Kocama dokunmak sacinini oksamak uyurken elini tutmak ona temas etmek istiyorum o herseferinde bana vuruyor rahat rahat saclarini oksatmiyor disarda gezerken elimi tutmuyo sarmas dolas olmuyo benle cok uzuluyorum sadece uyurken dokunablmek cok koyuyo bana bana neden sert davraniyo sevmisti beni oysa 🙄
Peki vücut dilinin hiç böyle demedigini, bu ihtiyaçlarının da olduğunu ve ondan karşılık bulamadığını da söyledin mi kendisi sana cevap verdikten sonra?
Güzel insan, eğer eşinden bu anlamda ümit kestiysen, sana olan sevgisi konusunda güvenin giderek düşüyorsa, tüm konuşma çabalarına rağmen değişen bir şey olmuyorsa o zaman boşan, önüne bak. Ailen arkanda duruyorsa tabii. Yoksa zorluğunu ikiye çıkarmak istemem. Fakat bunu bir düşün çünkü sen bu hâlde olduğun için, giderek o sevgi açlığı iradene üstün gelirse sana yardım ediyorum veya seviyorum ayağına seni oyuna getirmeye çalışan çok olabilir. Burada da başka yerlerde de. Kararı verecek olan sensin. Güzel sonuclanir inşallah. Geçmiş olsun.
Her İnsan hoşlanmayabilir bu kadar sırnaşmaktan yapacak bir şey yok maalesef karakter değişmez. Ama o da cinsellik istediğinde sen de aynısını ona yapabilirsin
3 yil icerisinde birbirinize karsi guven kirdiniz mi? Bir birlerinizin yanlisini yakaladiniz mi? Onun istemediği bir hareket yaptin mi? Meslek icabi sordukca sorar dibine inerim. Sodun cozulur
Ya Şimdi sen hayır asla diyorsun da bir süre sonra ister istemez insan o yöne gidiyor ve bunu kocan kendi eliyle seni başkasının kucağında etmiş oluyor
Zaten bu saatten sonra göremezsin ben sana diyeyim hayata bir kere geliyorsun boş ver kafana göre takıl bence ve senin gibi kadınlar hep aldatmıştır kocalarına niye çünkü ilgi sevgi alaka görmedikleri için ne bu adamlar da aldatılmayı hak ediyor
Aynen bana gun icinde guzel bi soz soylese tum gun mutlu olurdum ama artk dile getirmiyo seni seviyorum bile demiyo hosgeldin diyorum suratima bakiyo bazen cevap ble vermiyo bana soru sorunca kndi kndimr konisuyorm resmen
E ne oldu şimdi? Daha mı iyi yaptın bu yöntemi sunarak? Kocanı aldat demeye getirerek? Aldatacaksa boşansın, o zaman istediğini yapsın. O yanlışı bu yanlış ile çözmeye çalışmak da bir başka yanlış olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sordun mu bunu ona? Evetse ne diyor. Hayırsa niye sormadın?
Sordum seviyorum. sacmalama. askim diyo ama vucut dili hic oyle demiyo
Peki vücut dilinin hiç böyle demedigini, bu ihtiyaçlarının da olduğunu ve ondan karşılık bulamadığını da söyledin mi kendisi sana cevap verdikten sonra?
Desem nolur mal olunca insan anlamiyo
Güzel insan, eğer eşinden bu anlamda ümit kestiysen, sana olan sevgisi konusunda güvenin giderek düşüyorsa, tüm konuşma çabalarına rağmen değişen bir şey olmuyorsa o zaman boşan, önüne bak. Ailen arkanda duruyorsa tabii. Yoksa zorluğunu ikiye çıkarmak istemem. Fakat bunu bir düşün çünkü sen bu hâlde olduğun için, giderek o sevgi açlığı iradene üstün gelirse sana yardım ediyorum veya seviyorum ayağına seni oyuna getirmeye çalışan çok olabilir. Burada da başka yerlerde de. Kararı verecek olan sensin. Güzel sonuclanir inşallah. Geçmiş olsun.
Tesekkur ederimm..
Rica eder, yoluma giderimm.
Seni mutlu etcek bir erkek olur umarım. odunlardan uzak dur.
ee nedir son durum?
Ayni disari cikti eve gelmiyo hala ben annemlere gittim dye trip atiyo aradim mesaj attm on kere bakmadi beni umursamiyo snra suclu ben oldn yine
Bırak şunu ya sen evde teksin şimdi öyle mi?
Evet
Canın çok mu sıkkın?
