Merhaba. Benim 1.5 yillik bir iliskim vardi internet uzerinden ve birbirimize cok asiktik, asigiz. Cok imkansiz oldugumuz icin ayrildik, cok buyuk sorunlarimiz vardi. O askerden dondu ve bende yurtdisindan Turkiyeye geldim. Birbirimizle bi muhabbetimiz gecti ve bulusmaya karar verdik, son kez sarilabilmek icin. Elimizdeki son sans bu. Ben kiloluyum ve o benim gozumde cok mukemmel bi insan. Onada soyluyorum, ama onemli olmadigini soyluyor. Sizce ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Salak salak yorumlar yazan olmuş, sinirlendim.
İki konu var:
Birincisi kiloyu sorun eden sensin aslında. O sorun etmediğini söylemiş. Ve evet bazı kişiler sorun da etmiyor. Seni kırmamak için mi böyle söylüyor yoksa samimi mi bunu sen daha iyi ölçersin ama 1,5 yıl iletişimde kaldığınıza göre çok da sorun etmiyor. Buluşunca daha iyi anlaşılır.
İkincisi, senin kurguladığının aksine o da mükemmel değil. Sen belli ki gerçekten aşıksın, çünkü onu idealize etmişsin. Yok böyle bir şey :) gerçeklerle yüzleş, onun da kusurları-defoları-hataları-kırgınlıkları vs vardır. Yüzyüze buluşup daha fazla zaman geçirirseniz daha iyi anlayacaksın ama kafanda onu idealize etmeyi, mükemmel görmeyi bırakmalısın. Kimse böyle değil. Herkes olmak istediği personasını sunuyor ve ideal olarak algılanmak istiyor.
Yanıtımı az çok tahmin etmişsindir ama yine de doğrudan ifade edeyim. Kesinlikle buluş.
Kilona laf eden insanları da umursama. Hele buradaki kişileri. Bunlar bariz şekilde kötü insanlar. Sana ne iyi ve özgüvenli hissettirecekse onu yap. Body shaming yapanlara da haddini bildir. Mutluluklar 🥰32 Yorumla
Soran+1 yılOkadar cok mutlu oldum ki bu yorumu gorunce. O kotu insanlari kahale bile almadim, az cok zihniyetlerini biliyoruz. Iyki var senin gibi insanlar, gulumsettin beni 🧡
En İyi Cevaplar
u +1 yılNe mutlu sana, sorun olmadığını söylemiş işte. Kafana takacak bir şey yok. Buluşmalısın :) aşk boya, kiloya veya yaşa bakmıyor. Kendine güven. @cazsever arkadaşın yazdıklarına harfi harfine katılıyorum. Bizlere yazacak pek bir şey bırakmamış. Hiç kimse mükemmel değil, hiç kimse dört dörtlük değil. Belki son kez sarılmaya gitmiyorsundur. Ben de mutluluklar diliyorum ☺️
24 Yorumla
Soran+1 yılSizi seviyorum 💖
- +1 yıl
☺️♥️
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
O mükemmel ise sende mükemmelsin bunu unutma lütfen.
Kendine güven kilo sevilmeye engel değildir
Git buluş sana karşı tavrından gösterdiği ilgiden anlarsın zaten ne düşündüğünü
Olumsuz sonuçlandığında sakın üzülme seni seven senin kendini sevdiğin gibi sevsin11 Yorumla
Soran+1 yıl🧡
+1 yılneden özgüven problemin varki benim kız arkadaşimda vardı bı zamanlar yurt dışında kendine güveni yoktu kilo yüzünden ama kilosu umrumda değildi sırf hayali zayıflamak ti diye diyetler nyazdim spora teşvik etrim ona değer verdim kilo asla proglem olmali sana bunu ima ederse bırak onu aşk sevgi binlar kilo ile alakasız şeyler benim eski kız arkadaşım zayıfladı kilo verdi inceldi sonrada beni beğenmeyip terketti iste sevgi önemli fiziğe aldanmayın
34 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumun icin, gercekten uzuldum boyle yapmasina…
- +1 yıl
sanal aşklara çok güvenme arkadaşım ama kilonuda dert etme kilo ile aşkın sevginin alakası yoktur insanın ruhu sevmisse sevdadan kaçışı da yoktur ama tr deki erkekler tipe baktığı için sana saçma cümleler kurarsa kolonla ya da başka bişey için laf ederse orda durma sevgi böyle bişey değil seninde kalbin var sende bı ailenin evladisin sevgi aşk yoksa hayır gelmez ilişkiden
Soran+1 yılSen cok iyi bir insansin kardesim, umarim hersey gonlunce olur
- +1 yıl
teşekkür ederim umarım mutlu olursun bı sknti bı derdin olursa beklerim diyet filanda yardımcı olurum selametle
Söylediğin gibi aşıksa fazla kiloların gözüne batmayacaktır. Şahsen benim gözüme batmazdı ama sonradan sağlığı için sıkı bir diyete girmesini isteyebilirdim. Bu obezite kadar lanet bir şey yok. Bir sürü hastalığın oluşmasına zemin hazırlıyor. İnsanın ömrünü kısaltıyor.
