Mini tatil ama daha yeniyiiiz ve nasıl davranacağımı bilmiyorum. Ahlaksız şeyler yazmayın çünkü o tarz bir şey yaşamayacağım sadece gerginim biraz nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum yani güzel bir kız olduğum söylenir ama çekingenim biraz rahat rahat nasıl denize girip çıkarım bilmiyorum normalde de utangacım zaten fiziğimi çok hoş bulmuyorum bir de 1.63 boy 57 kiloooo balık etliyim göğüs olayı malesef büyük biraz ve göbüşüm biraz 😂 Genel olarak bakıldığında nasıl davranabilirim? Ben benimle ciddi düşünmesini istiyorum ve özenli de davranıyor gerçekten bana karşı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen sal boşver o sondaj işlemlerini yürütür keyfine bak
O ne demek?
Erkek her türlü her ortamda s. kişirr sorun etme diyorm
Ne alaka ya ne ahlaksız insanlarsınız ya herkesi kendiniz gibi bilmeyin
Tabi ya devir değişti artık hersey o kadar normal bi hal aldıki. Doğrusnu söylemk artık ne mümkün. Nikah yok bişey yok kız erkek gece beraber kalın duvardan duvara ikşin sonrada ahlaksız olan biz olalım he tamam.
Ne olmuş illa bir şey mi yaşamak lazım? Ben erkek arkadaşıma güveniyorum bana saygı duyuyor. Zor duruma sokacak bir şey de yapmaz.
E tamam güzelim iş işten geçmeden seni tatlı uykundan uyandırmaya çalışıryorz. Keyfin bilir. Ha şunu da söylim bunun güvenle bi alakası yok. Erkek olan s. iki kalkar kalkarsa da duramaz
Nasıl duramaz böyle saçmalık görmedim beni seviyorsa adam gibi davranır
Ben erkeğim bana bunları öğretme. Akrepin doğasında sokmak vardır. Ha bu demek değildirki kızlığını alacak artık o onun iradesine kalmış ama yanı başında kız arkadaşı olan erkek durmaz yani duramaz durursa erkek değildir net bitti
Ne onun iradesine kalmış ya önemli olan benim ne istediğim.
Aman amma da nazlı çıktın tek bişey söylimmi sana verceksen git vermeyeceksen gitme başka net bi açıklama olmaz bundan. Ha illaki gideceksen dönüşte mutlaka yaz bana buraya umarım haklı olduğumu söylemezsn
He he herkes senin gibi uçkur düşkünü gibi değil beni seviyor.
Hahaa seven skmyormu en başta yapar zaten
Yaw işin ucunda tatil var git story çekecen tatil yapacan ikilemeye değer
Ne alaka story bile atmam görgüsüz müyüm ben
Ben birlikte vakit geçirmek için gidiyorum
O da geçirmek için gidiyor ama vakiti değil
Sen olmaz desen de o iş olur illa ki yakinlasir iddiasına girerim
Onunla yatmayacağımı çok iyi biliyor ki gerçekten öyle ben daha önce bir şey yaşamadım ve zorlamaz beni saygı duyar
İlla yatmak değil ki. Oksama sevişme vs Oral ya da
Hayır bunları da yaşamak istemiyorum
Oral istese
Hayır asla
Sevmiyor musun oral
Ne oralı ya neler diyorsun
Ablacım adamın beklentileri var kendini her ihtimale karşı hazırlıklı ol. Konumunu en yakın arkadaşına gönder ne olur ne olmaz.
Ya korkuyorum öyle demeyin
Ne kadar tanıyorsunuz birbirinizi? Nasıl tanıştınız
3 ay yakın arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı gibi bir şeydi aynı okuldalarmış ınstagramdan görmüş beni yakın arkadaşımın storysinden eklemiş sonra öyle tanıştık işte benim nasıl bir insan olduğumu biliyor
3 aylık bir ilişki için tatile gitmek biraz erken değil mi? Gitmek istiyorum diyorsan ayrı bir odada yatmanı tavsiye ediyorum.
