25 yaşımda bir kızım bu yaşıma kadar ne lise ne üniversitede asla ama asla beni seven biri olmadı. Hiçbir zaman sevilmedim hiçbir zaman değer görmedim hiç çıkma teklifi almadım sevgilim olmadı. İri yeşil gözlü küçük burunlu uzun gür saçlı bir kızım beni uzaktan tanıyan kızlar bile çok güzelsin keşke senin gibi gözlerimiz olsa çok sevimlisin tatlısın çok güzel saçların var falan diyorlar ama iltifat anlamında değil gerçektende beni kıskandıklarını çok beğendiklerini söylüyorlar ama erkekler beni beğenmiyorlar. Neden böyle oluyor anlamıyorum herkesle iyi geçinen zararsın biriyim. Ama hiç beni seven biri olmadı. Çocukken de çok kez kalp ameliyatları geçirdim dış görüntümde bir sorun yok ama vücudumda çok ameliyat izleri var bu durum beni zaten bitirdi hiçbir zaman evlenme şansım yok tek çocuk büyüdüm hayatımın sonuna kadar yanlız yaşamak zorundayım keşke evlenme şansım olabilseydi. Sosyalleşsem de kimse beni sevmiyor. Nasibim yok benim çok ağlıyorum neden böyle oluyor ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Öncelikle ameliyat izlerinin sevilmemekle ilgisi alakası yok :) sen bu konunun fazla önemseneceğini düşündüğünden dolayı izlere takıyorsun, bu da özgüvenini etkiliyor. İki yol var: ya izlerin gitmesini sağlayacaksın ya da izleri önemsemeyeceksin. İlkinin çözümü zordur muhtemelen. O zaman ikinci yol kalıyor sadece. Bunu ya kendin başaracaksın bir şekilde ya da psikolojik yardım alacaksın. Bu konunun sevilmemekle doğrudan bir bağlantısı yok bu arada ama özgüvenini etkilediği için önemli.
Güzel olmak da sevilmek için yeterli olmayabiliyor. Eğer insanlar tarafından kolay yaklaşılabilir bir aura saçmıyorsan, çok tanımadığın insanlar seninle iletişime geçtiğinde terslenmekten korkuyorsa gelip flörtleşmekte çekimser davranırlar. Bu işin reel hayat kısmı. Sanal alemde ise sosyal medya hesapların çok havalı bir imaj veriyorsa insanlar yine yazmakta çekimser davranabilir. ‘Bu kız bize bakmaz’ düşüncesi oluşabiliyor kimi erkeklerde.
Tek çocuk olmanın da sevilmemekle bir ilgisi yok. Artık eskisi kadar çok çocuk yapan aile yok. Tek çocuk olarak büyüyen birçok kişi var ve sevgilileri, eşleri vs var.
Gelelim acı gerçeğe. Kendine acımayı ve ağlamayı bırak :) yorumlarda biri demiş ki çevreni ve etkinliklerini değiştir, çok güzel öneri. Biraz farklı ortamlara gir, deneyimlerini artır, kendini bu konuda gerekirse zorla. Yeni bir ortamda farklı bir persona geliştirmek de kolaydır hem.
Ayrıca yaşın daha genç. Karakterin, olgunluğun yeni yeni oturmaya başladığı zamanlar. Sen kendini olgun görüyor olabilirsin gerçi ama akranların henüz o kadar olgun olmayabilir. Daha casual ilişki odaklı olabilirler. Vs vs. Seninle cinsellik yaşayamayacaklarını düşündüğünden de sana yanaşmıyor olabilirler.
Yani özetle sebepler muhtelif. Kendine acımayı bırak, özgüvenini azaltan faktörlere odaklanıp o meseleleri çözmeye çalış, yeni ortamlara gir, farklı etkinliklere giriş.
