Hoşlandığınız kızla önceden takipleşip sonra takipleşmiyorsanız ve kızın ınstagram takipçileri hızla artıyorken hiçbir şekilde stolklayamıyorsanız arkadaşlarınızla bir olup kızın hesabını taklitten kapatır mısınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yani hoşlanmıyprsam sevmiyorsam yapmam ama hoşlanıyprsamda direk açıkça söylerim bunu ona böyle birşey yapmam
Erkekler genelde bunu yapar mı peki
Yani yapması için bir sebeb olmalı ne bilim bir intikam ya da başka birşey ancak öyle yapar hani öç almak ister ozman olabilir canı yanmışsa yapabilir
Yani şöyle kız onu takipten çıkardı falan
Bence yapmaz ya neden yapsın ki ama takıntılıysa piskolojik sorunları varsa yapada bilir öyle pisikopat insanlarda var sonuçta
Valla kafam çok karışık aman neyse olan olmuş senin de kafanı şişirdim kusura bakma teşekkürler yardımın için
Yok şişirmedin de eğer tipi böyle şeylere müsaitse yapar yani piskolojik sorunları varsa yapar rica ederim ne demek
Yani eskiden aynı etütteydik birbirimizden hoşlanıyordum ama birbirimize söylemedik falan baya utangaç biriydi ama arkadaşlarının hepsine beni söylemişti falan. Instagramdan takipleşiyorduk onla sonra. Birgün mesaj attım nasılsın merak ettim diye ben mesaj attım o baya konu açtı sonra konu bitti konuşmada bitti sonra +18 tarzı kadın hesapları takip ettiğini görünce takipten çıkardım yeni hesap açtım 3-4 kere her defasında ekledi beni. Ben 4 ay hesabımı dondurdum sonra hesabımı açtığımda onu çıkardım arkadaşlıktan 2 senedir takipleşmiyoruz. Kışın bir erkekle takipleşyordum arkadaşımdı beni takip eden fake hesap ona istek atmıştı arkadaşım bana mesaj attı tanıyor musun bu hesabı diye hayır dedim hemen o fake hesabı arkadaşlıktan çıkardım aradan aylar geçti hesabım taklitten kapandı beni o erkekle sevgili mi sandı bilmiyorum Babamın polis olduğunu biliyor bazen profil fotosu polis olan hesaplar istek atıyor falan
Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum o
🤦🏾♀️
Yani olabilir kendine yedirememiştir bu durumu yapmış olabilir piskolojisi bozuk bir çocuk belli oldu yapabilir hesabını şikeyat ettirseydin hemen ☺️☺️ ozman o yapmış olabilir gerçekten ☺️☺️
Gerçekten mi bak bir erkeğe ilk defa bu olayı anlattım..
Yani eğer okadar piskolojisini bozup takıntı sapkınlık haline getirdiyse kendini yapmıştır gerçekten
Günahını da almak istemiyorum dediğiniz gibi bencede. Çok iyi geldi anlatmak
Ne mutlu bana ama yapmıştır odur o yinede al günahını 😂
Ahahahah teşekkürler 😂
Rica ederim 😂😂
Telefonumun şarjı çok az %1 falan gitmem gerek konuşalım arada dert ortağım oldun artık kaçmak yok 🤣 iyi geceler
İyi geceler olur konuşuruz neden olmasın her zaman beklerim hem konuşmaktan sıkılmam ben kolay kolay kaçmam😂😂
Tamam o zaman konuşalım sonra 👍🏻😂sknslssmslms
Olur konuşalım iyi geceler 😂👍👍
Nasılsın ne var ne yok ☺️☺️
Türkiye’deki yangın olayından sonra baya kötüyüm ya sen 🥺
Sorma ya benimde içim yandı o yangınlardan sonra resmen birileri bilerek ve istiyerek oksijen kaynaklarımızı tüketiyorlar
Kesinlikle ya
Bence bu yangınlar kendiliğinden olmuyor sen ne düşünüyorsun
Bence de birilerinin parmağı var kesinlikle
Bencede çünki durup dururken neymiş hatıra ormanı nasıl yana bilir ki zaten geçmişe baktığında bütün yanan yerlerde tamam canla başla söndürme işlemi yapılsada sonucunda orayı normeeil araziye çevirip kazı yapılıp daha sonrada iksan verip yerleşim yeri yapıyorlar çok saçma devletimizin oyunları hep bence her sene okadar nefesimiz yanıyor bölge fark etmeksizin
Aynen öyle Allah yapanların cezasını versin 🥺
Amin inşallah o günleri görürüz ama sanmıyorum bu dünyada hep kötüler kazanıyor
Evet ya 🤦♀️
Ama üzülme kıyamam elimizden birşey gelmiyor keşke gelsede herşeye karşı çıkabilsek önlerinde durabilsek
Öyle maalesef neyse ya sen napıyorsun ☺️
Benim küçük bir rahatsızlığım vardı bugün işe gidemedim geri döndüm acile falan gittim kasığım ağroyordu taş falan dediler sonra biraz uyudum iki gündür zaten bi sırt ağrısı çekiyordum ama öyle çok değil bugün kasığıma vurunca çalışımacım dedim acile gittim işte doktor dedi bir ürolojiye görün dedi ağrın geçmezse bazen tahliller yanılta biliyor dedi ama şu an iyiyim yatağımda uzanıyorum bugünde dinlendim ☺️☺️🤣🤣
Çok geçmiş olsun ya
Teşekşekkür ederim hatta ne kadar doğru bilmiyorum ama böbrek taşı dediler bira iç dediler uzun zamandır içmiyordum bırakmıştım bugün içtim işte tekrar sırf ağrı çekmim diye 🤣
Alkol bence pek işe yaramaz inşallah iyi olur ☺️
İnşallah bakalım ama bira kırıyor taşı diyorlar sürekli lavoboya gidiyorsun ya o yüzden ama bakalım bugün kalkamadım hatta yerimden kasığımda bir acı öyle bir acı yok ☺️☺️
Hadi ya geçer inşallah ne iş yapıyorsun sen
Ben bilgisayar peogramcısıyım ama kendi mesleğimle ilgili bir iş bulamadığım için bir fabrikada operatör olarak çalışıyorum
Aa iyimiş ya güzel
Yani şimdi işsizlik hat safadayken şu an çalıştışım yer gayet güzel ama alakasız işlere yönelmeyi düşünmğyor değilim daha fazla getirisi olan
Olursa düşün yani insan emeğinin karşılığını daha fazla istersen
İster
Ya şu an çalıştığım iş yerinde bir değerim yok geçen gün kavga ettik formenle onu anladım yani net olarak belli etti bunu benim kadar çalışmayan bir insanı svundu bana karşıki bende anladım ki her işi yapsamda hiç bir değerim yokmuş onu anladımişte bende işten soğudum işi yapmamak için elimden gelini yepıyorım beni işten çıkartsınlsr diye ama çıkartmıyorlarda 18 günden beri işe gitmiyorum🤣🤣
Maalesef öyle oluyor pek değer vermezler
İşte bende kendimi değersşz bulduğum için hergün rapor aldım gitmiyordum işe yarın gideceğim ama bakalım belki yine girmem işe 🤣🤣🤣 bozğazlarım ağrıyır derim 10 gün yine rapor🤣🤣 pandemi nedeniyle boğazım ağrıyor dedin mi direk 10 gün 🤣🤣
Ahahahah iyi ya 😂😂😂
Benim gitmem lazım sonra konuşuruz olur mu iyi geceler 😁
Olur tabiki bende gideceğim yarın sabah ne iş yapıyorsun 🤣
😄 öğrenciyim ben 😃
Derse miögidecsin hadi uyuyalım ozman iyi geceler ☺️☺️🤣🤣
Yo kolum çok ağrıyor aşı oldum ya ondan
Geçmiş olsun nasıl oldun daha iyimisin
Takıntı biriyse her türlü çocukça intikam hareketini yapar, cinsiyet değil karakter meselesi.
Yani eskiden aynı etütteydik birbirimizden hoşlanıyordum ama birbirimize söylemedik falan baya utangaç biriydi ama arkadaşlarının hepsine beni söylemişti falan. Instagramdan takipleşiyorduk onla sonra. Birgün mesaj attım nasılsın merak ettim diye ben mesaj attım o baya konu açtı sonra konu bitti konuşmada bitti sonra +18 tarzı kadın hesapları takip ettiğini görünce takipten çıkardım yeni hesap açtım 3-4 kere her defasında ekledi beni. Ben 4 ay hesabımı dondurdum sonra hesabımı açtığımda onu çıkardım arkadaşlıktan 2 senedir takipleşmiyoruz. Kışın bir erkekle takipleşyordum arkadaşımdı beni takip eden fake hesap ona istek atmıştı arkadaşım bana mesaj attı tanıyor musun bu hesabı diye hayır dedim hemen o fake hesabı arkadaşlıktan çıkardım aradan aylar geçti hesabım taklitten kapandı beni o erkekle sevgili mi sandı bilmiyorum Babamın polis olduğunu biliyor bazen profil fotosu polis olan hesaplar istek atıyor falan
Kuruntu mu yapıyorum sizce
Kuruntu olmayabilir.
sor?
Açıklamada sordum okusanız görürsünüz
isim olmaz bidaha
Ugrasmam
Genel olarak sordum
Ugrasilmaz bence