ne kadar karma karışık bir soru biçimidir 😃 idare edeceksiniz artık 😌 bi kere de buraya bırakıyorum 👇
Seksi kadınlar/erkekler, zeki ve çalışkan kadınlara/erkeklere oranla hayata 1-0 önde mi başlar? 💃💃Gönül aynan saf olmadıkça, çirkini güzelden ayıramazsın. Hz. Mevlana 🍀
Seksi kadınlar/erkekler, zeki ve çalışkan kadınlara/erkeklere oranla hayata 1-0 önde mi başlar?
hayata baktıgın yer onemlı evet guzel kadın zengın koca bulabılır
yakısıklı erkek guzel kadın bulabılır.
ama ıstedıgın kısıyı bulmak onemlı. devreye zeka ve karakter gırıyor bu seferde. evlılık için dusundugunde guzel olsada bır omur gecmez be.
misal ;
bak bende güzelim ünüm var her şeyim var. hem düşünsene seninle evlensek çocuklarımız ne mükemmel olurlar. senin kadar zeki benim kadar da güzel. bir düşünün derim. cevabınızı hevesle şevk ile bekliyorum.
aynştayn'ın cevabı: sevgili Marilyn Monroe güzelliğine diyecek lafım yok. çekiciliğin beni benden almakta ayrıca haklısın karımdan nefret ediyorum. ama korkularım var. ya çocuklarımız benim kadar çirkin senin kadar da aptal olursa...
Bazen evet sektöre göre değişir. Bir şirkette kurumsal satış da çalışıyordum arkadaşım kuzenim var iş görüşmesine gelebilir mi dedi. sordum gelsinler dedi. Kızı tanımıyorum neyse saat 2 de kapıdan girdi, girdi ama kız Marleyin Monroe gibi ofis de 15 kişi kızlar da dahil dona kaldık serkan bey kimdi bendim derken tanışma sonrasın da Satış müdürü ile tanışma arkasından genel müdür tanışma görüşme kızı gönderdiler merak ettim görüşünüz nedir diye sordum firmaya. Kız iyi işi yapar ama bu kızı işe alırsak tüm dengeler bozulur burada hatun fazladan güzel çekici iş miş yapamayız oğlum nereden buluyorsun böyle arkadaşlar dedi satış müdürüm valla bende yeni tanıştım dedim sonuç olarak çok güzel kadın ama işi alamadı :)
Bana komik geliyorlar sadece dış görünüşüyle ön plana çıkan insanlar. Yani tanımadığım biri için bunu diyemem ama karşına alıp 2 kelime ettikten sonra az çok anlıyosun. Sadece dışına yatırım yapan biri hiç ilgimi çekmiyor açıkçası. Bir bütün olarak güzel olmalı.
Maalesef ki öyle. Görsel etki her alanda aranan bir gerçek. Hatta çoğu işverenin önceliği. İnsan ilişkilerimizde de hoş bulduğumuz kişiye daha sıcak yaklaşırız. Direkt zekaya bakan kişilerde vardır ama muhtemelen erenlerdendir , nefsi terbiye makamını çoktan geçmiştir ))
Günlük hayattımızda sıkça karşılaşıyoruz bakıldığında örnek verecek olursam ;Spor salonum varsa benim bayanlara özel günde kaslı seksi erkek çalıştırım bayanlar gelmesi için erkeklere özel gün de ise Seksi kız çalıştırırım daha çok para kazanmak için aslında olay müşteri çekmek için kullanılan yöntem karşı cinse göre hareket etme dikkat geçmek 🤣🤣🤣
Herkes için aynı olmasa da toplumdaki genel algıya bakarsak evet maça pardon hayata 1-0 önde başlar ama güzellik zamanla kaybolurken zeka her geçen gün daha da gelişir. Zeki insanlar da maçın nasıl başladığına takılmaz bile. Eğer kişinin tek özelliği güzellik/yakışıklılık ise o maçı zekiler 10-1 de bitirebilir 100-1'de. Tabiri caizse zeki gerçekten zeki ise maç sonucunda hayatı folloşa çevirebilir. O yüzden iyi ki güzel değil de zeki doğmuşum yaaaaaaaaaaaaa :) Haha
zeki olanlar hep daha önce olmanın bir yolunu buluyor bence her ne kadar güzellik seksilik ön planda olsa da zekilerin kendilerine bir yol açtığını düşünüyorum ben
Şartlara göre değişir. Seksilik, seksiliğin az olduğu yerde farklılık oluşturur ve 1-0 önde olur. Zekilik ve çalışkanlık ise aynı şekilde bunun daha az olduğu yerlerde fark yaratarak aynı sonucu verir. Herhangi faydalı bir özellik, uygun ortamda mutlaka değerini bulur.