Evet napicam blmiyorum insan gbi konusulmuyo hep erkek arkadslaryla okey oynuyo gec geliyo eve
Konuşmak ister misin?
Gerek yok
Canın sıkılıyor biraz muhabbet iyi gelmez mi?
Iliskiye girince duzeliyo aramiz sonra yne ayni oluyo
Napıyosun şimdi
Demek ki sevmemiş sevseydi böyle mi davranırdı be ablam?
Haklisin agliyorum umrunda degil,:(
O kadar da gattar olamaz herhalde, insan düşmanı olsa ağlayan, yine dayanamaz
Tas gbi birisyms resmen sevglyken farklydi megersem gercek yuzu bymus
Keşke bunu o zaman gorebilseydiniz 😔
Kendini bu kadar seven birisine bu şekilde davranan birisine anlatımda fayda etmez yani kimsenin anlattığını dinlemez
Aynen dinlemiyo dogru dedin babam cekiceksin kendin sectin beni dinlemedin diyo
Babasını annesini de mi dinlemez? Ya da bunu onunla konuştun mu?
Annesinede cikisiyo bazen
Dikkat et bu ilerde daha büyük sıkıntılara yol açabilir
Yol yakinken bosansam. diyorum cnku beni cok yipratiyo degismiyo
Kaç yıldır evlisiniz?
2 bucuk
Değişse şimdiye kadar değişirdi sanırım 2.5 yıl az değil 🤔
Evett..
Bu saatlere kadar uykusuz kalmana sebep yine o değil mi 😔
Malesef sen neden uyumuyosn
Bizim ki de hemen hemen aynı değer verince değer görmüyorsun bizimki de o mesele
Evlimisin snde
Hayır maalesef daha o güzel müessese için iyi bir aday bulamadık daha
Evlenme sakin guzel muesese falan degil zindan
Peki nasıl olacak evlenmeden?
Gez toz bosver
Geziyor tozuyorum zaten fr
Ama gerçek mutluluğa ulaşamıyorum bir türlü
Lan senin gibi eşim olsun, büyük konuşmayayım ama bir gün üzersem 10 gün üzüleyim
Herkes bir olmuyo malesef kopek gbi davraninca kiymete biniliyomus...
Ya yok, bana böyle gelsin, ömrüm onun olsun. Değer bilen birisini bulmak lazım.
En sevdiğim aktivite keşke bana biri yapsa sabaha kadar hiç ses etmem
Bende sacim oksansin isterim gogsunde uyuyakalmak isterdim onun ama cok yabani davraniuo resmen vuruyo bana okdr kalbim aciyo ki
Her İnsan hoşlanmayabilir bu kadar sırnaşmaktan yapacak bir şey yok maalesef karakter değişmez. Ama o da cinsellik istediğinde sen de aynısını ona yapabilirsin
Biz nefes alsa yeter diyoruz elin oğlu itekliyor şuna bak onun ben...
Böyle devam ederse ayrıl bence ya da konuş onla de neden böyle yapıyorsun istemiyor musun beni felan
Bide bana bseyi on kere syletiyo resmen umursamiyo beni konusrken dnlemiyo
Konuş herşeyi söyle ona neden böylesin neden artık istemiyorsun ne yapmalıyım beni geri istecek felan söyle
Üzücü.. sevmiyor demek ki sevse her an dokun ister
Seviyorum diyo aama inanmiyorum
O nasıl koca ya sevgisiz mi kalpsiz mi
Ikiside bence baskalarinin yanindada bana sert davraniyo kardesinin yaninda ozellike
Ben yatayim dizine saçımı okşa ben bunu çok severim kedi gibi olurum sevgisiz büyüdüğüm için sanirim
Oyle deme bazi aileler sevgisini gosteremez sende seviliyosundur
Kac yillik evlisiniz? İlk evlendiginizde nasildi?
Ya daha 3 yil olcak ilk zamanlar sacimi bile fon ceken adam su an yaban gibi
3 yil icerisinde birbirinize karsi guven kirdiniz mi? Bir birlerinizin yanlisini yakaladiniz mi? Onun istemediği bir hareket yaptin mi? Meslek icabi sordukca sorar dibine inerim. Sodun cozulur
Evet koti davrandgmiz zamanlar oldu brbirmize
Bu kotu davranmalarin sebepleri adami senden itmis olabilir. Sebepleri bilmeden birsey diyemm
Pskologmusun
Sayiilr
Sayılır, derken?
? Sayilir ne demek
Bir soru sordun bende net cvp vermemekle beraber bir cvp verdim paokologum veya deilim. Herey soylenmez
Yok yani sayılır ise ya psikoloji ogrencisisin, ya pdr ya psikiyatr vs. Sayılır ne demek yani.
Ne var bnda syleyince noliyo
PRDM
O ne
Teşekkür ediyorum.
Ne ıcin
Cevap için.
Pardon yorumunu gormedim
Ondan sonra Karım beni aldatıyor oluyor
Hayir asla
Ama cok uzuluyorum ben napsam olmuyo :(
Ya Şimdi sen hayır asla diyorsun da bir süre sonra ister istemez insan o yöne gidiyor ve bunu kocan kendi eliyle seni başkasının kucağında etmiş oluyor
Haklisin degerimi hic bilmiyo herseyini yapiyorum annesi gbi asiri nankor dokundrmuyo kendine dinamit gbi korkuyorm ona yanasmaktan
Sen sevgiye aç kalmışsın birisi seni hafif sevse her şeyini vermeye razı olsun ve de bu senin suçun değil
Evet babamdan gordugum ilgiyi ondan goremedim
Zaten bu saatten sonra göremezsin ben sana diyeyim hayata bir kere geliyorsun boş ver kafana göre takıl bence ve senin gibi kadınlar hep aldatmıştır kocalarına niye çünkü ilgi sevgi alaka görmedikleri için ne bu adamlar da aldatılmayı hak ediyor
Bu herseyi hakediyo dua etsin onu henuz aldatmadm ama artk mutlu oolmak istiyorum hep onceligim o oldu o mutlu olsun dedim yine ben kotu oldum
Artık sıra senin Bence sen sevilmeyi Ne bileyim bir erkeğin sana iltifat etmesini seni saçlarını okşamak vücudunu birinin sevmeyi özlemişsin
Özele gel dertleşelim seninle
Aynen bana gun icinde guzel bi soz soylese tum gun mutlu olurdum ama artk dile getirmiyo seni seviyorum bile demiyo hosgeldin diyorum suratima bakiyo bazen cevap ble vermiyo bana soru sorunca kndi kndimr konisuyorm resmen
Yani insan değil insan değil
Sirf byle yaptgi icin bende ustune dusmeneye karar verdm inceldgi yrdn kopsn
Kopsun kopsun da Sana da yazık Yani senin öteyi kadınlardan Bir eksiğin olduğunu zannetmiyorum
Birak bosver yapcak bsey yok kaderim. kotuymus
Ya kader deyip geçme Sen gel özele dertlerini Bana anlat rahatlarsın ben senin için diyorum yani sana yardımcı olmak isterim
E ne oldu şimdi? Daha mı iyi yaptın bu yöntemi sunarak? Kocanı aldat demeye getirerek? Aldatacaksa boşansın, o zaman istediğini yapsın. O yanlışı bu yanlış ile çözmeye çalışmak da bir başka yanlış olur
Neyse sana hayırlı geceler konuşmak istersen her zaman buradayım
Muhtemelen sevgi azalmış sad3ce lafta kalmis
İlişkinizde cinsiyetler yer mi değişti ne oldu
Ne Mallar var ya 🙄
Mal galiba
Artık sevmiyor seni ihtiyacını görüyor, yapiyormu bari
Seviyorum diyo ama sevse canimi yakmaz dimi byle evet yapiyorz
Zevkine bakiyo seven böyle yapmaz
Napicam peki ilgi istiyorum isteyken bikere ble aramiyo sevglyken surekli msjlasrdk artk oda yok :
şu an sen burda o nerde özele gel bir
Gelemem uyuyo
Niye gelemen
İnst gel o zaman
Gelmedin
Gerek yok utanmiyomisin instagrams gel dmeye
Konuşuruz diye ne var sanki
Hadiya dertlesiriz laglarizy valla
Oyle koca aldatir karisini aldatıyor
Hayir aldatmiyo beni yapmaz bliyorum telefonuna bakiorm her gn ve duzenli evde duruyo
Bakmakla ne anliyon peki siliyordur
Gizliligi var zaten
Ne gizliligi
Cok sey gizlenir tl hangi marka
Red mi almis * bide goruntulude arayamiyorm benim samsung nasil anlycam peki yardim et
Tam boyle diyem sana eklersen. Msja tam
Ne
Ekle beni konusalim sana iki uygulama diyem
Nedeni sor ona
Ya rabbi görüyorsun sen 😂
Ne sacmaliyosn