Bir kadının evlendiği erkeğe ailesinin yanında emir vererek kalk tabakları topla bulaşıkları durula demesi saygısızlık değil mi?

İnsan eşine yardımcı olabilir hastalıkta sağlıkta ama sabahtan akşama kadar işte çalışan erkek olur ve kadın da hiç bir iş yapmaz birde akşam yemeğini oğlanın ailesi ile birlikte yedikten sonra kalk tabakları topla bulaşıkları durula demesi bana hoş gelmezdi. Emrivaki tavırları sevmem. Benim bir tanıdığımın hanımı bizim yanımızda böyle yaptı. Annesine dahi yardımcı olmayan adam kalktı ve bulaşıkları yıkamaya başladı oğlanın annesi de kızınca yapmıyorum diye bıraktı..
Bir kadının evlendiği erkeğe ailesinin yanında emir vererek kalk tabakları topla bulaşıkları durula demesi saygısızlık değil mi?
Bana burada kadın ev işi yapmak zorunda değildir falan tavsiyeleri verecek olan varsa eğer ben kadın köle demiyorum ama herkesin yetenekli olduğu yerler vardır. Kadın kadınlığını bilecek.

#ƘıȤıԼЄԼMƛ

#BulasikYikayanErkek

29 Temmuz 2021 Perşembe Saat 12.06
Güncellemeler
+1 yıl
Yalnız burada bir yanlış anlaşılma var adam kadını demiyor kadın adama böyle söylüyor kalk bulaşıkları yıka diye
Güncellemeler
+1 yıl
Süper Soru seçimi için teşekkür ederim @nildatt