Ha en önemlisi şu aslında. Sevilmek yetmiyor, senin sevdiğin kişinin seni sevmesi lazım. O da olur umarım 😉00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYazılarını okudum üşenmeden tek tek ve şimdi Allah rızası icin yazıyorum aslında böyle bir insana cevap vermem. Dediklerin hepsi doğru sen ömrün sonuna kadar yalnız yaşayacaksın kimse seni sevmeyecek aile olamayacaksın, kalp hastası olduğun icin de zaten tercih edilmezsin, muhtemelen sağlık sorunlarım artarak devam edecek ne kadar yaşarsın onu da Allah bilir. Agizindan çıkan her kelime her düşünce gerçek oldu oluyor da ve bu gerçekliğin mimari da sensin. Bunu zaten kabul ettin bununla yaşamaya razısın. Çünkü sen sevmek sevilmek yuva kurmak gibi bir düşüncen yok an ki halin senin istediğin bir durum.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Günaydıııın kızçe hoşgeldin hadi ilk önce güzel bigüne merhaba diyelim sonra şöle bi çık balkona işteysen pencereye gel kuşları izle önce bi doğayla iç içe ol sonra hayatını çevreni senin hayat arkadaşın olabilcek insanları düşün herkesin bi hayat arkadaşı vardır emin ol bak ben bi galericiyim ne arabalar denk gelio son sahibi olursun bu araba alınırmı vs onunda kendine göre bi alıcısı var seninkide bu hesap mutlaka seni sevip değer vercek birileri var yeterki görmek iste
00 Yorumla
+1 yılAşk konusunda kimin yüzü güldüki.!
sevdiğim başka, sevenim başka.
Neden bu kadar kendinden nefret ediyorsun.
kendini beğenmemezlik yapma.
Senin için göz yaşı döken biri vardır.
seni görünce kafasını eğen biri görürsen bu yüksek ihtimal o kişi.
gençlik yıllarımda arkadaşımın biri biraz kafada sorunlu bir kıza taparcasına platonik aşıktı.
ben o kıza günahımı vermezdim.
ama arkadaşım düşünmeden canını verirdi.
gönül işi bu.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız deli misin senn ortada bir şey yokken kendi kendini ezik duruma düşürmüşsün 🤗 kalp ameliyatının evlilikle ne alakası var ya hu? Herkesin başına gelebilecek bir durum bu bu evlenmemek için bir sebep değil insanız hepimizin vücudunda izler lekeler var senin de dediğinin mantıklı bir yanı yok belki insanlara karşı mesafelisindir veya tam bir samimilik başaramadığınız için arkadaşlık kuramıyorsunuzdur (kızlar için) mesela benim de sadece iki kız arkadaşım var canları isterlerse yazıyorlar. Benim de bir defa sevgilim oldu sadece o da kısa sürdü. Evlenmeyenler pişman evlenenler bin pişman resmen üzme kendini mutlaka karşına hayırlı bir insan çıkar allahın izniyle
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhooo bacım üzüldüğün şeye bak yaaa 😂 😂 KISMET yazıp 3434 e kısa mesaj atıyorsun kısmetini kapına getiriyoruz. Eğer istersen resimli mms atarsam resimdeki gibi birini getiriyoruz. Fakat mms biraz pahalı. Birde mix hizmetimiz var hem mms hem sms şeklinde resim artı kişisel özellikleri mesaj olarak 3434 e yolluyorsun getiriyoruz. Yalnız bu mix hizmet aşırı pahalı ona göre ;) sonra sıkıntı olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni de seven olmadı. Çıkma teklifi ettim direk hiç düşünmeden reddedildim. Gittiğim kızlarda dünya güzeli değildi yani flört flortü geçtim bir şans bile vermediler bana. Bende lanet ettim söz verdim kendime aşkından ölsem bile kadınlarla iletişim kurmam diye 7 aydır güzel gidiyor kızlardan uzak duruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke fotonu da atsaydın merak ettim acıkcası seni insallah istediklerin olur bende yanlızım sevgilim olmadı hiç 20 yaşındayım yazan falan açılan oldu ama ben istemedim içime sinmeyen şeyler vardır hep onların hakında doğru birini bulamadım benimde sonum senin gibi olucak galiba
01 Yorumla
+1 yılNeden evlenmiyesin, okadar kötümser olma, ameliyat izi felan, sevgiye engel değilki bunlar doğru insan çıkmamıştır karşına öyle düşün, ayrıca seni beğeneni sen beğenecekmisin 🙂 fazla takma kafaya hayatı akışına bırak.
