavrınızdan sonra bi zamanlar sizden hoşlandığı için kendinden utanıyordur.51 Yorumlabana biri çirkinsin o yüzden seni sevemiyorum dese kızmam ama ben o sözü söyleyene kadar bir şeyler yaşanmıştır herhalde. yolda ilk defa gördüğümüz kıza açılmıyoruz yani. o raddeye gelene kadar sana ne yaptı, sen ne yaptın?
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak kimse kimseyi beğenmek zorunda değil onu reddetmek en doğal hakkın. Ancak onurunu gururunu kıracak bi söylemde bulunman doğru değil hakkın hiç değil. Güzel olabilirsin belki ama bu yaptığın şey çok kabaca ve çok çirkince olmuş.
00 Yorumla
+1 yıldüşüncende haklısın ama davranışın yanlış. çirkinsin demek yerine sana karşı bir şey hissetmiyorum diyebilirdin.
14 Yorumla- +1 yıl
İstediğim cevabı veririm.
- +1 yıl
bize ne soruyorsun o zaman aw
- +1 yıl
İstediğimi sorarım
- +1 yıl
Ya ilgi cekmek icin diyo
+1 yılBu çok açık bi görüş olmuş, seni tebrik ediyorum gerçekten herkes bu yorumu olduğu gibi yapamaz
10 YorumlaHer yakışıklıdan bal alıyor bu, gözde haklı alkışlayın
10 Yorumla
+1 yılyakışıklı erkek o kadar güzel kız varken neden sana baksın
28 Yorumla- +1 yıl
Onu da onlara sormak lazım. Bende ne bulduklarını kendileri biliyor olmalı. Hepsi 1 kere daha görüşmek için bir taraflarını yırtıyor. Ayrıca ben zaten çok güzel bir kızım.
- +1 yıl
Ayrıca bir mememle en yakışıklı erkeği tavlarım. Kaç kişinin sevgilisini kocasını elinden aldım 😂😂
- +1 yıl
1 kere görüştükten sonra gerisi gelmiyor galiba
- +1 yıl
yakışıklı birini bulduğunda kaybetmemek için elinden geleni yap hani karma diye bir şey var ya o yüzden
- +1 yıl
Yok beee ne yapcam alt tarafı sevişiriz bir daha da görüşmeyiz çoğuyla 😂
- +1 yıl
ne buluyorsunuz bu erkeklerde bilmiyorum
- +1 yıl
Cinsel yönelimim bu ne yapıyım? Erkeklerden hoşlanıyorken gidip kızlarla mı yatayım?
- +1 yıl
iki taraflada yatıyorum ikiside zevkliydi nasıl rahatsan öyle davran
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKanka bende seninle aynı durumdayım o kadar güzel kız varken çirkinler ara ara yazıyor bıktım bsbsbssbsb
00 Yorumla
+1 yılSorudan ne kadar kezban olduğun görülüyor ama yine de profiline de baktim, ayni zamanda yikikmissin. Az dışarı cik insanlarla kaynaş böyle olmaz.
00 Yorumla
+1 yılFiziksel güzellik boş beleş işler , önemli olan şey huylar ve anlaşabilmek bence ( çirkinlik felanda yoktur bakım spor estetik bitti gitti )
00 YorumlaPeki yakışıklı erkekler seni bekliyor mu? Ayrıca karşındakini rencide etmen hoşuna mı gidiyor? Sizin gibi kadınlar yüzünden hepinize anlık gözüyle bakıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
arkadaşı ben de çok eleştirdim. ancak ne böyle yapan kızlar ne de böyle yapan erkekler var diye herkese anlık gözüyle bakmak da yakışık almaz. sanki yer aramak gibi bu da.
+1 yılsen güzel misin mk yakışıklı erkek seni napsın sendeki a. mcık her kızda var
09 Yorumla- +1 yıl
Her kız benim gibi açık fikirli ve dürüst değil ayrıca çok güzelim
- +1 yıl
he he bütün kızlar çok güzelim diyo zaten
- +1 yıl
sana dürüst oluyumu yabancı kızlar varken tr kızlarının yüzüne bakılmaz ;)
- +1 yıl
Tamam bakmayın o zaman bana fark etmez. Bana bakanlar ve benim baktıklarım bana yeterli 🤗🤗
- +1 yıl
@gozdecik10 eziğin tekisin bence fındık kadar a. m olduktan sonra herkesle takılırsın yorma kafanı :D
- +1 yıl
Evet birsürü erkeğin peşinden koştuğu bir eziğim ben. Senin peşinden hiç kız koşmaması herhalde canını yakmış. Ahahha 😂
- +1 yıl
la kak git 3 5 tane abaza peşinden koşmuştur bizim salak da mutlu olmuş :D
- +1 yıl
@gozdecik10 senden güzellerini yataga attım emin olabilirsin :D
- +1 yıl
Benden güzellerini mi? Daha beni hiç görmedin bile aahahahhaa ezik seni 😂😂😂
+1 yılTek bisi sorcam sen guzel misin ki?
Hani cevap vermek istemezsen ppye foto koy ogrenmis oluruz02 Yorumla- +1 yıl
Güzel değilim diyelim ama birinin bana güzel değilsin demesi bana batmıyor. Ben istediğim erkekle birlikte olabiliyorum
- +1 yıl
Fizigi goruntuyu bosverdim su an agzindan dokulenlere bakilirsa konusmada baya iyisin bana bu bile yeterli tatmin oldum aciklamandan
Seni kaciranlar sadece fizik olarak degilde zihnende kacirdiklarini bilseler kafayi yerlerdi
+1 yılHaksız değilsin, kimseyi beğenmek zorunda değilsin. Ama yine de sana "Neden istemiyorsun" diye sormadan "Çirkinsin" gibi bir laf etmen kabalık...
00 YorumlaAahh iktisat.. Nelere kadirsin bir kez daha görmüş oldum 😎
10 Yorumla
+1 yılİstemeyebilirsin ama bu şekilde reddedilmez kimse travma yaratmışsın çocukta.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmezsen sevme çokta tın kezbana bak sen hele seni biz süzgeçten geçirsinler de aklın başına gelir o zaman yakışıklılar seni ne yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seneler önce benzer bir şey yaşamıştım o olay bana şunu öğretti ki hayatta aşk olayı varsa yapamadan noktalandırdı. En azından aklım basıma geldi. Ne bir daha böyle bir hara yaptım ne de sevgiye dair umut besledim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGörende bu kızı Adriana Lima sanacak 😊🤗 en beğendiğim erkek bile çaktindan sonra köpek kadar değer vermez senin giblere
00 Yorumla Ooff duygularıma tercumansın resmen
20 Yorumla
+1 yılO çirkin dediğin erkekleri mumla ararsan hiç şaşırma. "Gençliğine güvenme hıllar alıp gidecek." (müslüm gürses)
00 Yorumla
+1 yılKardeşim lütfen boş konuşma , evlenirken maaşa bakiyorsunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bakmıyorum bakanlara söyle. Tipsiz biriyle sırf parası var diye evlenilmez. Evlenen olabilir ama ben tipsiz biriyle sevgili de olmam takılmam da. Para olsun olmasın fark etmez.
- +1 yıl
Kesin yaşın 21 altidir
+1 yılO şekilde söylenmez sende konuşmayı bilmiyorsun gurur onur kırıcı davranmışsın
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl istiyorsam öyle davranıyorum.
Tabi ne yapacaksın iyi yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılAynen doğru söylüyorsun vallahi
10 Yorumla
+1 yılSende haklısın kanka hipergami bunun adı. erkekadam. org
00 YorumlaYakisikli sana zulm. ederse ilerde
06 Yorumla- +1 yıl
Çirkinin gülündense yakışıklının zulmüne razıyım.
- +1 yıl
Asla demedim asla da demem. Ben bir erkekle birlikte olmuyorsam o erkek çirkindir. Net
- +1 yıl
Size yalan söyleyen kadınlarla başarılar.
+1 yılBunun cevabını hayat sana verir kardeş.
01 Yorumla- +1 yıl
Gayet de yakışıklı erkeklerle takılıyorum
+1 yılBiraz kırıcı olmuşsun keşke tipim değil deseydin
00 YorumlaBir sürü yakışıklı erkek senin ne yapsın acaba
00 YorumlaGüzel kız varken çirkin kız ben ne yapayım
00 Yorumla
+1 yılTam takılmalık Kız kafası 😅
00 Yorumla
+1 yılBu geçen sevgilisini aldatıp bunla övünen sığır.
00 Yorumla
+1 yılYakışıklılar arasından seçim yapmak zor olmuyor mu
00 Yorumla
+1 yılNet ince dudaklı sıradan bi kızsın ajsj
15 Yorumla- +1 yıl
Sıradan olduğumu söyleyen sıradan birisin
- +1 yıl
Yav kimin umurundasın Allah aşkına sjdj evde kokuşan bi kızsın bu soruyu da yakışıklı bi abaza bulmak için sormadıysan ben bişey bilmiyorum ruh hastası gibi bize ne senin düşüncenden ak sjd
- +1 yıl
Umrunda olduklarım mesaj atıyor sen yorma o güzel beynini lazım olur.
- +1 yıl
Fake profilleri inanacak kadar aciz birisin burda yaptığın yorumlardan da ne kadar özgüvensiz ve ilgi yoksunu olduğun belli oluyır kendin ol kendin sjdj
- +1 yıl
Bence kızın kendisi de fake
+1 yılTurşu kur 😀
10 Yorumla
+1 yılKız birilerinin damarıns basacaksın şimdi siper al
10 Yorumlakız haklı beyler dağalın :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yalaka beyler.. Emrimle ateş açın
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaranlıkta bütün erkekler aynıdır😏
00 YorumlaPeki senin bunları yazacak giderin var mı?
119 Yorumla- +1 yıl
İstediğim her erkekle birlikte olabiliyorum. Demek ki varmış
- +1 yıl
Gider borusu tikanmis reis
- +1 yıl
@feyzullah2991 @Gozdecik10 tıkandıysa itinayla açarız reis, o noktada sıkıntımız yok. Bu özgüvenin arkasındaki kadını merak ediyorum, umarım kendisi merakımı dindirir.
- +1 yıl
Valla reis cirkini opmemisler kendini namuslu guzel sanmis derler ya
- +1 yıl
@soullesx5 aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış
- +1 yıl
@soullesx5 kız için dedim
- +1 yıl
@soullesx5 kasarın teki 3 5 abaza bakmış kıçı kalkmış bununda.
- +1 yıl
Kizin Şu an tel3fonu pardon beyni yandi kime ne yazacağıni şaşırdı 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Radara girmeyin 😂 - +1 yıl
- +1 yıl
Bence bu kız fake çünkü bir kız böyle konuşmaz.
- +1 yıl
@YuanatiHuh Beni tanımıyorsun 1 kere bile görüşmedik konuşmadık nereden biliyorsun fake olduğumu? Boş yapma.
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu tercihini biz ne yapalım peki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yazı kafana
02 Yorumla- +1 yıl
İstediği şekilde yaşayan her kıza böyle diyosunuz.
Ben napıyım seni? Mesela neyin var
012 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı değilsin
- +1 yıl
Aa nerden bildin?
- +1 yıl
Ama yaşıyoruz işte ne yapalım bu da sizin probleminiz. Ne diyeceğim ilk benim gibi bir kız bulduğun zaman öldür de haberlerde izleyelim keyifli oluyor.
- +1 yıl
İstediğim kişinin umuduyla oynarım zevk benim değil mi?
- +1 yıl
Seksin iki taraflı zevk aracı olduğunu kavrayamamış bir ergensin. Sadece erkekler mi zevk alıyor da beni kullanmış olsunlar. Ayrıca kullansınlar ne fark eder ben bunu isteyerek yapıyorum. Kimseyi de ilgilendirmez
- +1 yıl
- +1 yıl
Bence bu kız fake.
+1 yılPeki yakisikli erkek ler seni napsin😂
04 Yorumla- +1 yıl
Neler yaptıklarını benim evdeki yatağa sormak lazım 🙈🙈
- +1 yıl
Hayrdir yakisikli bulamadin evdeki yataklarami sulandin😂😘
- +1 yıl
Hayır yakışıklı erkeklerin bana yaptığı şeyler sonrasında sulandım 😂😂
- +1 yıl
He deme be guzelim oyle ben bile senn anlattiklarina sulandim😂😂
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
+1 yıldoğru
00 Yorumla
+1 yılSizin yüzünüzden kaldım evde la
00 Yorumlavayy be
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Aferin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuyrn benim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın sende
00 Yorumla haklisin
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri