gercekten şu an aglayarak yaziyorum. Cok agirima gidiyor her sey. Sabah tartistik ne yuzunden mi? Instagramda bir yorum yazdim diye. Insan karisina bir yorum icin agzina geleni soyler mi? Sadece instagramda sık sık paylasilan bir is ilani takip ettigim sayfada paylasilmisti. Bende sadece "artik burdada mi paylasiyorlar?" diye bir yorum atmistim o kadar. Inanin bu yorum yuzunden ben neler duydum. Beni evden bile kovdu zaten her kavgada yapiyor bunu. Halbuki bu insan annamde falan oldugumda gece 11-12 civarinda "eve gel" deyip gecenin o saatinde disariya cikmama izin veriyor. Adi da "sana guveniyorum" oluyor. Peki guven bir yoruma mi kaldi? Ustelik bide feysbooka giriyorsun dedi sucladi yalan yere tokat bile atti ama sonradan yalnis oldugunu anladi tabi. Cekip gitmeyi dusunuyorum artik
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence çok fazla dayanıyorsun tatlım. eğer çocuk yoksa direk avukata git
6 yasinda oglum var o yuzden zaten duruyorum. 9 yildir dogru duzgun isi olmadi ac kaldim ama yine bisey demedim. Simdi kac yil sonra Allah bir is yetirdi. 2 gune ise gidecek. Buraya kadar zaten zulumle geldim hic degilse bu isten sonra gun goreyim diyorum. Yazik olacak 9 yil cektigim yoksulluga
Peki ailenin evine dönsen seni nasıl karşılar?
Bir tane annem var babam yok. Abim ve ablam ayri yasiyorlar aileleriyle. Ayrilsam annemin gucu yok bize bakmaya kendisi zar zor geciniyor. Benimde isim yok onun icin zaten sevinmistim ise basliyor diye. Ogluma bir gelecek planliyordum ama artik biktim. 3 gun guzel hos oluyor sonra burnumdan dokuyor
Peki daha önce çalıştın mı? yani iş bulabilir misin? birde zaten nafaka alıcaksın oda yardımcı olur diye dünüşüyorum. Ama bu kararı verebilir misin?
3 5 gun calistim uzun degil. Zaten kapali oldugum icin bir cok is yeri ise almadi. O yuzden benim icin biraz zor oluyor
Tatlım eğer radikal karar vericeksen sonuçlarına katlanmalısın. Sen annenin yanına gitsen seni rahatsız eder mi peki?
Hayir annem melek gibidir ama onada yuk olmak istemiyorum. Maddi olmasa bile manevi benim icin cok uzulur zaten cok uzuldu
Zaten iş bulmadan gitme. Bak sana tavsiyem. İlk önce bir iş bul ama eşine söyleme. İşte anlaşırsan. Ver avukata annenin yanında kal boşanasıya kadar. sonra maaş aldıkça hayatını düzene sokarsın
Evet haklisin is bulmaya calisacagim. Hic umudum yok aslinda cunki cok aradim ama yine bir bakacagim. Tesekkur ederim
Gene yardımcı olabilirim tatlım müsait olunca yaz bana
Cok sagol canim ne yapabilirsin ki baska? Arrik bana kalmis her sey
Eğer yakınımda bir şehirdeysen iş imkanlarında yardımcı olabilirim belki
Yok canim ben yurt disindayim tesekkur ederim🌹
Hmm yurt dışında isen işin çok zor tatlım ya :( ALLAH sana sabır versin
Evet oyle amin canim cok sagol🥺
Şiddet başladıysa sağlıklı olmaz o ilişki benden söylemesi
Si*tiri basman gerek bu şeref yoksununa Nasıl Vurur Ya Sana Allahın Özgüvensiz Megolamanı!!!
Bahane üretiyor belliki. Ne kadar süredir evlisiniz?
9 yildie. O kadar alisti ki hep yapiyor geciyorum diye ama agirima gidiyor. Kac gundur o kadar mutluydum ki neler yapiyordu inan ama bugun kirdi her seyi
Vurması çok kötü. bu iyi olmamış. üzüldüm. ilk kez mi vurdu =
Hayir sayini unuttum
Bu resmen psikolojik şiddet kesinlikle düzelmesi gerekiyor yoksa ayrılmayı düşünebilirsin gerçekten de
Sana tokat attı ve evden kaç kere kovdu ve sen hala eşim diyorsun. Ne desem boş sana
Ruh hastası ile evliymişsin keşke işin gücün olsaydı
Aranızdaki güven problemini çözün
hele çocuk varsa bin kat çözün
Guvenle alakasi yok ki. Gece disari ciksam sesini cikarmaz halbuki disarisi hic tekin degil geceleri biliyoruz. Bana guvendigini soyleyip gece disari cikmama izin veriyor guya peki bir yorum yuzunden insan guvensizlik yaparmi?
demek ki güven noktaları farklı. kimisi sokağa güvenmez kimisi sosyal medyaya
bunu en iyi sen bilebilirsin. açık açık konuşun. evlilik iletişimdir. iletişimin olmadığı yerde evlilik hasar görür
Sosyal medyada en azindan taciz zorbalik yok. Insan kendine kimise yaklastirmassa sosial medyada kimse ona bisey yazamaz. Bence anormal bir durum
herkesin normali farklı olabilir. sen kocanın neden kızdığından emin ol önce ve kaygılarını gider
Neden kizdigi beni ilgilendirmiyor. Ben onun oyuncagi degilim oyle ol boyle ol diyerek oynatsin. Onun normali buysa eger demek ki saglik problemi var
çocuk var mı?
sakin olmanızda fayda var.
Var 6 yasinda oglum var
lütfen onu düşünün ve iletişimi deneyin.
Iletisim cok denedim
sanki birşeylere karar vermiş gibisin?
Evet toparlanip gidecegim
bence bir terapist ve uzman desteğini de deneyin. yapmadığım birşey kalmadı deyin. vicdanınız rahat olsun
insanların psikolojisi bozuldu artık ne sebeple ne dediklerini bile bilmiyorlar
Ablam maalesef kocan narsist biri ve acil ondan boşanman gerek lütfen ondan hemen kurtul yoksa ilerde seni öldürebilir. Hayır abartmıyorum gerçekten canın şu an tehlikede
Boşan bence amacını felan hadi ordan et seni üzüyorsa boşver gitsin
Ciddiyse tam düşük iqlu ilişkisi kurtulun birbirinizden bol bol kitap falan okuyun
Valla bi erkeğin elini tutsan ya da merhaba desen seni mahveder
Mevzu da bu iste kendi isine nasil gelse oyle davraniyor. Kendinin hic tanimadigim akrabasi bana yazsa aralik acmaya calisirsa bir ses cikmaz ama benden yasca kucuk dayimin, amcamin oglu yazarsa tartisma olur. Neden ya neden?
Senle bi knusalm böyle olmaz bu. Yazık günah
Sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı
Nasıl bir insan nasıl bir eş bu ya?
Cekop gitme pisman et onu. Cinsel diyete basla
Boşanman gerek bence
O kadar alisti ki hep yapiyor geciyorum diye ama agirima gidiyor. Kac gundur o kadar mutluydum ki neler yapiyordu inan ama bugun kirdi her seyi
kaç kurtar kendini
Adam olmaz
Geçmiş olsun abla
Boşan bence
O kadar alisti ki hep yapiyor geciyorum diye ama agirima gidiyor. Kac gundur o kadar mutluydum ki neler yapiyordu inan ama bugun kirdi her seyi
Seni üzen insanın yanında durma