Ama tatil gibi değil bulunduğum şehire geliyor ve kalacağı otel saha önce kaldı çok pis bende eve rahat rahat gidip gelemem babam evde çünkü anneme söyledim onun haberi var
O yüzden yine bana yakın başka bir yerde otel tuttu kendine bende gelip gidemem oraya dediğim için yani mecburi tatil oldu çocuğa ayrı oda tut diyemezdim syrı yatak istedim ama
Anladım. Sevgilin kaç yaşında?
26 yaşında bende 25
Çalışıyor doktor bende yeni mezun oldum avukatım
Ne güzel maşallah ikinizin güzel meslek sahibisiniz. Tavsiyem şu fazla güvenme.
Teşekkür ederim dikkat edeceğim ya ama çok gerildim açıkçası annemin de haberi var söyledim ona
cırkın kadın yoktur az vodka vardırr
Çirkin değilim zaten merak etme gayet alımlıyım
hımm ok by
O tatilde sikis olur yaz bı kenara
Saçmalama öyle bir şey yaşayacak bir insan değilim
Cayina azdırıcı falan atsa napacan hı
Saçmalama ya beni kaybedeceğini iyi biliyor
Siktikten sonra zaten kaybetse de bişey farketmez erkeklerin düşüncesi budur
Son söylediğine onaylıyorum
Her erkek aynı değil beni sevdiğine zarar vermeyeceğine eminim
Ya saçmalama sevmek farklı sevdiigjnle sevişmek farklı sevdigiyle sevişmek ister herkes ona ne diycen
İstese de yaşayamam kusura bakmasın istiyorsa ciddi bir şey sunsun o zaman bana evlilik gibi mesela
Dimi sunsa bile evlendikten sonra olması lazım ya evlenmeden o ne öyle ama hiç ciddi bissey yokken asla gitme derim sikse geri dönüş olmaz yani
Ama ayarladı bile ve gerçekten konuştuk bu konuları benim için sevgi önde gelir dedi senin istemeyeceğin Hiçbir şey yapmam dedi yani öyle bir istekte bulunmam dedi. En fazla öper diye düşünüyorum
Ya opecekte öpünce yani isteklenmeyecekmisiniz sende azican o da azicak bu seks işleri zaten bı anlık oluyor azınca insan normal dusunemiyor
Ben düşünebiliyorum ama durabiliyorum
Opustunuz mu daha önce
Hayır öpüşmedik beni öpmedi daha önce
Eee o zaman azmadin yani hiç başkasıyla yapıp bu mastürbasyon değil ki kendin bitirebilesin karşıdaki de var
Hayır başka erkek arkadaşım da oldu ama izin vermedim sınırımı hep bildim yani etkilenmedim mi etkilendim önceki erkek arkadaşıma aşıktım istemedim mi onu istedim ama yine de durmasını bildim benimle ciddi olacaksa olabilir öteki türlü olamaz
Hiç böyle tek kalacağınız tatil işleri oldu mu onunla ciddi olacaksa nikah olmadan yaparmisin yani
Hayır yapmam büyük konuşmayayım ama hatta o erkek arkadaşım çok baskı yaptı baskısı ters tepti baya hatta
Baskı yaptı o kadar ayrılmadin mi ya değişik valla böyle konuşan insanlarla sevgili olunur mu ya
Baskı değil de hani oramı buramı ellemeye kalktı ayrıldım bende baya azgındı
Anladım iyi bari buna karşısin baya kararlıydım he güzel güzel ama dikkat et bu tatile de gitme
Gideceğim ayarlandı bile
Nereye gidiyonuz
Bol şeyler giy
Ne gibi
Tatildeyim diye açık saçık çok giyinme. Plajda tabiki yapıcak bişey yok. Ama plaj harici özellikle üst bölgenden dolayı dikkat çekici şey giyme. O zaman notu güzel olur
Sakin ol
Olsam olurdum herhalde gerginim
sakat senin isin
Neden sakat
kaptirican gotu
Beni tanımıyorsun nasıl bu şekilde konuşuyorsun
tanimama gerek mi var
Var. Sınırları olan bir insanım
Doğal davran :D
İşte bilemiyorum ya heyecanlıyım