Günlük hayatında, sosyal medyada, okulda işte güçte var mı böyle bir huyunuz? :D

Kadınsı tavırlarım var kadınsı olmayı seviyorum bu beni çoğu zaman flörtöz gösteriyor sanırım ama doğam bu yapacak bir şey yok
https://www.youtube.com/embed/9ZePO4lcTcUKimseyi bana karşı ümitlendirecek tavırlara girmeyi hiç sevmem, tarzım değil, öyleki çoğu zaman asil ve vakur tavırlarım yüzünden muhafazakar zannedilmekten bıktım artık 😂😂😂
Değilim bence ama bir zamanlar aşırı neşeli olduğum için görseldeki gibi bir takım yanlış anlaşılmalar olmuştu nazar değdi işte şimdi de mahkeme duvarı gibi suratım.
Son hücrelerime kadar kadınım ve bununla çok eğleniyorum. Kadın olmak muhteşem bir his o dişil enerjime bayılıyorum. Güzel, cilveli, hoş ve flörtöz bir kadınım
Cevap
13Cevap
Ölyleydim ama artık değilim uslandım galiba hsnsmskğ
Eskiden flörtmü vardı ve hoşlandığımız kişiye benimle çıkarmısın derdik ya kabul ederdi ya etmezdi ya da denerdik
Nefret ederim. Ben sadece sevdiğim bir insana karşı adım atmayı seven tiplerdenim. O kadar ayran gönüllü değiliz. 😛
Ben Flörtten anlamam.
Ya sevgiliyiz ya da değiliz.
Değilim, flörtleşirken herşeyi elime yüzüme bulaştırabilme kapasitesine sahibim 😂😂
Dürüst olmak gerekirse flörtöz bi insanım. Gerek reelde gerek sanalda flörtlesmeyi seviyorum. Ama benimkisi alternatifler arasında kaybolmak.😅Gerçek birini bulduğumda bunu bırakıcam.
Çevremde ki yakın arkadaşlarım bunu hep dile getirir, cilveli bir yapım var. Bence bı kadına çok yakışıyor abartilmadigi takdirde :)
Flörtöz değilim ama cilveli olduğum bir gerçek, kadınsı olmak daha hoşuma gidiyor
Terazi olmamın bana verdiği yetkiye dayanarak flörtözlüğün anasını ağlattım🙋🏻🙋🏻
Yok hiç beceremem o işleri😃
Istediğim zaman aşırı iyi flörtleşirim. Istemezsem nemrut gibi olavilirim çok nadir ama😂
Hiç degilim aksine ilk defa tanistigim birine ister istemez sert davraniyormusum 🤣
Flörtözden çok cesur ve işveliyim. Ama beğendiğim bir aday olursa flörtöz olmam 5saniyemi alır 😅
Valla eskiden değildim ama şu an istediğim gibi yapıyorum
Öyle biri değilim, ama samimi bir insan olduğum için öyle anlasiliyorum🤦
Hyr flörtözlerden nefret ederim
Drğilim ve flörtöz olanlardan nefret ederim.
Yakından uzaktan alakam yok.
Beğendiğim biri olursa evet herkese karşı hayır
Hayır değilim. Flört etmeyi sevmem.
Hayır değilim zaten benle kimse flört etmez
Değilim. Tam aksine sevgilim varsa başka kıza bakmam
Hayır. Flört ettiysem bunun farkında değilimdir : D
Flörtöz bir insanmışım
Mizacım çok ters bu imkansız
Hayır tüm erkekler bacimdir mckxknsjs
Flört şeysi kullanmıyorum.
Flört etmeye değecek biri olduğunda neden olmasın
hayır hiçte bile
öyleyim evet
Bu tarz konularda özgüvenim sıfır. O yüzden hayır.
Hayır, değilim.
Değilim
Hayır asla değilim
Kısmen 😌
Flört iyidir
Hayır, olacaksa bir tane olmalı.
yok gardaşım
Hayır
Değilimmm
Değilim ama olsamıydım acaba
Hiç değilim
Değilim