10 Yorumla
+1 yılkilonla barışık ol.. bir sıkıntı olmadığını bil. zira güzel bir diyetle kilo verilir. o senin kilonu sorun etmiyorsa iyice konuşup, fikir ve kriterleriniz uygunsa mutluluklar size. ama sen sevipte o uzak durmaya çalıştığı halde sen diyaloğu devam ettiriyorsan ettirme derim. hayırlısı..
33 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKilolu olmanizdan neden bir kabahatmis gibi bahsediyorsunuz? Cok sevdigim erkek arkadaslarimdan biri zayif kadinlardan asla etkilenmiyor mesela. Bu durum asla ozguveninizi kirmamali. Once siz kendinizi oldugunuz gibi begenip sevmelisiniz. Begenmeyeninde cani cehenneme demelisiniz. İleride keske ya da acaba diyeceginize gidip sonucu gormelisiniz. Hem bu karsi tarafada haksizlik belki cok begenip cok sevecek sizi...
43 Yorumla
Soran+1 yılCok motive edici bir yorum olmus. Aslinda tamda dediginiz gibi dusunuyorum. Nefret ederim zayif kilolu din irk ayrimi yapan insanlardan ve hep kendimi sevmeye calisiyorum bu sekilde. Sadece ilk bulusmam oldugu icin endiselendim lanet olasi guzellik algilari yuzunden, ama herseye ragmen yinede bulusmak istiyorum. Sonucta bu benim, sevmiyeceksede sevmesin kilo yuzunden, oyle zihniyette olan bir insanla isim olmaz… Cok sagol yorumun icin 🧡
- +1 yıl
👍@cazsever
+1 yılaşk her şeyin üzerinde
boyundan kilondan tipinden bile
gerçekten onu hissediyorsan ve oda seni hissediyorsan bunlar sadece bir detaydan ibarettir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her ne sebep olursa olsun görüş konuş. Kilolu olmayı geçtim hepimiz birer engelli adayıyız başımıza 5dk sonra ne geleceğini bilmiyoruz o yüzden halimize şükredip güzel düşünüp güzel yaşayalım. 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle cok haklisin 🙏🏻
Saçmalama ya kilolu olmanı hiç takmicaksin dış görünüşüne göre mi seni sevdi seni sen olduğun için sevdi 🖤
22 Yorumla
Soran+1 yıl🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBelki kilolu seviyor ne biliyosub ayrica kilon icin se i iatemiycekse hic bosuna vaktini tuetmemis olursun sevgi kiloya degil kalbe bakar
11 Yorumla
Soran+1 yıl🧡🧡🧡🧡🧡
Buluş bence. Seni kilolu halinle sevmiş. Ama son kes sarılmak için veya genel olarak buluşma sebebiniz boş gibi
11 Yorumla
Soran+1 yıl💛
Gizli Üye(25-29)+1 yıloha önemli olmadığı söylemiş direkt git buluş kız
çoğu erkek dış görünüşe önem verir ama seninki demekki fazla takmıyo rahat ol ve git buluş onunla312 Yorumla
Soran+1 yılAy ne samimisin kiz, tamam 🧡
- +1 yıl
😂🤣
Cevap sahibi+1 yıl@buralardanbiri ya sen dün geceden beri beni mi takip ediyon kanka benle konusmuyon barı sal artık beni hahah :D
Cevap sahibi+1 yılcidden samımı mıyım 👉 😉 👈
- +1 yıl
Konuşmandan belli 😂🤣
Cevap sahibi+1 yıl@buralardanbiri nası anladınkı lan konusmamı :D
- +1 yıl
Offf offf
Cevap sahibi+1 yıl@buralardanbiri ne offff
- +1 yıl
Yoruyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@buralardanbiri ne yorması naptım da yoruyorum mesela?
