Bazı iç çamaşırları örneğin dantelliler, alt üst takım veya tangaları sadece evli ya da ilişkisi olan kişiler giyebilir düşüncesi neden var? Herhangi biri yakın arkadaş/ akraba vs. denk gelip görür ya da öğrenirse 'Neden bunu giyiyorsun? Gören mi var da ne gerek var?" gibi saçma yorumlar var. Bir şeyi giymek için illa göreni mi olması gerek?
O onu der bu bunu der elalem ne der diye yaşanmaz sen giy ne istiyorsan zaten senin iç çamaşırını karıştırıcak olan akraban insan değil insanların düşüncesini degistiremezsin kendisi yapar ama sana yorum yapar bu hep böyleydi böylede devam edicek kapiş;)
isteyen istediğini giyer kime ne ya? sapık milletiz vesselam. aklımız fikrimiz sekste. en çok istediğimiz şeyi uzak durmak için tersi konuşarak kafamızda filtreliyoruz. öyle sanıyoruz. takılmayın. iç çamaşırınızın rengi ne şu an?
Evli bekar ayrımı yapmak yersiz olur bence. Herkes kendisini neyle daha iyi hissediyorsa o tarz iç çamaşırı giyebilir. Seksi iç çamaşırı giymek için illaki evli olmak şart değil. İçindeki çamaşırın nasıl olduğu insanın ruh halini etkileyebilir mi, benimkini etkiliyor işte. Seksi, dantelli bi boxer ya da spor bi tanga giydiysem özgüvenim yükseliyor daha dişi hissediyorum kendimi. Bunun için birilerinin görmesine gerek dahi yok üstelik 😏
Hiç takmıyorum valla bekarım yengem anneme demiş bir kere ben evli kadınım onun giydiği camasirlar bende yok diye hevesim var abi aynada kendimi seksi görmeyi kendime süslemeyi seviyom banane on yargılar laflar sallayın gitsin anacim
Yalnız anlamadığım nokta. Evliyim Bend eyok öyle şeyler. Ee evlenince oluyorsa kadın evlendiğinde kocası için mi giyer iç çamaşırı. Çok saçma dğeil mi?
Saçnalamışlar. İsteidğin gibi giyebilir ya da giyinebilriisn. Bu işin evlisi bekar yok. Evlenen kadar külot sonra tanga ya da erkekler için bekarken boxer evlenince kilot don mu oluyor ne İlgisiz saçma birşey ya
Kesinkikle şüphe uyandırıcı bence de akrabalar haklı
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haha Gerçekten mi? Elbise giydiğinde çamaşır çizgisi olmaması için tanga giymedin mi? Ya da tamamen dantel boxser (tamamen yok gibi olan aşırı rahat bir çamaşır türü bence)