Bıktık artık ağzı güzel laf yapıp, başka hiçbir şeyi bir işe yaramayan sahte sevgililerden şöyle gönlüme göre beni böyle fazla fazla mutlu ederek yoracak, suyumu çıkaracak, gecesi gündüzü benimle aktif bir sevgili nereden bulabilirim? Var mı ya, var mı böyle birisi? 😜😜😜#beyazorkidem😘
Beni gece-gündüz mutlu ederek yoracak sevgiliyi nereden bulabilirim?
Ne sözle oluyor ne de sözsüz oluyor.. ne bizimle oluyor nede biz olmadan oluyor. Yalandan mutlu olmakta bazen güzel ama gerçek sevgiyi ancak nasip olunca yaşarsın , yaşarsın ki o vakit sende yasatirsin. Bir bütünlük şart karşılıklı olarak. Sen gönlünden geçenin kretire uygun siparisini et ve beklemeye al kendini. için güzel ise çıkar karşına içinin güzelliği gibi seni senden çok sevecek biri ;)
Öyleleri ne yazık ki ya üniversite yokluk vadisinde ya da lisede aktif ergenlik yaşayanlarda kaldı. Herkesin işi gücü var 7/24 ilgilenemez bence. Hani ilk başlarda tavlamak için biraz fazla ilgi gösteriyoruz ama sonrasında hayat devam ediyor ve yapmamız gereken işler var. Öylesi için bir de zenginlere bak onlarında boş zamanı çok.
İnternetin olmadığı ülkelerde bulunabilir. Zira sanal dünya erkeklerin başını döndürdü daldan dala atlıyorlar dogalarının ortamını buldular 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
21. Yüzyıl insanında bunu bulmak gerçekten çok zor yani b3lki istisnalar vardır bilemem ama ciddi anlamda günümüz insanında saf sevgi doğru sözler ve doğru sevgi ilgi bulunmuyor hani bir yerlerde varsa biz daha o tür insanlarla karşılaşmadık ha eğer varsa öyle doğru insanlar gelipte aramıza dağılsınlar ki bizde bunca üzüntüden yasanmisliklardan sonra nasibimizi alalim mutluluğa ulaşalım yani
Kadınlar güzel sözlerle ruhlarını okşayan erkekleri sever. Ve hep ilgi görmek isterler. Kadınlar bitki gibidir, sevgi ile yoğurunca filizlenir ve çiçek açar. Bu kadının iç doğasıdır. Soruna gelecek olursa, vakti zamanı geldiğinde o seni bulur. Yapman gereken tanıman , ortak yönlerini keşfetmen ve onunla olan sohbetinin sana birşeyler katıp katmadığına dikkat etmen..
Zor zor. İnsanlar birbirini çıkar için sever. Zaten her daim beraber olmanız bir süre sonra sıkar. Çiftlerin birbirini özlemesi ve heyecan duyması da gerekir.
Kızın sorusunu cinselliğe çeken olmuş. Oğlum ne mal bunlar ya.😀 Herkesi kendileri gibi görmeseler şaşacağım zaten. Soruya gelince öyle birisini bulmak çok zor. Burada herkes ben varım diye yazmış ama hikaye. Gördük buradaki ilişkileri de.😀
Kölelik kalmasaydı bulurdun da malesf yok. Peki bunun karşılığında sen ne vaad ediyorsun (cinsel anlama çekmiyorum) seni mutlu etmek için gecesini gündüzüne katacak birisi için sen ne yaparsın? Bu arada umarım bulursun..
Bulursun bu defa parasi yok dersin. Parali olur kıro dersin. Nazik çıkar cok efemini dersin. Uzun olur kısa kısa olur uzun olsun. Velhasıl insan oğlu pardon ya insan kizi bu defa cok sey ister. Bil şanslar sana.
Ətrafınızdakı insanları giyinis ya da yasam şekline göre seçmeyin sizde dışı afilli yazılarla dolu olup içinde Bi nebze doluluk oranı boş olan bir dünya insan var 45 dk duyup 4bucuk dakika sürdürebil3nler onlar 😅😅😅
ya böylesi de olsa yine değişik triplere girecek bi türsünüzz siz , fazla mutlu edince bu sefer önünü alamaz en ufak sıkıntıda karşı tarafa cinnet geçirtirsiniz
Şu ana kadar olan sevgililerim hep benim libidomun yüksekliğinden şikayetçiydi yoksa başka hiçbir problemimiz yoktu. Onlara güzel yemekler yapmışlığım da vardır 😉
Sözde çok özde az çıkar kimse senin hızına yetişemez :))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilmle daha yeni ayrıldık ve nedeni şu sen çok iyisin sürekli iyi davranıp mutlu etmeye çalışıyorsun sıkılıyorum bazen senden bizde tartıştık ve ben bitirdim yani böyle demenize de inanmıyorum artık
Gece gündüz seninle ilgilenip mutlu edebilmesi icin bolca zamani olmasi lazim bolca zamanin olmasi icinde para lazim ki zamanı satın alıp seni gece gunduz mutlu edebilsin 😂
Ali agaoglu o kadar parasi var dumbum cikmis tv diyor ki sirkete benden once birtek cayci gelir sonra ben gelirim diyor oyle hirsli manyaklarda yok degil tabi 😂
#beyazorkidem bende senin düşüncelerini yaşıyorum fakat hayatıma kim girse hep zamana ya da 2 3 günde bir yapalım istiyoree ama ben biraz doyumsuzum sanırım
Ee siz istediğiniz gibi biri buluyosunuz ağzı laf yapsın hep beni sevdiğini söylesin vs vs gayeniz buysa bundan başkasını bulamazsınız. Tavsiye sevdiğini söyleyen değil hissetdirene sahip çıkın.