- +1 yıl
Ayyy ayyy
Deli kız
Cevap sahibi+1 yıl@buralardanbiri mesaj atmadı bugün de ya offf napıyo acaba su anda kim bilir
Avrupalılar güzel oluyor. Kilonun ehemmiyeti yok. (*-*
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa 💖💖💖
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılSenin düşünce yapını sevmiştir kilonla git ne olcak.
20 Yorumla Kilolu insanlar bir zahmet ilişki yaşamasınlar.
En azından sanaldan yaşamasınlar, reelde şişmanlığınla seni görmüş adamlarla olmaya bak, sonradan sürpriz olmasın..01 Yorumla
Soran+1 yılBu cok dislayici ve acimasiz bi cumle olmus, benim nasil gorundugumu biliyor zaten goruntuluden vs. Sadece canli bir sekilde cekiniyorum o kadar
+1 yılÖnemli değilse git buluş, hayatın boyunca pişmanlık yaşayacağına 2 gün üzül.
10 YorumlaÖzgüvenli ol, karşısına geç. Kimi erkek de sadece kadının zekasına bakar. O yüzden şansını dene derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yıl1 buçuk yılda seni hiç mi görüntülü görmedi? ki bizim erkekler çoğunlukla kilolu sever ama zayıf ister...😅 Sen yine de görüş aklınızda kalmasın...☺
03 Yorumla
Soran+1 yılGordu tabi cok konusuyorduk goruntulu
Soran+1 yılNiye zayif isterler ama kilolu severler anlamadim sacma
- +1 yıl
İşte bu da onların saçmalığı, görünce sor hatta burada soru aç sor ama yok öyle birşey de diyebilirler... inanma pek
1.5 yıldır görüşüyorsunuz ve birbirinizi seviyorsunuz kilonun falan ne önemi var ki hem biliyor ve saygı da duyuyormuş zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim 🧡
Bulus bence noluck ki bulusma diyenler kendine baksinlar sanki bana johnny depp 🙄
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂🧡🧡
İnternet üzerinden ilşki ve çok aşıksınız ğamdddjemdsmnw
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet umarim birgun sende anlarsin bunu dkdjh
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence seni sevdiyse eğer sorun etmez etmiyormuşta bence git ne kaybedersin ki
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler yorumun icin 😊
Iyyyy 1 bucuk yıl sanal ilişkiler ögggggggg iğrençsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılValla bende oyle diyordumda, buyuk konusmamak lazim
- +1 yıl
Herkese göre olmayabilir ama başarılı bir şekilde uzaktan mesafe ilişkisi yürütenler var. YouTube’dan ya da podcastlerden Yakın İlişkiler’in ilgili bölümlerini dinleyip, daha profesyonel yorumlar, öneriler dinleyebilirsiniz arkadaşlar. Bu tarz olumsuz yorumları görüp etkilenmeyin veya en azından başka ihtimallerin de mevcut olabildiğini bilin diye özellikle belirtmek istedim.
Soran+1 yılYa sana kalp atiyorum busuru busuru, dunyada iyi insanlar olduguna kanit falansin, hep mutlu ol!!
+1 yılboy kilon kaç?
Aşkta bunun bir önemi yok ama sağlığına zararlı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilonun asla önemi yok bence sevildikten sonra dünya duramaz önümde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben de senin gibiyim buluşmaya korkuyorum gerçekte fotolardaki kadar güzel değilimdir diye aslında hiç şop filtre yapmıyorum olduğu gibi çekiyorum ama işte korkuyorum özgüvenim düşük benim de tam olarak bu konuda kafam karışık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternetten sevgili mi olunur onu da gec 1,5 gorusmemek ne ya
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef, oluyor ama olmasaydi okadar insan bosuna mi seviyor olurdu, bende senin gibi dusunurdum..
