#smellsmoke

İlk defa böyle hissediyorum.
Sen benim neler çektiğimi/yaşadığımı bilmiyorsun.
İkinci cümleye ilkinden daha çok sinirleniyorum. Abi bu coğrafyada derdi olmayan insan mı var sürekli benim derdim daha büyük peşinde bir yarışa giriyorlar. Kızla tanışalı 3 saat olmamış sürekli ben şunu yaşadım böyle çektim. Banane kardeşim dert babası mıyım ben
Dur napıyosun biri gelicek😏
Başım ağrıyor 🤦♀️
Ya aslında tipimsinde bu aralar ilişki düşünmüyorum🤷♀️
Ben o bildiğin kızlardan değilim 😎
Herkese güvenseydik ohooo 🙇♀️
Artık evlenmek istiyorum ama güvenicek erkek yok.💃
Bunları o kadar duydum ki 😂 artık benim başım ağrımaya başladı çok şükür 3-4 tane düzgün arkadasım varda mutlu mesut geciniyoruz 😎😈😏☺😅
Merhabalar 🎈 Klişeler çok ama ben bir kaçını örnek vereyim, zira bu cümlelere kulaklarımı kesme isteği uyandırıyor artık bazende sinirden gülme krizine girmiyor değilim: “Sensiz ben iyi olamam, senden asla ayrılmam, herşeyi yaparım senin için, onlar benim kardeşim gibi, sensiz bir gün nasıl düşüneyim, saçmalama, uyuyakalmışım, işler yoğundu…” böyle gider işte.
Bu sabah aklımdan geçtin
Cevap
39Cevap
Yanlış anlamazsanız diye başlayan cümleler. Hani önden gardını alıyor ona göre geliyor. :D Söyle işte ne söyleyeceksen yanlış neden anlayayım
Yanlış anlamazsaniz diyerek söze başlayan ve konuşmasında çokça yemin eden kişilerden ışık hızıyla kaçın (bir dost)
😂💪
Seni rüyamda gördüm
En güzel sensinSen başkasın.. Aşırı itici aşırı iticii bu sözler
Klişe değil ama birisi şöyle bir cümle kurmuştu
"Benim senin yaşında kardeşim var."
Evet sıradaki şarkıyı ona armağan ediyorum😂
ahaha o zalim benim dimi 😂😂 ahsh allahta beni bildiği gibi yapsın ne diyelim
Bilmem artık.😅. Öyle deyince bir sonraki cümlenin "kardeş" diye başlamasından korkup kaçtım😂
Smellsmoke (temsili)
youtube.com/shorts/fTQKgC_ek-0?feature=share
ahshs 😂 est. öyle demek istemedik mimar 😂
Hımm. Hiç şansım yok ya. Bence değil mi. Bal seviyoruz diye arı kovanını kurcalayıp da da hiç ağzımı yüzümüzü sokturmayalım en iyisin hımm? 🤣
😂😂 iltifat mı hakaret mi pek bilemedim ama ahsh
Yaa işte öyle arafta bırakırım😂. Ama doğru mu değil mi?
Ahh buna hazırım sanırım. Bana hakikati söyle 😂
https://youtu.be/3tBEN3ikfTg
😂😂 Blöf konusunda simitçi gibiyim diyosun eyvah 🤣🤣
Yok hayır muhtemelen cevabı duyduktan sonra o simitçiye dönecek halimiz.🤣
Ya da şöyle de olabilir 😂
https://youtu.be/kGysKCUj1Ak
🤣🤣 Ne cevabı duymak istiyorsun soru neydi? 😄😂
Üstüne alınma ama şu söyle gibi cümleler beni katlediyor :D
bi haltlar yedikten sonra biz kızınca sen özel gününde falan mısın? demeleri.
bu klişeden nefret ediyorum. ha ben özel günümdeyim sen öküz değilsin yani. çakıcaksın ağzına 2 tane
"Her görende bana yürümek zorunda sanki hıh"
Duyan tüm dünya bu kız için kapda sıraya grimiş sanacak.
Sadece 2 kişiyle çıktım sonuncusu aldatır genellikle ya da bozuk biri olur uzun zamandır kimseylede çıkmamıştır öyle karar alırlar bu kilise beni delirtiyo
Çok var ya. Benim için karakter onemli. Ben insanları dış görünüşüne göre değerlendirmem. Para ilk önceliğim değil. Sen çok iyi bir insansin. Uzar gider. Hepsi yalan
"İlk defa böyle oldum" vs. gibi ilk ile başlayan palavralar. İnsan biraz dürüst olur.
"Ben hayatımda ilk defa böyle çok sevdim,"ilk defa sana karşı birşeyler hissediyorum."gibi klişe yalan sözler Veya "yavrum"kelimesine ayar oluyorum🙄
Klişeler o kadar çokki hani madde madde yazayım diyorum ama sonra yine kanarım bayıla bayıla sus vivir 😀
"Psikolojik sorunlarım var benim. Bir tek sana karşı değil herkese böyleyim ailemle kötüyüz. Bilmediğin şeyler var."
