Sevgilim neden benimle gezmek istemiyor?

İyi geceler
Üniversite okuduğum şehirde hemşirelik bölümü okuyorum ve su an hem okuyup hem çalışıyorum bı hastanede. Bı ilişkim var çalıştığım ve okuduğum şehirde oralı olan biriyle ilişkimiz süreci boyunca hiç bı akşam veya bı gündüz elimden tutup dışarda gezmedik beni bı kahve içmeye bı yere oturmadikya arabayla oturduk bı kaç kere gece parkta sakın bı parkta oturduk ya da benim yanıma geldi evime yanlış anlaşılmasın ilişkimizde yanima geldiginde asla böyle ileri bişey yaşanmadı aramizda ileri bişey olmadı bana gelince de neden dışarı cikmioruz dediğimde ben hiçbir kızla gidip biterse oturmadim falan diyor burası küçük yer falan diyor ama çok üzülüyorum herkes sevgilileriyle dışarı çıkıyor elele geziyor acaba benden utaniormu bilemiorum bu konu üzerinden defalarca tartıştık çok çok çok seviyorum onu bu yüzden hiç gidemedim ondan napicam bilmiyorum normal şartlar altında ayrıl diyorum kendime yapma diyorum değmez üzülmeye diyorum ayrilincada çok üzülüyorum ne yapicam ben acaba neden cikmioruz hiç sizce neden beni buna laik gormuyormu 🥺🥺
Güncellemeler
+1 yıl
🥺
Sevgilim neden benimle gezmek istemiyor?