- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında erkekler her ne kadar "kızlar ciddi ilişki istemiyor bu yüzden ciddi ilişkimiz olmuyor" dese de erkekler korkuyor. Nedenleri listeleyelim;
1- Bir kadında kalmak başka ilişkilerden heyecanlardan uzak kalmak ve bunun ömür boyu devan edeceğini düşünüp en başta bunalmak.
2-Ciddi ilişki sürekli bi kızı görmek ve gezdirmek olarak düşünülünce kafeler, lokantalar şeklinde düşünebiliyorlar bunlar masraf. Ve her özel günde hediyesi de var. Çoğu erkek kızın yüzüne söylemek istemese de para harcamak istemiyor ama kıza da mahcup olmak da istemediği için üzüle üzüle harcıyor paraları
3- özel günleri hatırlama derdi istemiyorlar. Olay çıkartan kız olmasa da ya olay çıkarsa tartışma çıkarsa stresi yaşıyorlar
4- sorumluluk çünkü uzun ilişki sorumluluk da getiriyor. Özellikle de nişan evlilik gibi durumlar sorumluluğun yükselme zamanı. Bu yüzden çocuk konusunu saymıyorum bile
5- kıskançlık. Bazı kızlar başlarda. Kıskanç yüzünü göstermek istemediği için başlarda kibarlar, ama zamanla kıskançlığı hat safhada yaşayanlar, küçük bir olayda kıskançlık krizleri yaşayan çığırından çıkanlar olabiliyor.11 Yorumla- 1 yıl
Bir erkek neden kadınını yiyip icirmez? Veya bunu problem olarak görür?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence artik cok cesitleri var. Eskiden bir kizla konusmak, iletisime girmek hem kolay degildi hem de toplum da pek iyi karsilamazdi. 80 lerde falan. Yani cift birbiriyle goz goze gelseler dahi utanırlardi o zamanlar. Kizla konusmak, kizi elde etmek kolay degildi. Ama simdi oyle degil. Bence gunumuzde beylerin ellerinde bolluk var. Kizlari elde etmek gunumuzde daha kolay bence. Bu hem duygusal olarak hem cinsellik olarak. Cogu kizla iletisime girebiliyorlar. kimi beylerin sevgili listesi kabarik. Eskiden sevgili olayina da sicak bakilmazdi. Simdi biriyle sevgili olurken digerini yedekte tutar hale geldiler. Oyle bolluktalar. Hal boyle olunca neden ciddi düşünsünler. Ha bir de eskiden cinsellik erkekler icinde evlenince elde edilebilen bir seydi. Simdi sevgililileriyle ya da herhangi bir kadinla karsilikli riza dahilinde birbirlerinin bu ihtiyaclarini da karsilar oldular. Boyle bir durumda neden ciddi iliski dusunsunler? Seks yapabiliyorlar, bir suru kizla iletisime girebiliyorlar, sevgili cesitliligi de fazla. Bir seyin degeri ve ciddiyeti az olunca kıymetli olur, degerli olur, elde tutulmasi gerekir. Bir seyde bolluk varsa insan evladi ona deger kiymet vermez. Olay bu aslinda. Secenek cok artik. Tabi artik birtakim seyleri karsilanan erkeginde ben ciddi dusunecegini sanmiyorum. Sevgili oluyor, ordan bir duygu beslenmesi zaten oluyor. Sekste yapılıyor. Bunlar karsilanan erkek eger cokta yuva kurma, baba olma meraklisi degilse bunlar yetiyor coguna zaten. Evlenip neden sorumluluk alsin, neden sonra bosanmakla ugrassin. Boylesi daha mantikli geliyor beylere. Kisa ve öz olay bu. Seçenekleri fazla ve ihtiyaclari karşılanıyor. Bazi beylerde ihtiyaci karsilanmazsa o kizi birakip ihtiyacini karsilayabilecegi baska bir kizi da cok rahatlikla buluyor gunumuzde. Hal boyle olunca o diger kiza mi kaldim, yapmayalim trubini mi cekecegim diye düşünüyor erkek kafasi. Yani hem cinsel hem duygusal olarak beylerin gunumuzde ciddi olma olasiligi cok düşük. Erkek zaten kadin kadar duygusal degil. Duyguya yogunlasmaz. Daha cok mantigini kullanir. Mantigina ve uasam sekline hangi kadin uyuyorsa onunla devam ediyor.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılKendi paralarını kazanıyorlar, cinsellik için evliliğe gerek kalmadı, yemek temizlik falan parası olan için mesele değil, çocuklara bizim kadar düşkün de değiller bu durumda evlenmeleri için tek sebep birini sevip onu hayat arkadaşı yapmak istemeleri olabilir ama ortada güvenilir kadın kalmadı, bırakın hayat arkadaşlığını düşse bir tekme de kendisi atacak kadar kibirli ve bencil kadınlar türedi. Sıkıntı şu ki o tip kadınlar çalışmıyorsa evlenmeye mecbur ama erkekler değil.
