Kendisiyle uzun zamandır tanışık olduğum ancak sanki daha yeni tanışmışım gibi sevdiğim bir kız var. Kendisiyle geçenler de buluştuk çok güzel vakit geçirdik biraz yakın davrandım ancak kızdan pozitif ve ya negatif bir tepki alamadım. Buluşmamızdan 2 gün sonra kızla ikimizin ortak arkadaşı ile konuştum onunla zaman geçirirken mutlu olduğumu , onu mutlu etmenin beni de mutlu ettiğini vs. söyledim. Kendisi kızla konuştuğunu ona güzel vakit geçirdiğimizi, yakın davrandığımı anlatmış bu durumdan memnun olmadığını söylememiş ancak dediğine göre olmasa daha iyi olabileceğini söylemiş. Arkadaş bana böyle diyince bi dünyam kararmadı değil ama ona bişey diyemedim onu sevdiğimi söyleyemedim buna sebep olan bir yandan da güvensizlik tabi ki kıza bunu söylemesi her şeyi berbat eder yani. Perşembe günü kızla buluşucaz tekrardan çok güzel planlarım varr.. elimde doğum gününe yakın bir tarihe alınmış konser bileti de var. Ona gerçekten çok değer veriyorum sanki daha önce tanışmamış gibiyim yeni anlıyorum varlığını beraberken falan çok eğleniyorum ama bu yakınlık onu benden uzaklaştırır mı yakınlaştırır mı kestiremiyorum. Asla kaybetmek istemediğim birisi gerçekten beni zora sokan da bu , perşembe günü buluştuğumuz da konuşmak istiyorum en azından sadece yakınlaşmayı isteyip istemediğini bilmem lazım ama bir yanım da duygularımı söylemek istemiyor ne yapmalıyımm :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım da 37 falan değil 20 :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar