Heves geçici bunu biliyorum ama hislerin heves olduğu nasıl anlaşılır?
Sizin için farkı ne?
Sizin için farkı ne?
Kısa süreli cinsel yakınlaşmaları AŞK diye veriyorlar magazinde. Aşk öyle yılda bir kaç kez gelecek duygu değil. O gelen, tutkudur, içinde şehvet ve arzu vardır. Aşka benzer ama değildir çünkü gerçek AŞK gelince gitmez. Zaten önce bedene de gelmez. Yeni aşka yelken açtı değil yeni bedenlere sefere çıktı demek daha uygun gibi.
Karşı taraf sana sert davrandiginda halen onu aşkın olarak goruyordan hissettiğinin aşk olduğunu anlarsın, yanlız; şartsız şurtsuz her şeye rağmen o halde aşıksan bu anlaşılır ama bununda farklı bir durumu daha var. Yine aynı şekilde seni üzüyor, hatta bağırıp çağırıyor ama yine ona his besliyorsan , hayır demek istediğim halde diyemiyorsan bu aşk değil psikolojik olarak ona bağımlılıktır. Yani kötü bir şeyin zararını bilip birakamamak gibi.
Hissin güzel hali sevgidir. Kendinde olanın güzelliğini karşı tarafın sana yaklaşımı ile anlarsın hep
aşk daha etkin duygudur hayatında bir çok reaksiyon gösterir yapmadığın şeyleri yaparsın bunu insan belli eder hevesler çok değişkendir o insanın duygusal bir etki bırakamaz örneğin aşık duygusunu hissetiremez karşsındakine, konuştuğu cümleler bile bazen ipucudur
Ya hu yeter kalbini yarıp bakacağım az kaldı. 😂
Sabah sabah ne aşka taktın sende.
Heves o heves, takılmayın bu kadar arkadaş ya!
Sanki dünyanın sonu gibi aciz tavirlarinizi bırakın artık.
Cevap
7Cevap
O kadarını bende bilmiyorum ancak ayrılınca anlıyorum
Aşk ile heves aynı şeydir.
Tek gerçek sevgidir.
Zamana bırakırsan anlarsın heves mi ask mi olduğunu..
Eğer sürekli sevgili yap değiştiriyorsan heves dir 🤗 aşk bitmez
Amacım sapıklık değil.
Cinsellik yaşadıktan sonra da o kişiye sevgi duyuyosan heves değildir
Zamanla anlarsın knki
Tecrübe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?