00 Yorumla
Evet sorumluluk almaktan kaçan çok erkek var tabii gerçekten sorumluluk aldığı halde karşı cinsin manyaklığıyla cehenneme dönen bir ilişkide var.
En iyisi kimse ciddi ilişki yapmasın girmesin, herkes kendi halinde birini bulsun aşk anlamında olmayan gezsin tozsun sevişsin hiç gerek yok
Ciddi ilişki bu devirde zararlı eskiden iyiydi bu devirde dozunu kaçırdılar ciddi ilişki oldu ne oldu sahte çıktı00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü karşısında ciddi insanları bulmakta zorluk çekiyorlar kuzum
11 Yorumla- +1 yıl
Bulan da kıymet bilmiyor biliyorsun
7 ayherkes buna erkek açısından bakıp erkekte kusur bulmaya çalışır ama kimse bu konu başlığı altında kadını değerlendirmez. şimdi öncelikle kadının da erkeğin de ciddi ilişkide aldıkları (ya da alması beklenen) sorumluluklara bakalım.
önce erkeklerle başlayalım. ilk adımı erkek atsın, buluşmayı erkek teklif etsin, mekanı erkek belirlesin (artık starbucks ya da normal cafe de beğenmiyor kadınlar) bütün planı programı erkek yapsın, hesabı erkek ödesin, erkek evinden alsın evine bıraksın (arabası yoksa bile taksiyle bıraksın, 2000 tl taksi parası versin) sürekli işini gücünü bırakıp kızla ilgilensin, güzel söz söylesin, gönlünü okşasın, ilgi versin, çiçek alsın, hallederizci olsun her şeyi erkek halletsin, özel günleri erkek düşünsün, süprizler yapsın, triplerimi kaprislerimi saçma sapan hareketlerimi çeksin hede hödö...
peki kadının ciddi ilişkide aldığı sorumluluklar ne? HİÇBİR ŞEY. evet kadın hiçbir şekilde ilişkide sorumluluk almıyor. kadınlar ilişkide kendisinden beklenen her şeyi kendine yapılan bir dayatma olarak görüyor fakat kendileri erkeklere istedikleri gibi dayatma yapabiliyorlar. çünkü onlara göre erkeklerin kadınlardan bir şey istemeye hakları yok ama kendilerinde bu hakkı görebiliyorlar. bugüne kadar hangi kadına "siz ilişkilerde tam olarak ne yapıyorsunuz yani olayınız işleviniz ne" diye sorduysam hiç dişe dokunur bir cevap alamadım. kadınların ilişkiye bakış açısı şu: erkekler mutlu eden taraf, kadınlar da mutlu edilen taraftır. ve işin kötüsü de kadınların çoğu ilişkide erkeği iyi hissettirmek için hiçbir şey yapmıyor. zaten toplumda saçma sapan bir düşünce yapısı var, kadının mutlu olduğu ilişki/evlilik güzeldir diye. bu ne ya? erkek mutlu olmasa da olur yani, erkek ilişkinin kölesi mi arkadaş? anlayış şu; kadın ilişkinin sefasını sürsün erkek de cefasını çeksin, yok ya?
işin özü sen bütün sorumlulukları erkeğe yık, her türlü sorumluluktan kaç, erkekten mutlu edilmeyi bekle, fakat erkeği gram mutlu etmeye çalışma, hiçbir jest vs yapma, sonra bu erkekler niye ciddi ilişkiden kaçıyor. erkekler ciddi ilişkiden kaçmıyor, kadınlar erkekleri ilişkiden kaçırttırıyor. onca sorumluluğu sırtlan bir de saçma sapan trip çek, ciddi ilişki erkekler için bir kazanç değil kayıptır. erkeklere yüklenen sorumlulukları kadınlara yüklesek çok merak ediyorum kaç kadın ciddi ilişki ister :D sonra bir de aldatılıyorum, sevgilim bana karşı ilgisiz, erkekler ciddi ilişki istemiyor diye ağlıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılSelamlar.
