Erken yaşta çocuk yapıp çocuğu ile büyümek gibi bi hayali olabilir ama sevmediğin biriyle birlikte olup çocuk yapmak yerine evlat edinmek daha huzurludur
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkeklerin dusunceleri bu mu oluyor kizlar daha farkli dusunuyor
Harbiden baya hayalperestim artık şizofreni gibi hayal ettiğim şeyi görüyorum resmen :D ama zor sevmem birisi basit bi iyilik bile yapsa sevgi duyarım ya da benle herhangibi bişi paylaşsa bile büyük sevgi duyarım güven duymaya başlarım
Sorun olmazsa istek gönderir misin sana bunu açıklayayım burası uygun olmaz belki biraz düşünürsen de bulursun aslında ama bulamazsan özelden açıklarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevmediğim biriyle aynı masada oturup yemek bile yemem ne çocuğu.
Erken yaşta çocuk yapıp çocuğu ile büyümek gibi bi hayali olabilir ama sevmediğin biriyle birlikte olup çocuk yapmak yerine evlat edinmek daha huzurludur
Erkeklerin dusunceleri bu mu oluyor kizlar daha farkli dusunuyor
Yani en azından çocuğunla beraber büyüme hayalî güzel geliyor ama gerçekleştirme ihtimali çok düşük bence
Sen cok duygusal dusunuyorsun senin burcun ve yukselenin ne acaba merak ettim?
Oğlak yükselenim hakkında bilgim yok burçlar ile ilgilenmiyorum
Dogum saatin kac nasil ilgilenmiyorsun bir bulusmaya gitsen kizin soracagi ilk soru bu
Ben asosyalim reel hayatta kimseyle buluşup konuşmam doğum saatim 08
Bak bildim senin yukselenenin balik sen cok duyguaalsindir ama icibde sakliyorsundur
İçimde saklamama gerek olmuyor çok ağlak biriyimdir film dizi izlerken ağlarım genellikle hele hele pokemon izlerken
Oyle degil ornegin bir kizi seviyorsan ornegin zor acilabilirsin
Zor ssversin ama sevdin mi tam seversin masallah
Haa bak o aşırı doğru bide benim malligimla birleşince aşırı kötü oluyor
Ayrica bence cok hayalperestsin ve zor seversin ama sevdin mi tam seversin
Harbiden baya hayalperestim artık şizofreni gibi hayal ettiğim şeyi görüyorum resmen :D ama zor sevmem birisi basit bi iyilik bile yapsa sevgi duyarım ya da benle herhangibi bişi paylaşsa bile büyük sevgi duyarım güven duymaya başlarım
Bak gercek aşktan bahsediyorum ben oyle hemen gecen bir hoslanmadan degil
Ayrica cok merhametlisin ve sinirlisin
Haa sanırım öyle aslında aşık olduğumu sanmıyorum anasinifindan beri aynı kişiden hoşlanıyorum ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum
Sinirli misin peki
MAŞALLAH astrolojiyi severim
Sadece oyunlara sinir olup küfür ediyorum onun dışında sık sık küfür kullanmam
Gönülsüz ilişkiden sakat çocuk doğar derler bizim orda sırf çocuk için yapılmaz bence böyle bir şey
Cevremde evlenen erkekler lafta seviyoruz diyorlar ama hemen cocuk istiyorlar niye o zaman
Sevginin aşkın meyvesi olsun istiyorlar erkekliğin geninde var bu
Sevginin askin meyvesi 3 5 yila da oluyor ama bazilari hemen istiyor buna cocuk icin evlenmis denilmez mi
Sorun olmazsa istek gönderir misin sana bunu açıklayayım burası uygun olmaz belki biraz düşünürsen de bulursun aslında ama bulamazsan özelden açıklarım
Bana göre değil
O yüzden bekar kaldım
Cocuk mu sana gore degil cocuk istemeyen bir suru kadin var aslinda
Hayır çocuğu aşık olduğum kişiden isterdim
Hayır..
Hayır evlenmem
Hayır evlenmem.
Hayır
Hayır..
Evlenmem
Hayır tabikide
hayır.