00 Yorumla
+1 yılDua et eşe dosta haber et gorucu usulü kendine nasip ara en güzelide bu temiz kalmak daha sevgili olmak iyi hirsey degil onemli olan temiz bir sekilde karsina evlenebilecekkisi çıkması.
00 Yorumla
+1 yılZor. Bulunduğun durumda olmak, harekete geçmek zor meziyet. Eğer yanlış anlamayacaksan bu yazıyı yazdığın kişiliğini sevdiğimi dile getirmek isterim. Eğer bunu asılmak ya da flört olarak algılayacaksan (ki birçok kız bu şekilde düşünür), bu duruma diyebilecek bir şeyim yok, pekâla
00 Yorumla
+1 yılBeni de "reelde" seven kimse olmadı yaşım 17 sayılır. Bu zamana kadar bı kere bile sevdiğim adamın gözlerine bakamadm. Bı sevgilim olmadı. Belki senin gibi olmasa da bende fena bı kız değilim.. iyi huyluyumdur. Espritüel eğlenceli zeki bı kızım. Ancak kısmetim olmadı.
Kısmetin bağlanmış olabilir benim oyleydi bı hocaya falan git amaaaaa çok iyi bı hoca bul %90 ı sahte hoca asla onlara gitme iyi araştır her hoca iyi değildir. Sakın tek başına gitme 3 kişi birlikte git.00 Yorumla
+1 yılSevmişlerdir. Sadece gelmeye cesaret edememişlerdir.
Ya da bu bize bakmaz diyip vazgeçmişlerdir.
Üzme kendini böyle basit sebeplerden dolayı08 Yorumla
Soran+1 yılAma erkekler bana ilkokul lise ve üniversitede hep kötü davrandılar yani seven ama söylemeye çekinen biri olmadı çünkü çok dalga geçip kalbimi hep kırdılar sevdikleri kızlara da sonsuz değer verdiler ben hiçbir zaman sevilen beğenilen değer gören biri olamadım
- +1 yıl
Değer gören olmadım demek yerine...
Değerini bilen biri olmamış demek ki diye söylemek daha doğru bir terim olacaktır.
Soran+1 yılAma sonuç olarak ölene kadar yalnız yaşamak ve sevilmek duygusunu yaşamadan ölmek zorunda olan biriyim. Ne kadar pozitif olursam olayım yine de çok ağlıyorum kimse beni sevmeyecek diye. Çünkü zaten kalp ameliyatları geçirdiğim için evlenemiyorum bare sevilmek ne demek yaşayabilseydim
- +1 yıl
Şu an gerçekten saçmalıyorsun...
Bu konuda karamsarlığa kapılmak için daha çok erken
Soran+1 yılKaramsar değilim kalp ameliyatları geçirdiğim için evlenemeyeceğim
- +1 yıl
Bunun evlenmekle ya da evlenememekle bir alakası yok ki...
Kalp ameliyatı geçirmiş olabilirsin ama bu seni birinin sevmesine ya da senin sevmene engel değil
Soran+1 yılO kadar çok engel ki bütün hayatıma engel hemde. Keşke hiçbir şey böyle olmasaydı ama benim elimde olan bişey değil. Hiçkimse beni sevilmete layık bulmuyor ama ahlaksız kızlara herkes sonsuz değer veriyor bunu çok kez gördüm ahlaksızların hiçbiri sevilmeyi hak etmiyor ama sırf çok açık giyimliler diye tüm erkekler ölüp bitiyor
- +1 yıl
Aslında bu düşündüğün başlı başına bir saçmalık...
Neticede bir insan üremek ya da benzeri şeyler için evlenmez. Bir insan sevdiği insanla aynı çatı altında yaşlanmak için evlenir.
Ahlaksız ya da açık giyinen kimseyi yadırgamam lakin ölüp bitmeleri sevmelerinden dolayı değil arzulamalarindan kaynaklı...
Yani senin kastettiğin kişiler sevilmiyor sadece arzulanıyor. Kalbini vermeye çalışan olmuyor.
O yüzden kendini toparlamalısın...
Seni gerçekten seven birimi? Yoksa seni arzulayan 10 kişi mi?
Cevap çokta açık aslında...
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten bu erkekler niye böyle anlamıyorum. Ben de öyle aşırı güzel bi kız değilim ama benden daha az güzel kızlara prenses muamelesi yapıp bana kötü davranırlardı. Hayatım boyunca hiç çıkma teklifi almadım. Sanki biraz aurayla ilgisi var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgel kuzum seveyim seni.
seni sevecek insanlara denk gelmemişsin demekki. Çevreni, etkinliklerini değiştir.11 Yorumla
+1 yılÜzüldüm abla olsun dünyanın sonu değil ya elbet çıkar karşına şunu asla unutma dünya sürprizlerle doludur neyin ne zaman olacağını bilemezsin
00 Yorumla
+1 yıl"Gelin ata binmiş ya nasip demiş" Kısmetin nasipın zamanı gelince seni bulur.😉 yeterki karşına iyi insanlar çıksın...
00 Yorumlaİlla bir erkeğin sevgisi göstermesi mi gerekli sevildiğini hissetmen için
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni sevmek zorunda değil evet ama ben hayatımın sonuna kadar evlenemeyeceğim çocuğum da olmayacak bu yüzden keşke beni seven biri olsaydı bana teselli olurdu.
Bizi de kimse bayıla bayıla sevmiyor kardeşim rahat ol sjssj 😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle diyip de tam tersini yapan çok gördüm nedense. Sen de öyle misin bilmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olsaydı da hayatımın sonuna kadar yalnız yaşamak zorunda kalmasaydım
- +1 yıl
Peki tamam. Sana bi teklifim var. Ben sevmeyi denemek istiyorum. Sen de sevilmemekten sevgi görmemekten çok fazla muzdaripsin. Kabul ediyor musun konuşmayı bu yüzden?
Soran+1 yılAma ben burda dalga geç diye yazmadım ki bu yazdığım soru gerçek ve ciddiyim
- +1 yıl
Ben dalga geçmiyorum asla. Ben de çok ciddiyim.
- +1 yıl
Burda dalga geçen çok var hak veriyorum sana ama ben cidden gerçekten dalga geçmiyorum
- +1 yıl
Söylemiştim. Sevgiye ihtiyacın vardır güya ama teklif gelince kaçarsın. Bana dalga geçiyosun diyosun bide esas sen dalga geçtin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir yerlerde yazılan bir kısmetin var umudunu yitirme konuşmak istersen dertleşmek istersen de dinlerim
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorun bu. Kalp ameliyatları geçirdiğim için hiç evlenme imkanım yok ve zaten kimse de beni sevmedi sevmeyecek de benim hiç nasibim yok bu yüzden de ölene kadar yalnız yaşamak zorundayım
Soran+1 yılBenim kısmetim yok eğer olsa bunları yaşamak zorunda olmazdım hiçbir zaman sevilmek ne demek yaşayamayacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmişlerdir de düzgün efendi insanlar olunca fırsat vermemişsindir kral
00 Yorumla Bir gün gelir nasibin ayağına. Bu üzüntüler hep geride kalır
00 YorumlaEmin ol seni seven biri çıksaydı eğer o zaman sen onu istemezdin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkma canını seven sever sevmeyen gider sıkma canını benimde yaşım 27 halandaha seven olmadı bana millet gözlerin yeter desede benim için yeterli değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Hayırlısı be, denk gelir bir yerde ablacım sıkma canını.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen öyle düşünüyorsun ülkemde sevilen birine mesaj atmak bile cesaret istiyor gerçekten çoğu kızlarımız terso insanlar kendi köşelerinde mecbur kaldığı hayatları yaşıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasibin olup olmadığını bilemezsin. Bende sanırım bu yalnızlık korkusu var sana bir soru atsam bakar mısın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla belki de daha zamanın var herşey vaktinde olur bildiğim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu iki veya üçüncü kez görüyorum sayın yeşil gözlü.
Kimse teklif etmiyorsa sen et.00 YorumlaKimseye kendini beğendirmek için zorlama seni sen olduğun için sevecek adam gelecektir akbabalara kendini duygusal boşluğa bırakma
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben kalp ameliyatları olduğum için hiçbir erkek beni sevmedi hiçbir zaman çocuğum da olmayacak hiçbir zaman sevilmek ne demek yaşamayacağım da. Bunlara çok üzülüyorum
Soran+1 yılBenim kimseye aldandığım yok zaten. Ama maalesef ki ölene kadar yalnız yaşamak hakkımda hayırlı olanı ama çok ağlıyorum hakkımda hayırlı olan yalnızlığa
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 32 yaşındayım ve hiç sevilip mutlu olmadım bu hayatta her şey ters gitti
00 Yorumlagerçekden bi sorunun yoksa niye seni sevmezlerki, i, nstagramını versende neyin olduğunu sölesem i-
00 YorumlaSimdi burda senin gibi dusunen biri. Konusmak. Istese etmedigin. Hakaret kalmaz😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Çok takma kafana lütfen seven sevsin sevmeyen yol alsın
00 Yorumla
+1 yılSeven olmuştur da sen körsündür
010 Yorumla
Soran+1 yılSeven olsa namusuz kızların peşinde koşmazlardı beni insan yerine koyan değer veren olmadı tüm erkekler namusuz kızlarla evlenme smacında genelleme yapmıyorum bikinili bir kız görünce hepiniz dönüp bakıyorsunuz
- +1 yıl
Büyük ihtimalle ezik, şişko, gözlüklü diye seçenek olarak bile görmemişsindir o erkekleri.
Konuştuğum her insanda namus ararım. Namussuz bir kadınla sevişmem bile. Bikini mi? Bir kadının fiziğini ve vücudunu sergilemesi çekici gelmez bana.
Herkes deme çünkü söylediklerinin %1’i bile beni kapsamıyor.
Şeyimin bile haysiyeti, onuru, şerefi var.
Soran+1 yılAma sen benim sorumu anlamamışsın bana yazan ya da seven adım atan hiç kimse olmadı vermektense olmadı hiçbir erkek hiçbir şekilde beni beğenmedi herkes yeşil gözlü kız sevecek diye bişey yok. Ya da herkes namuslu saygılı kız sevecek diye bişey de yok erkekler kendi tercihleri ile beni sevmediler ben kimsenin kalbini kırmadım öyle bir fırsat olmadı zaten
Soran+1 yılSevmektense yazacaktım
- +1 yıl
Adım atmaya çekinmiştir, korkmuştur, utanmıştır. Reddedilmekten çekinmiştir ama seni seven ve beğenen erkek olmuştur.
- +1 yıl
Anladım zaten kuzucan
Soran+1 yılKeşke beni seven söylemeye çekinen biri olsaydı da bunları yaşamak zorunda kalmasaydım.
- +1 yıl
Hiç bir şey yaşamadın ki. Daha çok şey yaşayacaksın güzel insan.
Soran+1 yılBunları yaşamak zorunda kalmasaydım derken yani ölene kadar yalnız yaşayıp hiç sevilmeden hiç değer görmeden ölücek olmak çok üzüyor beni
- +1 yıl
Peki sevginin değerini ve kıymetini anlar mısın?
+1 yılhayır zırlama senide seven elbet olur
00 YorumlaDertleşmek istersin misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kesfedemiyorlar demekki ben seveyim mi
00 Yorumla
+1 yılİlginç valla
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim nasibim yok 😭😭😭😭😭
- +1 yıl
Suçu kendinde ara, bir eksiğin var demekki.. tahmin ediyorum ne olduğunu
Severler senide
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim nasibim yok bu yüzden evlenemiyorum
+1 yılÖyle düşünme kuzu. İlla karşına bir nasip çıkacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNasip bazı şeyler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gel evelenelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Sevilmemek zor bee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kıyamam
00 Yorumlauzulme
01 Yorumla
Soran+1 yılÖlene kadar yalnız yaşamak çok üzücü
+1 yılResmin yok mu
03 Yorumla
Soran+1 yılResime gerek yok ki erkekler yeşil gözlü kızları beğenmiyorlar sadece kahverengi gözlü kızları beğeniyorlar
- +1 yıl
Ben beğeniyorum şahsen
Gel seveyim seni
00 YorumlaBir gün olur elbet
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!