Bir erkek neden ciddi ilişki istemez Erkekler yalnızca seks yapmak istiyor olabilir. Erkekler sorumluluk almaktan korktuğu içininde olabilir. Erkekler sıkıya gelemedikleri içinde olabilir.
Bir erkeğin aslında kalbi kırılmışta olabilir. Çocukluktan gelen bir travması uzun süreli ilişkiler yaşamasının önünde engel olabilir. Beklentiyi karşılayamamaktan çekince duyuyor olabilir. Güven sorunu yaşıyor ve bu yüzden de kimse ile bağ kuramıyor da olabilir.
Birçok sebep daha sayabiliriz ciddi ilişki istemeyen erkekler için bence önemli bir sebebide kadınların evliliğe kısa sürede sıcak bakmaları birçok erkek evliliğe özgürlüğünün yitireceğini düşündüğü için kadınlara oranla daha korkak yaklaşırlar.. : )10 Yorumla
+1 yılHayat şartları özellikle bu ülkede çok zor hale geldi. Yeni bir ev yeni bir düzen ve alınacak sorumlulukları üstlenecek güce sahip olamayanların sayısı daha fazla.. bu yüzden ciddi ilişki erkekleri korkutuyor ama gönül eglendirmektende geri kalmıyorlar.. nefis işte
70 YorumlaBir çok nedeni olabilir. İşler ciddiye evrilince kaçmak istiyor olabilir, böyle bir şey yaşamak istemiyordur belki ya da geçmişinden gelen bir takım travmaları vardır. Ciddi ilişki diye bir şeye başlanmaz zaten, arandaki fikirsel ve fiziksel uyum bunu ciddiyete döker. Ne istediğini bilen, karşısındaki insanda da bulan birinin sanmıyorum bi yere kaçacağını.
30 YorumlaMerhaba,
Bunu genelde orta yaş sahibi olan erkeklerden yapıyor. Yani benim gibi. Çünkü belirli bir yaşanmışlığın üstüne insan kendinde o enerjiyi bulamıyor. Daha çok üzülmek ve daha çok yorulmaktan korkuyor. Tekrara düşmek, hüsran yaşama kaygısı, çevrenin evlen baskısı. Birde bana göre böylesi şu an daha iyi. Kafan rahat, sorumluluk yok, hesap verecek kimse yok.31 Yorumla- +1 yıl
İstatistiklere göre 20-30 yaş aralığı erkek testesteron ile hareket ettikleri için daha çok ilişkiden kaçıyor.
+1 yılAradığı her şeyi tek bir markette bulan birisi başka marketlere de gider mi?
Mantıklı ise gitmez, o zamanı başka şekilde kullanır.
Peki aradığı özelliklere sahip birisini bulan kişi, başka kişilerle ilgilenir mi?
Mantıklı ise ilgilenmez, o zamanı bulduğu kişi ile aldığı keyfi arttırarak geçirir.
İşte çözüm bu iki şeyi bir arada bulmak.
Mantıklı kişi ve onun istedikleri.
Bir erkeğe ve bir kadına istediklerini verebilirsiniz ama kişide mantık yoksa boşa gider...
Orana baktım da aklıma Aziz Nesin geldi 😂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler genel olarak sorumluluk almaya cesaret edemezler. Bu gerçekten özveri isteyen bir durum. Özellikle Z küşağı bu konuda oldukça sabıkalı. Mesele sadecek sadakat ve bağlılık değil. Biraz tembellik, üşenme durumu... Tabi ki bunu aşmış olanlar da var. Ama genele bakılınca, sanki az gibi görünüyor.
30 Yorumla
+1 yılBence... Birine bağlı olmak gerçek duygular beslemek erkeleri korkutur erkekler kadına bağlı olursa dışlanır tiye alınır. ya da kadınım onu aşırı kısıtlayacağından korkar. Duygularına yenik düşen biri olmak istemez aklıyla hareket etmek erkeklere daha cazip gelir. rahatlik severler...
