Karım bugün bana ben olmasam sen bi hiçsin dedi?

Merhaba 35 yaşımdayım. 2 çocuğum var. Şimdi şöyle ki karım doğuştan zengin insanlardan. Kayınpederin durumu iyi. Oturduğumuz zaman dubleks daire hediye etti sonra araba çekti altımıza. Tabi bunlara bana değil kızına yaptı haklı olarak. Her neyse benim çalıştığım iş yerimle bazı sorunlarım var. Ayrılmayı düşünüyorum. Bugün karıma açtım. Bir anda delirdi çocuklar büyüyor ayrılamazsın felan bende sinirlendim tartıştık en sondada ya sen benim dairemde oturuyorsun benim arabama biniyorsun sen ben olmasam bi hiçsin dedi. Bunları diyeceğine bi Tokat atsa daha az canım acırdı da neyse. O an dedim boşanacağım artık seni sevmiyorum istemiyorum. Şok oldu. Hayatında hiç reddetilmemiş hiç hayır görmemiş. Şaşırdı. Sonra bi anda saçmalama felan dedi. Bende kararım kesin dedim. Oda bi anda anladı ciddi olduğumu bana bizim çocuklarımız var kendi başına karar veremezsin dedi. O anda ben bi durdum. Bi yanım diyor artık bu insanla yapamıyorum diye bi yanımda diyor bari çocukların biraz büyümesini bekle. Arkadaşlar öyle böyle değil çok ama çok ağrıma gitti. Aramızdaki maddi sınıfı hatırlatması. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Cevaplarınız için teşekkürler
Karım bugün bana ben olmasam sen bi hiçsin dedi?