Erkeklerin daha fazla cinsel isteğinin olduğunu iddia etmeleri. tamamen yalan.
"benim niyetim kötü değil"
Nasıl inanıcaz?
Hemcinslerini kötüleyip o kötüledikleri kızlardan easy kız olup tükürdüklerini yaladıklarını görmek çok komik oluyor jdjdkfjfjfn
"Sana o gözle bakmıyorum"
"Sen benim kankamsın"
"Parmağını yalamam, seks istiyorum, demek değil tabiki de"
Şimdiye kadar hiçbir erkekle konuşmadım. diyen gelin aday adayları mesela :D Bıktım bu lafı duymaktan.
öyle sabit bi klişe yokta sürekli konuşan birisi durmadan bir şeyler anlatan sağdan soldan ordan burdan
Seni seviyorum
Bu iki kelimeyi o kadar basit hale getirdiler ki artık gerçek olsa bile anlaşılmıyor
"Benim teklifimi tabiki kabul etmezsin, zengin degiliz ya istemezsiniz o yuzden bizi"tarzi her kadinin maddiyata göre birileriyle sevgili olduğunu düşünerek söylenen sözler. Asiri rahatsiz edici
Sen farklısın ve buna getirilen kibarlık cümlelerinin hepsi.
Klişeler den doğrusu pek anlamam ama sevmediğim birşey varsa o da "Samimiyetsizlik"..
Sen herkesten farklısın, yok işte sen çok iyi birisin vsvs klişe bitmez...
Elinin hamuruyla erkek işine karışma diyenin ağzının ortasina geçiririm
genemi sinek kaydı oldun 10000000 defa söledim bende sakal çıkmıyo diye anlamıyo hiç biri
Işte ben çok safım, bu yaşa kadar hiç sevgilim olmadı vs vs. Gel gör ki yemediği halt kalmamıştır.
Para ve yakışlılk önemli değil karakterli adam olsun yalanı
Dünya milyon yıldan beri değişiyor hem doğası hemde canlıları ama beyinler hep aynı
Seni kırmak istemiyorum ama ışık hızıyla kaçmak istiyorum
Hiç farkında değilim bak demeleri. 😀😁😂 Bak yaptım bir de sivayım mantığı işte. 😀
Kadın şöyle olmalı kadın böyle olmalı cümleleri beni boğuyor.
Ben senin bildiğin kızlardan değilim... çok kullanılan bi cumle
Arkadaş olalım diye diye en az 100kizla arkadaş olmuşumdur bidr regel mi ne oluyorlarmış hep o zaman yazıyorlar bende dedim ne yapayım pamuk mu tıkayayım diye zannediyo ki saka yapıyorum la gerçek diyom ama saka gibi anlaşılıyor
Seksi kullanmak olarak görmeleri halbuki onlardan daha fazla zevk alıyoruz 😄💦 bizim için bir kayıp değil hiç bir zaman
Haklisin
"Bu yaşa kadar"ile başlayan cümlelerden nefret ederim.
Erkek dediğin 1.80 üstü olur bıktım bu laftan umarım kısa mısın diyecek kezbanlar damlamaz görüşr
Sarhoştum aşkım sen sandım. Ay çıldırdım yine ödşdşdkalaşsşöfösfmmdmsödlsödödçxöflleşamxmfösödçsçsçfşşsşsöföfö
Sadece sana değil herkese karşı böyleyim. Bilmediğin şeyler var jsjsjsjd
Ailevi sorunlarım var... Bundan nefret ediyorum sanırım.🤐
Bi tek sana karşı böyleyim.
Sen benden daha iyisine layıksın :))
Sana sormadan birsey yaptım demesi ve sonunda hep maddi zarara uğramam nefret eder hale gelmişim
Bi kere arkadaşlarla izlemiştim ama çok midem bulandı bidaha hiç izlemedim
Seni arkadaş olarak görüyorum/arkadaş kalalım vs türevleri
O kız benim kuzenim / arkadaşım bu cümleye verebileceğim en büyük tepkiyi verirdim
Vücudum ve özel hayatımla ilgili görüşler.
Ben diğerlerine benzemem.
Kocamı aldatıyorum ama haklıyım
Karşılıklı olarak Ne yicez?
Ben seni hakketmiyorum
Başım ağrıyor bugün olmaz
Şöyle yapan varmış direndiği zaman
İlk kez böyle bir şey hissediyorum 🤦
bir tek sana yazıyorum , vallllahhhh!
Baş ağrısı bahanesi sanırım 🤭
Ne kıskanacam bee 😀😀
Seni asla bırakmayacağım
İlk defa bir kadınla ciddi düşünüyorum.