https://youtu.be/_SHlVi7f_e0
🌸“sen gülsün bende senin bülbülünüm diyen biri
olmalı hayatınızda" 🌸 sizin sevdiğiniz bir parça var mi bilmediğim varsa dinlerim hem 😅🌸
🌸“sen gülsün bende senin bülbülünüm diyen biri
olmalı hayatınızda" 🌸 sizin sevdiğiniz bir parça var mi bilmediğim varsa dinlerim hem 😅🌸
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yıllar unuttusada ben unutmam... ✌️
Bunu da yeni keşfettim ama ilahi sanırım bu https://www.youtube.com/watch?v=h3HBaFngCGk
Çok güzel bir parçadır...
@Hissiz72 medine gülü ilahisine benziyor
Dinlemedim onu ama sayende onu da dinlerim
🤜🤛
@Hissiz72 https://www.youtube.com/watch?v=cMiA0l3ocig
Eyvallah 🤜🤛
ben kürt değilim ama Rojda-Hey le le le sardı beni. tavsiye ederim.
Dinledim güzel bir parça 😊🌸
şifa olsun
Özcan çiçek bum evindar
Sertaç dilda Welate gurbete harika ya
Kürtçe şarkı bilmiyorum
Sevdiğim Kürtçe şarkı bulunmuyor...
Şemmameden başka bilmiyorum 😅
O da güzel 😅
Napayım idare et 😅
Sevdiğim kürtçe şarkı yok
merhaba nerelisin merak ettim
Mardinliyim
aa ne ğüzel çok sevindim bende amed
İyi ne güzel 😊🌸
hayırlı geceler nasılnız efendim
@Hissiz72
@Hissiz72 merhaba hoş geldin nasılsınız
Eyvallah
@Hissiz72 hayırlı geceler.
size yazmak isterim. sohbet etmek isterim..
Yok da bu işaret✌️ çok itici
Arkadaşım alıp vermediğin ne sanane yani o da kullanılan bir işaret
Ormanlarımızı yakan PKK nin simgesi o işaret onlar kullanıyor alıp veremedigim bu
Boş yapma bu işaret zaten zafer işaretidir barış işaretidir dünyada da Kürt Türk dışarı devlette herkes kullanır dışarı devletten de biri ✌🏻 yapıp fotoğraf çekilince atınca PKK'lımı oluyor yazık senin zihniyetine
PKK li olunuyor demedim ama neden sana bu kadar battı?
Gelmişsin soruya cevap ver usul usul git sanane ✌🏻 bu işaretten bu işareti yapan herkes terörist PKK olsaydı inanki kimse kalmazdı buralarda emin ol o nedenle bu işareti tarihini araştır öyle gel karşıma. bacım
PKK simgesidir demek zaten PKK'lı oluyor demekdir.
Okey
Bana batar ben kürdüm ✌🏻 istediğim gibide yaparım ben sana karışmıyorsam sende benim yaptığım işarete zafer-bariş işaretine yorum yapamazsın PKK işareti diye
Googleye PKK işareti yazıp görsellere tiklasana bi
Bende Türküm 🤘🏻🤘🏻
Yav kızım boş yapma işine bak ben ne işareti olduğunu iyi biliyorum gece gece kendine bulaştırma beni hadi ikile
Tamam Kürt abla
lütfen bırakın bu ötekileştiril meyi. siyaseti. yıllarca böyle yiyip bitirmediler mi bizi.. sen kürt ben türk o laz bu çerkez diye :(
Arkadaşım ben Ztn ırkçı bir yorum yapmamışim beğendiğim şarkıyı atmışsım arkadaşın kendisi ✌🏻 itici yok PKK derse bende polis kızı olarak hemde kürdüm ayrı yeten ezerim kimse de kusura bakmasın
Kimi ezersin 😂
Bide kürt olmakla ezmek ne alaka bir açıklasana şu an beni ezdiğini mi sanıyorsun
algisizmisin zaten belli de yorumundan sen ister türk ister Kürt ister Arap ister laz ol umrumda olmaz burada biri bir işaret yapıyorsa sen ona kalkipda ben türküm 🤘 işaretim de bu diye yuruyemezsinnnn bak edepli ol kabının dışına çıkma türksunde ne olmuş Türklerin yüz karasi olduğun aşikar ortada asırlardır birlikte yaşanılan Kürtler bizleriz gelmişsin bana yok ben türküm yok öyle böyle hayırdır ırkçılığın başka yerde yap benden sana ekmek çıkmaz güzelim hadi
İlk ırkçılığı sen yaptın ama neyse by
✌🏻 işareti itici diye görüşle gelen sendin güzelim 😄
Bana göre itici neden saygı duymak yerine cirliyorsun
Bide o işaret itici demek ırkçılık mi oluyo?
Kız senin B12 düşük üste PKK falan diye atliyan sendin bir nevi ✌🏻 yapanları da o keseye koydun
Hemşire misin
@elifdefneozkaya yalnız kardeşim o hareketi Cristiano Ronaldo 'da yapıyor o da mı öyle biri?😂🤫
Onu diyorum ya bende 😂 Türkü kürdü dışarı devletten insanlar herkes yapıyor PKK simgesiymiş Ronaldo da bugünden itibaren terörist oldu bilginize 😂
Ahah, onun dediğine göre öyleymiş
Bilmiyorum 😊