Bana diyor senin fesatlıgın benim kuzenim tuttu annesinin teyzesinin oğluyla sevgili olduydu anne tarafından akrabasıyla yani sonra bir kaç ay sonra aldatıldı ayrıldılar. Aradan üç sene geçti bu çocuğun da abisi var buna kuzenime kitap hesabı var Instagramda diye bir koli kitap hediye olarak göndermiş ne yani normalmj anlasaydım ben bunu kardeşi bitti abisi niye hediye gönderiyor buna ne alaka yani
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi de abisi ile araları bozulmamış ki neden olmasın yani art niyetli olarak bakmamak lazım bence detay bilinmiyorsa eğer
Abisi bilmiyor olabilir çünkü ailesinden ayrı yaşıyor abisi başka şehirde diye biliyorum ama bu abisi de yani akrabadaki herkese istek attı neredeyse bunlar akraba düşkünü düğün de filan teyzemin kızını kesiyordu. Dayımın kızının hesabı bulmuş istek yollamıştı filan bunlar abi kardeş akraba şeyi var bunlarda herhalde.
Orasını bilemem ama çok da art niiyetli yaklaşmamak lazım gibi geldi bana tanımıyorum tabi yorumda isabetsizlik olabilir bu nedenle
Yine de onurlu bir insan eski sevgilisinin heleki abisinden hediye almaz yani bunu demek de suç değil bence. Ayrılmısız aldatılmışım bitmiş keserim iltibatı akrabam olsa bile niye Abisini filan ekleyip birde hediyesini kabul edeyim de millete konusturuyum kendimi kardeşi gidip hadi derse ben onla sevgiliydim abi sen ne yapıyorsun derse ne olucak
O da abi kardeş arasındaki mesele onu da aralarında halletsinler bi kişi sana göre doğru gelen hareketi yapmadı diye kötü olmaz ayrıca arkamdan konuşturmam diyosun ama başkalarının arkasından da konuşabiliyosun mesele konuşturmamak değil konuşmamak olmalı bu düşüncemi de eleştiri olarak alırsanız sevinirim
Lazım olur diye
Yani sen akrabanla sevgili oluyorsun anne tarafından sonra ayrılıyorsunuz ve abin ona hediye yolluyor buda kabul ediyor niye yani
Abimde istiyor sinyal çakıyor net
Yani insan ayrıldığı üstelik aldatıldıgı kişinin ailesinden niye hediye kabul eder abi ayağı mal abisiyle konusuyor
Sanane ya kız azmış önüne gelenle konuşur
👍👍👍👍 haklisin
Yani sen birinden ayrılıyorsun üstelik anne tarafından akrabasınız ve sonra abin ona hediye yolluyor niye buda kabul ediyor bende söyleyince ben kötü oluyorum
Yok vallaha sen haklisin genis meshebi sanirim ki akraba diyorsun birde fesatlik oluyor sende diyince bu sey oluyor sen digruyu soyleyince battığı icin
Yani insan ayrıldığı üstelik aldatıldıgı kişinin ailesinden niye hediye kabul eder abi ayağı
Gecsinler bu isi beklentisi olmayan yapmaz ya da icinde birsey olmayan diyeyim
Birde bir koli kitap yani neymiş kitap paylaştığı hesabına katkıymıs
Hahaha sey yagcilarda inecek var vallaha sen sonuna kadar haklisin ama dogru diyeni kim severki
Birde kuzenim yani şu an aramız iyi olmaya bilir ama önce den çok iyi anlaştığım kişiydi onunla sevgili olunca da ben demiştim akrabayla olmaz diye beni dinlememisti konusmamıştık ne zaman sevgili yapsa benle iletişimi kesti hep şu an da konuşmuyoruz bir senedir neredeyse bu tavırlarından dolayı. Ama kötü birşey yapmasını asla istemem millete laf olmasını salak ya anlamıyor ya da bile isteye yapıyor bunu diye düşünüyorum artık
Senin onun yoluna tas koydugunu saniyor aslinda seen yanlisi ve digrusunu soyluyor ve ona gore davraniyorsun ki buda kuzenini sevdigini gosteriyor halbuki farkina varmalı diger yandan dedigim gibi senin onu kiskandiginimi dusunuyor ya da umursamiyor bilemedim
Aynen ben doğruları söylüyorum ve herhalde onu kıskandığımı zannediyor üniversitesinden birisiyle konuşmaya başlamış bu geçen sene bana söylemedi hiç aramız oysa iyidi ama demedi öbür kuzenimden öğrendim ve tavır aldım yazmadım hiç oda yazmadı sonra işte bana birisi istek yolladı Instagram dan ortak arkadaş olarak kuzenim ekliydi bende kabul ettim sonra çocuk kuzenimle resimlerimi görünce ben onu tanıyorum neyin oluyor dedi kuzenim dedim ve bana dediki bana ayarlasana kuzenini dedi bende karışmam benle konuşmuyor üstelik sevgilisi var dedim sonra işte benle konuşuyor ama dedi bende bilmiyorum ama ben öyle duydum dedim sonra bana yavsadı işte beraber tatil yapalım dedi bana bende küfür filan ettim gitmiş şerefsiz kuzenime senin kuzenin bana küfür ediyor seni bana kotuluyor demiş halbuki kendi dediğini dememiş. Sabah bir uyandım bir ton beddualar etmis beni engellemiş dinlemedi bile beni elin oğlunu dinledi gitti aradım açmadı filan
Onun yaptigi terbiyesizlik ve kendini begenmislik kuzensiniz aslinda seni cidden kiskanmasa bu sekilde yapmaz sen digru oldugun onegri oldugu icin anlasamiyorsunux bunun yapmasi gereken sey kuzenim dogru demis hadi ordan etmesiydi cocugu ama onu hakli gorupte ne olursa olsun sana bu sekilde yapmasi buyuk terbiyesizlik
Ona inandı onu dinledi aradım kaç kez açmadı annesine söylemiş işte arkadaşlarımı ekleyip beni kotuluyor küfür ediyor kısmetimi engelliyor demiş annesi aradı annemi niye böyle yaptı diye bende siz kime inanıyorsanız gidin ona inanın bizle de konuşmayın bir daha dedim ailelerde tavır aldı birbirine konusmuyorlar fazla muhattap olmuyoruz artık. Sonra iste aradan altı ay geçti bu başka birisiyle sevgili olmuş galiba askerdeymis sevgiliside birisi sevgilisini arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler özel numara dan sonra kuzenim olacak salak da benden bilmiş ki benim numaramı vermiş sevgilisine beni aradı sevgilisi siz beni aradınız özelden sevgilin seni aldatıyo dediniz bana dedi. Bende sen kimsin numaramı nerden buldun dedin arastırdım buldum dedi ben seni aramadın sevgilin kim dedim kuzenimin adını soyledi dondum kaldım birden onu da senide tanımıyorum dedim. Sonra istersen gel karakola gidelim bakalım kimmiş seni arayan özel numara benim numaramı nerden buldun bakalım dedim yok filan dedi sonra işte kapattı bende dayımı aradım senin kızın ne yapmaya çalışıyor benim numaramı vermiş sevgilisine beni aratıyor dedim ne hakla dedim filan oda ben onla görüşurum dedi kapattı anneside o yapmadım vermedim diyor o yapmaz dedi ben de ozaman elin oğlu nerden biliyor benim numaramı onun adını dedim birşey diyemiyorlar ona da
Sanane 🤔