HABER VERMEDEN DIŞARI ÇIKMAK AYRILIK SEBEBI Mİ?

Her zaman iş yerinden dışarı çıkarken haber veren sevgilim bu gün haber vermeden çıkmış. Tesedufen aradım hani çok arayan biri değilim bende çalışıyorum... Aradim açmadı 2 dakika sonra aradı beni duymadigini ve lavaboda olduğunu söyledi işle ilgili dışarı çıktığını söyledi bende tamam deyip kapattım.. ki işi gereği bankalara çıkıyor lakin sesi telasliydi ilgimi çekti garipsedim ayrica iş yerinden hariç asla lavabo kullanmaz biliyorum bunu bildiğim için 15 dakika sonra aradım açmadı yarım saat sonra aradım açmadı ki en nefret ettiğim şey eğer geçerli bir sebep yoksa telefonumun açılmaması dan nefret ederim... bir saat sonra geri aradı beni ofise geldiğini söyledi bende bir anda yükseldim dışarı çıkarken haber vermeyen biri bana dondugunude söylemesin sonuçta... neyse benim ilgimi çeken şey şu oldu ona nerde lavaboya girdiğini sordum soylemicem dedi neden soruyomusum neden bu kadar irdeliyormusum diyor kendisi.. arkasından neden telefonu aradığımda 1 saattir acmadigini sordum ona da duymadığını çantasında olduğunu söyledi beni bu cevaplar tabiki tatmin etmedi. Günümüzde telefon elimizden düşmez is hayatinda müdürün arar amirin arar ne bileyim işler bile telefonla yürüyor artik bankaya da gitsen insan 1 saat neden telefonu açmaz sıra beklerken bile telefonla uğraşıyoruz ayrıca whatsaptan yazdıklarımı bile görmemiş... biraz üstüne gittim bana guvenmiyormusun dedi mevzu guven değildi ve dikkatimi çeken benim 1 ay önce şarjımin bittigi günü hatırlattı ki sucluluk psikolojisidir yalan söyleyen biri genelde ilgiyi kendinde uzaklaştırmak için sizin bir hatanızı hatırlatir bende açıklama yapmak zorunda olmadığını ve bu saatten sonra açıklama yapmayacağını söyleyip ayrıldım... sizce fazla mı sert davrandım..
HABER VERMEDEN DIŞARI ÇIKMAK AYRILIK SEBEBI Mİ?