Bana hakaretler eden, dövmeye yürüyen eski sevgilim mutlu olur mu sizce?

5 yılımi zehir eden beni hep ağlatan, aldatan, üzen, şiddet uygulamaya yeltenen, sinir krizleri geçiren bana çok ağır olan küfürleri eden eski sevgilim benden hemen sonra birini bulup evlendi. Ben onu terk ettim. Bana çok çektirdi, sonra çok yalvardi. Mutlu olmasını asla istemiyorum. Fotograflarda vs mutlu gibiler ama o çok kötü biri. Nasil karakterini bu kadar gizler o kadın bunu nasıl bilemez hala. O kadar oyuncudur ki kendi karakterini uzun süre gizleyebiliyor. Hayatinda o kız varken bana yalvarıyordu. Bir gün her şey ortaya çıkar diye dua ediyorum çünkü ben onu sadece sevdim ama o bana hep kötülük yaptı. Evlendiği kız maddi olarak çok iyi durumdaymis. Cok zoruma gidiyor. Bana 5 yıl da alamadığı yüzüğü 2 ayda başka kadına aldı. Her şeyine katlandim o kadına o kadar iyi davranıyor ki.. Kendine iyi davranan adamı sevmek kolaydır ama o bana yaptığını bırakmadı ben yine bırakmak istemedim en sonunda dayanamadım bitirdim. Ben ona ne yaptım bana çektirdi? Şimdi evini yuvasını kurdu benimse yillarim gitti hak etmiyor iyi olan hiçbir şeyi o? Yaptığı kötülükler ayağına dolanır mi.
Bana hakaretler eden, dövmeye yürüyen eski sevgilim mutlu olur mu sizce?