20 Yorumla
+1 yılErkekler aslında ciddi ilişkiden kaçmıyor sadece ciddi düşünmeyen erkeklere denk geliyorsunuz bu da sizde ön yargı oluşturuyor hepimiz ciddi ilişkiden kaçıyormuşuz gibi ama aslında öyle bir şey yok ve aksine gerçekten ciddi olarak ilişki düşünen erkek sayısı da çok ama baktığımda çoğu yalnız :D çünkü kadınlar ciddi düşünmeyen erkekleri buluyorlar ve haliyle o erkeklerde böyle bir ağırlığın altına giremiyorlar "ne uğraşacam ya takılırım sadece" düşüncesi oluyor genelde...
30 Yorumla
+1 yılSosyal medya bu kadar yaygınlaşmışken insanların elindekinin daha fazlasını her alanda istemeye başlıyor. Açıkçası kimseye güvenim olmadığı için uzun vade işlerine girmeyi mantıklı bulmuyorum. Ben kıskanmıyorum, kısıtlamıyorum sorgulamıyorum diye her alanda her şeyi rahat yapabileceğini zannediyorlar bu da sadakatsizliklerini ortaya çıkartıyor. Gav*t bir kişilik olarak yalnız ölmeyi tercih ediyorum
20 YorumlaÇünkü bütün yük erkeklerin üzerinde. Evlenirken de boşanırken de. Bunu benimle tartışacak bir Allah'ın kulu çıkamaz karşıma. Daha önce evlenip boşanmış biri olarak 17 yaşındaki lise çağındaki erkeklerden kendi yaşıtım evlenmemiş erkeklere kadar resmi nikah yapmamaları konusunda uyarıyorum. Erkeklerin "it" kadar değeri yok T. C. mahkemelerinde...
11 Yorumla- 1 yıl
Mahkemeleri vs. bilmem ki zaten bu ülkenin adaletsizliği ortada ama iki birey arasındaki sorumluluklar konusunda boş atıp dolu tutmayı beklediğini düşünüyorum açıkçası. Erkekler güçlü, anlayışlı, her işi kendisi yapan kadınları sevmezler tam tersi karakteri bok gibi olan ve yardıma muhtacım var bahanesinin ardına sığınarak erkekleri parmağında oynatan kadınları tercih eder
+1 yılŞu zamanda adeta görünmeyen bir yangın var tüm ruhlar telaşlı ve güvensiz, elimizi kalbimize bir koysak farkedeceğiz ne kadar gergin ve mutsuz olduğumuzu.. Bunu sadece erkeklere dayatmak yanlış bence.. Kadınlar da istemiyor ciddi ilişkileri.. Çünkü herkes acı çekiyor her yönden.. Bir aksiyon filminin en sevilen sahnesi genelde iyi adam kötü adamları haklar ve biricik aşkıyla elele verip ortamdan kaçarlar ya, öylesi bir başrol aşk bulmak cidden zor..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç sebebi olabilir misal maddi zorluklardan çekinebilir karşısındaki kadın lüks düşkünü ise ya maddi olarak yetemezsem korkusu olabilir bunun yani sıra karşıdaki kadın ilk buluşmadan ya da kısa süre içinde ilişkiye girebiliyorsa erkek düşünür herkesle mi böyle diye ve evlilik düşüncesinden uzaklaşabilir
10 Yorumla Evlenmek istiyorum evet ama sorumluluk almaktan korkuyorum, almak istemiyorum, bunun suç ya da kusur değil tercih olduğunu düşünüyorum zira benim bekar olmamın hiçbir allahın kuluna zararı yok, benden başka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
4 ayBir düşüneyim...
Aslında düşünecek bişey yok, 30 uma geldim oldum, bir tane kadın eli tutmuşluğum yok. Zamane kadınlarının radarına girecek kadar yavş.. pardon çekici bir erkek değilim, haliyle zamanla ilişki ihtimalinden de soğuyorum. "Nasıl olsa beni sevecek kız yok, ne diye kafa yorayım?"
00 Yorumla
+1 yılBöyle sadakat yemini eden bir kız arkadaşım olmuştu. Hiçbir erkeğe güvenmiyorum sadece sana güveniyorum tarzında cümleler kurardı. Ayrıca hiç sevgilisinin olmadığını falan da söylüyordu. Sonra bir öğrendim ki benimle beraberken onlarca kişiyle birlikte olmuş. Benden öncede birçok kişiyle sevgili olmuş. O günden beri kimseye güvenmiyorum. Bu sebepten dolayı bırak uzun ilişkiyi gecelik ilişki dahi istemiyorum.
