BİR ERKEGİN SEVGİLİ OLMAK İSTEMEMESİ?

Arkadaslar bir erkek sevmedigi bir kızla da sevisir öpüsür derler ya hani.. Benim merak ettigim su;Bir erkek sevmedigi sadece arkadasi olarak gördügü bir kızla disarda vakit gecirip, evler uzak olmasinq ragmen gecenin bir yarisi mahallesine gelir mi ya da her cümlede seni cok seviyorum sen baskasin der mi? Bana bunları söylüyor.. Gitmedigimiz yer kalmadi 3 ayda, sarıldık, öpüstük ama bana asla sevgili olamayacagini söyledi. Ben bunu bile bile onunla görüsmeye devam ettim ama beni yıpratmaya basladi bu sekilde. Hani ben biseyler olcaksa ciddi olsun kafasindayim insan bir noktadan sonra farklı düsünmeye basliyor. Belki fikri degisir dedim ama 3 ay gecti hala sevgili olmak istemiyorum ben kimseyle senle alakalı degil, hayatima birinin girmemesi icin kendimle savasiyorum diyor. Amac ne? Beni de anlayin yıpranıyorum bu sekilde ama tamamen yol da veremiyorum. Hayatimda ilk kez böyle seyler yasadim. Deger gördüm, el ele tutustum, birlikte uyuduk. İlk kez basima gelen seyler. Bundan once 4sene karsiliksiz birini bekledim olmadı bundan böyle ilgi görünce kaptırdım kendimi.. Ama anlam veremiyorum beni sevdigini söyleyen arada fedakarlıklar yapan ama sevgili olmqk istemeyen bir erkek.. Yorumlarınızı bekliyorum
BİR ERKEGİN SEVGİLİ OLMAK İSTEMEMESİ?