+1 yılben kilolu kızları daha çok seviyorum anlamadım ama öyle sorması ayıp kaç kilosun
10 Yorumla
+1 yılkilo hiç birşeye engel degildir eger ona deger veriyorsan buluşmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla ilk ve son defa birlikte olmalısın o seksin tadını çıkart kanka birdaha bulman zor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBuluş gitsin. Seven her halinle sever.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Önemli değil diyorsa konu kapanmıştır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet buluş ne olacak ki
10 Yorumla
+1 yılBu kadar takma kafana bence o da seni seviyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBulus ya neden korkuyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 senede zayıflayamadın mı
11 Yorumla
Soran+1 yılUgrastim ama bi hap kullanimi dolayisindan kilo aldim
+1 yılAdam görmedimi kilonu?
03 Yorumla
Soran+1 yılAz cok gordu
- +1 yıl
Erkekler kilolu seviyor özellikle büyük popolu sorun olmaz bence
Soran+1 yılYorum icin sagol 😊😊😊
+1 yılKilo verene dek sabredin😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılRwxrxtcttyggygyyguv denedim
- +1 yıl
Yerine zayıf dublör de gönderebilirsin😂😂😂
+1 yılBuluşma dan önce görüntülü konuşun
02 Yorumla
Soran+1 yılKonustik cok
- +1 yıl
Eee niye çekiniyorsun o zaman
+1 yılKilo vermeyi denedin mi?😁
00 YorumlaYurtdışında yaşıyorsan kesin senle evlenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluşma şimdi gergedan gibi koca koca yağ torbanla adamı hayal kırıklığına uğratma
016 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende dusundum, cidden boyle bir insanla sohbet etmek ve onun igrenc beyninden ne gectigini tam olarak anlamak isterdim. Nasil boyle bir fikire variyorlar, nasil usenmeden boyle yorumlar yaziyorlar. Bu kadar mi medeniyetsizler gercekten?
Cevap sahibi+1 yıl@Aleda3 Zayıf yakışıklıyım
Cevap sahibi+1 yıl@Aleda3 İlla biri için yakışıklı olmam lazım
Soran+1 yılAynen bi cikta gorelim
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi tipsizlere kalmadım daha iyilerine layığım
Soran+1 yılAy ne igrenc ve seviyesiz bi insansin
Cevap sahibi+1 yılKes şişko büyük memeli yağ çuvalı seni
Soran+1 yılSeviyesizligin son vermiyor gercekten beni kirabilicegini mi sandin dbdbbdbdkdkdkdkdk
Cevap sahibi+1 yılSeni kırmıyorum ama gerçekleri söylüyorum senle arkadaş olsam memelerin arasında kaybolurum onu diyorum
Soran+1 yılTiksincsin, çok kötüsün, senin gibi insanlarla ayni dunyada yasamak igrenc….
Cevap sahibi+1 yılNeden hemen saldırıyorsun kaç kilosun memelerin büyük mü bana onu de
Buluş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1:30 yılda biraz kilo verseydin keşke
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu Kadar özgüvensizsen zaten buluşma
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda cok ozguvenliyimdir, hic kilomu sorun etmem. Nedense ona karsi boyleyim sadece..
+1 yılBoş ver seven her türlü sever
10 Yorumla
+1 yılBuluş
10 YorumlaKendini sevmeyi dene
10 Yorumla
+1 yılBoşver takma buluş keyfine bak rahatla
10 YorumlaBuluş gitsin
10 Yorumla
+1 yılSanal ilişki 👎
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede guzel birsey degil
Soğuk havaların gelmesini bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Seni mikecek
00 YorumlaGit ya bişey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBulusma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoy ve klon nedir?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılkilo sorun
05 Yorumla
Soran+1 yılBulusma mi diyosun yani
- +1 yıl
kismet
- +1 yıl
@Aleda3 ne
+1 yılKilon ne kadar ki
08 Yorumla
Soran+1 yılCokkk :(
- +1 yıl
Söyle antrenör olarak yardımcı olurum
Soran+1 yıl3 gunde nasil zayiflicaaammmm
- +1 yıl
Kilon kaç söyle bi
Soran+1 yıl85 falan herhalde sonra tartilmayi biraktim boyum 1.60
- +1 yıl
Üç günde daha ince durabilirsin
Soran+1 yılAlla alla nasil oluyo o
- +1 yıl
Nerden detaylı konuşabiliriz
bulusma
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnternetten tanıştığım sevgilimle ilk kez görüşeceğim fakat kiloluyum. Onunla buluşmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler