Kafayi yemek uzereyim?

2019 dan beri bir kızdan hoşlanıyorum başka kimseyi görmüyorum şimdi ben bu kızın halüsinasyonlarını görüyorum sesini duyuyorum ama bilmiyorum yani kafayi yemek uzereyim o kadar çok seviyorum ki okul zamanında benimle arası normaldi hatta ilk gördüğüm zaman aşık oldum ona ama sonradan söyledim olmadı beni tersledi onun yüzünden okulu bıraktım notlarım orta derecedeydi sanayiye başladım belki unuturum diye ama olmuyor yani bir defa yine konuştuk kendisi virüse yakalanmıştı ben onu her dakika arıyor ve soruyordum iyimi kötümü diye hatta onun yüzünden onlarca küfür isitmisligim var ama sonra o işte yine biz olamayız dedi ben ayran gönüllüyüm işte sen temizce seviyon felan filan dedi sonra bende bir anda engelle dedim konuşmayalım dedim o beni engelledi bende onu pazartesi günü akşam dayanamadim ve aradım onu konuştuk 22 saniye felan sonra bana isim var dedi wp ye gecelim dedi konuştuk bana yine diyorki üzülme felan ben ona dedimki ben artık kendimi değiştirdim ama değiştiremedim onu unutmak için alkole başladım işte çakır keyf oluyorum unutuyorum rahatlıyorum ama o zaman bile hep aklımda oluyor yardım edin Pazar günü buluşacağız arkadaş olarak ben ne yapayım bilmiyorum bu kadar yazdığım için özür dilerim kusura bakmayın sağolun
Kafayi yemek uzereyim?