Arkadaslar hoslandigim bir kız var. Onun abisiyle benim kardeşim evli. simdi bir gun kiza hoslandigimi soyledim fakat bunun yanlis oldugunu babasinin abisinin duydugu takdirde kotu seyler olacagini ve yas farki var diyerek beni redetti. Fakat bu zamana kadar gece hep 3 4 e kadar konusuyorduk kizda benden hoşlanıyor gibiydi surekli senle zaman gecirmek istiyorum vs. gibi seyler söylüyordu ama boyle dedi sonra ve iletisimimizi kestik. Sonradan 1 ay kadar sonra ben buna karsi yazdigim twetleri falan sildim ve o gun "sana guvenmistim, vs gibi twtler atip beni Twitter dan cikardi ve babasina ve abisine benim ondan hoslandigimi soylemis.. Abiside aillerin arasi açılmasın diyerekten tamamaen iletisimini kes diyip heryerden engelettirmis ve bunu seni heryerden engeleldim ve hep boyle kalacak yuzunu gormek istemiyorum diyerek arayarak soyledi bana. 2 ay sonra yine engeli kaldirip geldigim ortamlara falan girmeye basladi ve ben bu sure zarfinda hic yazmadim ama twetler atıyordum ona karsi oda stalkliyormus beni ve ara ara annesine arattirip sorduyordu beni annsinden takip ediyormus. bir ay sonra attigim bir tweet sonrasi tekrar engelledi beni ve neden diye sordugumda cevap vermedi. sizce kafasindaki dusunce nedir ben cikamadim isin icinden. k. b biraz uzun oldu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
merak ediyor seni işte ama gururuna da yediremiyor ya kardeş bak böyle kızlar ile uğraşma üstüne gitme bunlar ömür törpüsü gibidir , seni seven birini bul böyle insanlar seni tüketir tabiri caizse kız biraz dengesiz kendisi de ne istediğini bilmiyor hiç umursama Allah seni bu kızdan uzaklaştırmak ile iyi etmiş
Valla kafamı cok karistirdi ben herhangi bi iletisimde bile bulunmadim bu sure zarfinda ama son attigim tweet mesela sevgiden ve asktan anlamiyorsun gibi birseydi sonra baktim engelledi tekrar. Ve surekli gonderme pesindeydi kardesime bana soyleyecegini bilip bir erkekle tanistigini vs gibi syler soyluyormus kiskandirmak mi amaci baska biseymi Seviyormu sevmiyormu anlayamadim bi turlu.
Peşinde koşacaksın sanmıstır sen de koşmayınca ondan bu hareketleri yapıyordur bence uzak dur iftira bile atabilir böyle tipler dikkat et
Zaten son engellediginde benim yazdigimi tekrar soylemis. Abisine falan da engeli kaldirmadim falan demis aglayarak ama abisi engeli kaldirdigini bildigini soyleyince oda bana boyle twetler atti demis attigim her twetin ekran görüntüsü nu abisine gostermis
Çok tehlikeli en iyisi sen onu her yerden engelle bak sonradan iş açmasın başına sen engellersen biri bir şey dese de bakın bende engelli dersin
Yok bende engelledim son olaydan sonra her yerden ama sence dusuncesi kafasindaki ne olabilir.. simdi yas farki var o 20 yasinda evlenmektenmi korkuyor seviyor da mi yapiyor bi turlu anlam veremedim
Bence bu kişi şöyle bir düşüncede ben reddetsem bile o bırakmasın peşimden koşsun neden vazgeçiyor seviyorsa peşimden ayrılmasın ama ben istersem ona yüz vereyim onun aklı böyle bence şu an ve sen olmaz dediğinde o tamam diyip geri çekilince kendine yediremedi ortaliğı karıstirdı olgunlasamamis ayrica akraba sayılırsınız ailesine söylememeliydi bu durumu çok ayip etmiş dolayisıyla her seyi yapabilir böyle insanlardan uzak durmak em dogrusu
Ben olmaz demedim o olmaz dedi zaten bende akraba olunca ailelerin arasin bozulmasin diye geri cektim seviyormuyum evet seviyorum ama ustune gidemedim acikcasi bundan dolayi isde sadece twit falan atiyodum onlari falan takip ediyormus.. dedigin gibi soylemese iyidi ama soyledi. Sadece peşinde kossun diye mi yapti yani sadece oyle mi diyorsun.
Bana öyle geliyor sevse niye hayır desinki zaten ailesinin bildiği birisin eminim ailesine biz ciddiyiz diye çıkıp söylese ailesi bir şey demezdi ama bu oyun oynama derdinde
Anladim olabilir ama dedigim gibi hatta kardesime falan evlenmeyi düşünmüyorum Şu an falan demis olaylardan sonra. Bende acaba gonlu varda evlenmekden korktugu ya da istemedigi icin mi boyle yapiyor diye geldi aklima. cunku bizim ciddiyiz ya da ailelerin ogrenmesi durumunda evlilik kacinilmaz gibi birsey ondan sordum.
