Sevgilim üniversite için İstanbul’a gidicek bu ilişkimizi nasıl etkiler?

Sevgilim İstanbul’da ünlü bir özel üniversiteye gidicek ben ise doğuda küçük bir şehirde sınav seneme çalışıcam 2 yıldır çıkıyoruz ve birbirimize asla bir ihanetimiz olmadı kendimden çok güvenirim bu konularda ona cinsel ilklerin hepsini birbirimizle yaşadık dediği kadarıyla en fazla 2 ayda bir gelicek yanıma zaten ailesi de burada ama benim bir takım endişelerim var giderse biticek gözü dışarıyı görücek gibi hiç aynı durumu yaşayan var mı tavsiyesi olan ya da 1.5 ay kadar sonra gidicek şuandan içimde bir üzüntü başladı çünkü her gün görüşürdük en kötü anlarımızda birlikte olduk ileriyi hep hayal ettik aynı lisedeydik o benden 2 yaş büyüktü bir sene mezuna bıraktı ben 12 ye geçtiğim için zaten burada Bİle olsa eskisi gibi sık görüşemezdik ama en azından sorunlarımızı hep bir araya gelince hallettik daha önce 3 ay kadar uzak mesafe ilişkisi yaşadık ama aramız kötü olmaya başladı o yüzden güvenmiyorum ikimize yürütemiycez gibi geliyor ama o hep olumlu konuşuyor halledicez şöyle Yapıcaz böyle yapıcaz gibisinden
  • yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bana sadece güven dedi seni ne olursa olsun aldatmam eğer öyle bir ihtimal olursa ayrılırım ama bu şerefsi zliği asla sana yapmıycam sadece gereksiz kıskançlık yapma kız arkadaşlarım olabilir onlarla arkadaş grubu olarak dışarı çıkabilirim bunlar çok doğal şeyler dedi
Sevgilim üniversite için İstanbul’a gidicek bu ilişkimizi nasıl etkiler?