00 Yorumlaben kaçmıyorumki... hep darbeyi yiyen yaranamayan ben oldum bu soruya soruyla cevap vereyim neden kadınlarda bencilik dediğim olsunluk kapris menfaat kendi iradesiyle hareket edememe değişkenlik veya bazı şeyleri hayallere kapılıp yapma eylemleri var ?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBen saçma buluyorum bunu, düşünceler karşındaki insana göre şekillenir elbet herkesin ciddi düşüneceği birileri vardır. Mesela benim 4 yıllık ilişkim oldu hem de tam en güzel çağlarımda...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanoğlu'nun fıtratı tek eşli değil ki...
Acaba diyorum imkansızı istemek yerine, gerçeklerle yüzleşmemiz daha az acı verici olmaz mı?
Beklenti yoksa, hayal kırıklığı da olmaz.11 Yorumla- 1 yıl
Karakteri olan tek eşliliğe eğilimli olur. Beyni olmayanlar birden fazla ilişkiye tatmin olmaya çalışır
Dogru kisiyi bulduklari zmn kacmiyolar hersey aradaki uyumla alakali.
40 Yorumla
+1 yılBu her erkek için geçerli değil. Ciddi ilişkiden kaçan kadınlar da var. Karakter meselesi. Ya da çocukluğuna inmek lazım 😄
20 YorumlaDoymuş ve kendini evliliğe hazır hisseden ya da gerçekten seven biri çıkınca karşılarına kaçmazlar diye düşünüyorum..
20 YorumlaYani denk gelmiyor galiba gelenide biz kizlar istemiyoruz kısır döngü🤣
30 YorumlaKizlar evlenmek icin sarfettikleri cabayi ilime bilime harcasalar simdi gercekten ucmustuk anlamadim ne var bu kadar hevesli olacak
10 Yorumla
+1 yılçok sıkıyorsunuz ya da karakter uyuşmuyor ve sürekli kavga vs oluyor bubda bıktırıyor en büyük etken sevmiyordur
10 YorumlaHer zaman söylediğim gibi bir erkeği elinde tutması bilen kadındır başkasına gitmesini sağlayan da kadındır aynı görüş erkek içinde geçerli
10 Yorumla
+1 yılBende kadınlar hakkında aynısını düşünüyorum diyeceğim ama sanırım onlar da benim gibi birisiyle değil de serseri bi tiple öyle birşey istiyor.
10 YorumlaSorumluluk almaktan korkuyoruz. Hayat pahalı. Asgari ücretle geçinilecek gibi değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide bu birazda kadınların güven vermemesinden olabilirmi diye düşünüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkilerde 80/20 kuralı vardır. bu birçok çalışma da da çıkıyor. hatta güncellemede yazmışsın kadınların %87 si diye.
kadınların %80'i zaten erkeklerin %20'si ile ilgilenir. boyu, posu geliri, statüsü en iyi %20 erkek.
durum böyle olunca hele ki günümüzde %20 içinde yer alan bir erkek neden evlensin ki?00 Yorumla
+1 yılbence kendilerine güvenmiyorlar. Sorumluluk almak da istemiyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünmedikleri için, sorumluluk almadıkları için
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Merhaba.
Sorumluluk almak korkutuyor onları. Ve kaçma gereği duyuyorlar.11 Yorumla- 7 ay
siz kadınlar ilişkide hangi sorumlulukları alıyorsunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Evlenip tek kişiye bağlı kalma korkusu var çünkü onlarda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılHazır değillerdi veya doğru kişi olduğundan emin değillerdir belki...
10 Yorumla
+1 yılDoğrusu çoğu erkek tek eşlilikten kaçınır. Ciddi ve uzun süreli ilişki yerine tatil aşkı kaçamağı tercih eder.
10 Yorumla
+1 yılBı köpek kadar bile sadık olamıyorlar çünkü o yüzden
11 Yorumla- 7 ay
he siz çok sadık kalabiliyosunuz çünkü konuşturma şimdi beni
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ciddi ilişkiden kaçmıyor.
Ciddi olamayan kadınlar dan kaçıyoruz. 😊10 Yorumla
+1 yılCiddi düşünmediği için kaçıyor. Ciddi düşünse kaçmaz.