Şu an 20 yaşında cunku hani istememesi normal olabilir
İyi de hemen evlenecek değilsinizdir heralde gönlü varsa bu bence bahane gönlünün sadece egosunun tain edilmesi üzerine kurulu oldugunu düşünüyorum
Anladim valla hemen evlendirilerdi bizi diye düşünüyorum benim fikrim boyle ondan sordum ama haklı olabilirsin belkide oyle sadece sevilmek hosuna gittigi icin ve egosunu tatmin etmek icin pesinden kosturmak istedi ve istedigi olmadigi icin de boyle yapti.. yorumun icin tesekkur ederim.
Rica ederim
Son bisey sorabilirmiyim. sence bu süreçten sonra nasil davranmalıyım ona karşı. İllaki ayni ortama gelincek akraba sonuçta. Ayni ortamda veya genel olarak bundan sonra nasil bi tavir sergilemeliyim nasil davranmaliyim fikrin nedir
Bence elinden geldigince uzak durmalisın dediğim gibi kötü bir iftirada atabilir böylelerinden her şey beklenir. Konusmana gerek yok selam bile verme bence yüzüne de bakmamaya çalış yokmuş gibi davran yani en doğrusu bu bence ve kesinlikle engelleri kaldırma numarasını ve sosyal medya hesaplarıni engelle umarım çok daha iyisine gönlün kayar da tamamen kurtulursun kızdan
Anladim umarim dedigin gibi olur cunku unutmam biraz zaman alacak gibi cunku ben gercekten seviyorum onu oylesine sevmedim ama heryerden engelledim zaten ben bu saaten sonra bi iletisimde de bulunmam bulunamam aileler icin. İftira derken nasil bi oftira mesela ne diye atabilirki
Her şey olabilir gider de beni zorluyor ısrar ediyor benimle görüşmek için vs ailesine sonra olaylar başka bri boyut alır en basiti bu mesela. Kimse de vazgecilmez değil ayrıca unutursun yeter ki iste düşünmemeye çalış insallah daha iyisi karşina çıkar kendine dikkat et bu kız tehlikeli
Evet oyle bisey olsa kotu olur tabi aileler karışır. Elbette kimse vazgecilmez degil ben de unuturm elbet ama zaman alır diye soyledim. Olur ederim umarim:) guzel dusuncelerin icin de sagol. her seyin hayırlısı olsun tabi de bu arada sanki kizi taniyormusun gibi kendinden cok emin yorumların ya basindan boyle bisey gecmis birini taninissin ya da gercekten kizi tanidigini falan dusunecem :)
Emin konuşmakla hata ediyorum belki ama öyle bir his bana öyle geldi ha bir de genel anlamda kızların nasıl düşüncelerde olabileceğini tahmin edebiliyorum sen bir erkegin neyi neden yapmıs olabilecegini bilemez misin bilirsin bence
Yani az cok tahmin edebilir tabi insan olabilir. Birinin bana yaptigi konusmalarla cok benziyor konusmalarin o yuzden sordum. Bu arada zaten Şu an gozuken ben kızın pesinden kosuyormusum gibi bir izlenim yaratmis twetleri falan gostererek oda onlari gorerek engeli kaldirdi mesela ama engeli kaldirdigini kimse gormuyordu cunku sadece whatsapdan kaldirdi.. hatta engeli kaldirdiktan sonra goruym diye sanirim bi kac kere durum atti taki durumuna bakincaya kadar sonra attigi durumu kaldırıp bidahada atmadi mesela neden bunu yaparki bi insan... ve ben ona acildigimdan beri gundeme geliyorsa hep o getiriyor ve her seferinde ailelere kadar yansiyor. Kafami cok karistirdi
Kafanı boşuna karıştırıyorsun bu mevzu ile oyun oynuyor işte eğleniyor belki de ne biliyorsun istediğinin bu olmadıgını hayatına bak boşver onu konuşupta kendini zora sokma bu kız seni zor duruma sokar çünkü bana öyle geldi ha birde daha önce konuştugun kişi de demek ki benimle aynı düşüncelerdeymiş ondan benzettin herhalde
Olabilir bilemiyorum amacinin ne oldugunu ama artık ben akisina biraktim , zorunda kaldim daha dogrusu. belki dedigin gibi bu davranışları yasinin vermis oldugu olgunluga erisememistir ondandir belki karakterle alakalidir onuda zaman gosterir. Her seyin hayırlısı olur umarim Nasip kismet bazi seyler olursa olur olmazsanda yapacak bisey yok... olabilir oda hemen hemen benzer seyleri dedi de ondan dedim bende isde.. ayni kisi cikiyirmusun bide :) bu arada oncelikle tesekkur ediyorum cok bilmiyorum ozelden nmesaj falan atiliyormu burdan dert dinlemen ve yorumların hosuma gitti
Aynı kişi değilimdir heralde daha önce böyle bir konuya yorum yapmadım sanırım yaptıysam bile hatırlamıyorum. Evet akışına bırak dedigin gibi hayırlısı olur inşallah
Tmmdir. Yorumlarin icin teşekkür ederim tekrardan o zaman
Rica ederim :))
Kizin gonlu var ama aile den korkuyor ne bok yiğeni bilmiyir
Evet bende korkuyor sandim basta ama sonra gidip kendi soyledi abisine babasina anlam veremedim kafam karıştı
Sen tweetleri kaldirinca mallasti iste sallamiyon diye dusundu sana baktı hep anasindan
Çok garip bu kızlar
@Mertçlk090 cidden garip