Teklife Olmaz diyip engelleyen kiz tekrar açıp tekrar neden engeller?

Arkadaslar hoslandigim bir kız var. Onun abisiyle benim kardeşim evli. simdi bir gun kiza hoslandigimi soyledim fakat bunun yanlis oldugunu babasinin abisinin duydugu takdirde kotu seyler olacagini ve yas farki var diyerek beni redetti. Fakat bu zamana kadar gece hep 3 4 e kadar konusuyorduk kizda benden hoşlanıyor gibiydi surekli senle zaman gecirmek istiyorum vs. gibi seyler söylüyordu ama boyle dedi sonra ve iletisimimizi kestik. Sonradan 1 ay kadar sonra ben buna karsi yazdigim twetleri falan sildim ve o gun "sana guvenmistim, vs gibi twtler atip beni Twitter dan cikardi ve babasina ve abisine benim ondan hoslandigimi soylemis.. Abiside aillerin arasi açılmasın diyerekten tamamaen iletisimini kes diyip heryerden engelettirmis ve bunu seni heryerden engeleldim ve hep boyle kalacak yuzunu gormek istemiyorum diyerek arayarak soyledi bana. 2 ay sonra yine engeli kaldirip geldigim ortamlara falan girmeye basladi ve ben bu sure zarfinda hic yazmadim ama twetler atıyordum ona karsi oda stalkliyormus beni ve ara ara annesine arattirip sorduyordu beni annsinden takip ediyormus. bir ay sonra attigim bir tweet sonrasi tekrar engelledi beni ve neden diye sordugumda cevap vermedi. sizce kafasindaki dusunce nedir ben cikamadim isin icinden. k. b biraz uzun oldu
Teklife Olmaz diyip engelleyen kiz tekrar açıp tekrar neden engeller?