Tam genelleme yapmak olmaz ama bu hangi alanda belirttipimize göre değişir. Ve zevklere göre mesela ikili ilişkilerde seksiliği tercih edenler var iş hayatında ise zekilil daha çok önplanda
Aslında Zeki insanlar kendilerinin farkında olup aynı zamanda kendilerini aşırı derecede çekici hale getirebiliyorlar. Bir insan seksi olabilir, ama o seksilliği kullanacak zeka her zaman bir adım öndedir 👌
Sanıyorum öyle. Zekanla bir yere gelene kadar akla karayı seçiyorsun... Ama seksapelitesini kullanan aynı yere çok daha çabuk geliyor. Haksızlık gibi geliyor bana. Hak etmemişlik... Tabii bu benim düşüncem...
Seks kavramı göreceli olduğunu düşünüyorum. Mesela bana göre seksilik anlayışı, beyin ve zekadir. Karşımdaki bayan, ki şu ana kadar çıkmadı karşıma o zatı muhtereme 🙄, sorduğu sorular ile kendini seksi gösterir. Yoksa fizik 2,3,4. Planda kalır
Karışık yok mu? :D İnsanlar genelde vitrine daha çok önem veriyor. Zeka ve çalışkanlık ikinci seviyede kalıyor. Hoş erkekler pek zeki kadın istemezler. En azından kendilerinden akıllı kadınları istemezler.
Seksiliği ön planda tutanın ve buna düşenin zekasından şüphe ederim. Alfalar için zeki cins her zaman 1-0 öndedir. Bedenleri sevenden hayır gelmez zaten insana.
Dış görünüş çoğu şeyden önemlidir. Ki seksi bir kadın erkekler için cok şeydir çoğu kimse zeki kendi kararlarını verip kendi işini halledebilecek kadar çalışkan bir kadını da istemez
Eğer birileri görünüşleriyle zekanın önüne geçebiliyorsa bu insanların ne kadar ucuz olduğunu gösterir bence. Ve bana göre böyle insanların içinde fiziğimle ya da yüzümle bir yerlere gelmek beni 1-0 öne geçirmez diye düşünüyorum. Elbette moda sektörü için bunu söyleyemem sonuçta modellik doğrudan böyle bir iş. Günlük hayattan bahsediyorum.
Şöyle bir gerçek var ki erkeklerin önüne iki kız koy, biri çok zeki ama seksi değil, diğeri de çok seksi ama çok zeki değil. Erkekler kesin seksi kızı seçecektir.
Zeki kadınlar daha çekicidir. Konuşmasını biliyorlar en azından. Seksi kadınlar ilgi çekmek odaklı hayata tutunur. Hiç ilgimi çekmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadin icin zeki erkek daha önde. Ama erkek icin kadinin zeki olmasi cok bir anlam ifade etmiyor. Guzelligi yerinde olsun, fizigi iyi olsun yeterli. Cok zeki bir kadini da kaldiramiyorlar zaten.
Zekaya her zaman bir adım daha fazla önem veririm. Zeki kadın bana da birşeyler katabilir. Seksi kadın yani tek olayı bu ise sadece zev ve tatmin sağlar.