10 YorumlaŞahsen sorumluluk almak istemiyorum, ondan bu kaçış..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. açık ve net söylüyorum, g*tüm yemiyor. hiçbir ark niyet de yok, durum böyle
10 Yorumla
+1 yılKendi adıma konuşayım. İnstagram falan kullanmıyorum , dışarda da herhangi bir kıza yaklaşamam. Kız imdat sapık diye bağırsa öldürürler beni orda. O yüzden ben ciddi ilişki ciddi olmayan ilişki veya herhangi bir ilişki yaşayamam.
20 Yorumla
+1 yılProtez tırnak için 500 lira vernek yani ortalama birinden bahsediyorsak 3 günlük maaşını buna yatırmak zor geliyor olabilir.
Bakın eskiden böyle şeyler yokken erkekler kadınların eteafında pervane olurdu00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok sebebi var. O yüzden eğlenmelik takılmak daha mantıklı geliyor çoğu erkeğe. Cidden etkilenirse onca derde göğüs gerip evlenmeyi ve diğer sevdiği şeyleri bırakmayı göze alabilir. Kısacası gördüğü en güzel şey olamazsan olmaz ki☺️
00 Yorumla Hayat şartları insanlara yaşam kısıntısı veriyor, kendime bakamıyorum elin kızına nasıl bakarım diye bir anlayış var. Aslında evlenince hayat dahada güzelleşiyor ve kolaylaşıyor. Sadece özel ihtiyaçlara biraz kısılıp ev geçindirmek daha kolay bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlörtumle 1 ay oldu konusuyoruz ilk gunden bu yana ciddi dusunuyorum dedim bugün arkadasiz sadece dedi ne yapmalıyim sizce
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence kizlar kaçıyor ciddi ilişkiden en azından benim çevremde kiler kaçıyor çünkü iyi bir ilişki ciddi bı hayat mutlu bı evlilik arıyorum ama bulamıyorum kimse evlenmeye yanaşmıyor 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, bence ciddi bir ilişki yaşayamayacak kadar özgüvensiz ve sorumsuz oldukları için olabilir belki
11 Yorumla- 7 ay
sorumsuz? siz kadınlar ilişkide ne gibi sorumluluklar alıyosunuz? eğer bu sorunun cevabını veremiyorsan boş konuşmayacaksın. özgüven konusunda da iyiyiz merak etme hem de kadınlardan çok daha iyiyiz.
Boşanmaların artması, aldatılma hikayeleri, eski sevgilisini unutamayanlar, ekonomik nedenler, gelecek korkusu vb bir çok sebeb var. Erkekler evlilikten kaçıyor artık.
20 YorumlaYok kardeşim ne kaçması. Çok erkek için geçersiz ama kaçma kısmı geçerli. 😀 Karşıt cins olarak bir yerde dursanız.😀
Tabi genel değil bu söz de neyse RTÜK bizden yana değil.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ciddiyetten uzak ve ciddiyetten anlamayan kadınlar yüzünden. Sorsan çok ciddiler, ağırlar, duruşları var falan filan. Hadi be ordan demek lazım böylelerine.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar olarak günden güne daha doyumsuz ve daha çok isteyen bir süreç yaşıyoruz. Kendimizi süper ve geriye kalanları yetersiz saymamızın sonucu bu.
10 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorum o yüzden kaçmıyorum istemiyordum direkt
10 Yorumla
+1 yılCunku ciddi iliski yasamamayi kabullenen bir suru kadin var. Cok haklilar neden sorumluluk altina girsinler...
20 Yorumla
+1 yılBence ilerisi için korkmak demeyelim de endişeleniyorlar bu sebepten olabilir, güven her şeydir... 😂😊
20 YorumlaCiddi ilişki den kaçıcak nevar ciddi ilişki yani kaçanlar da özgüven eksikliği var galiba ya da yalancı ya da sözün den hemen baz geçiyor
20 Yorumla
+1 yılErkekten erkege degisir hepsi kaçmıyor bazilari evlilige kadar dusuniyir ki ne gariptir onlarada hep takilmalik. kiz geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Beni seven ama gerçekten seven kadına köle olurum çünkü erkeğini yürekten delice seven kadın erkeği her zaman öne çıkarıp değer kazandırır.
00 Yorumla
+1 yılSen ben ciddi ilişki istiyorum dedinde bizmi kaçtık 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler