Evlilik sürecindeyim ailemden ayrılma korkusu yaşıyorum yardım eder misiniz?

Evlilik sürecindeyim. Düğün tarihi yeni belli oldu nişanlım Karaman/Ermenekli ikimiz de öğretmeniz Henüz atanamadım. Nişanlım atanalı 3 yıl oluyor. Severek bu yola girdik o ataninca yılda birkaç kez ancak ailemin yanında bizde görüşebildik. Havadan sudan konuştuk birbirimizden soğuma tehlikesi atlattık süreyi uzatınca arada mesafe de olunca bu oluyormus yaşamış olduk fakat şu an iyiyiz. Eş durumu yapacaktık buraya yerlesekti iş bulamadığım için eş durumu yapamadık. Doğu görevi var fakat çok güzel bir yer. Sorun bende aileme çok bağlıyım kalbimin orada bi yük var sanki düşündükçe ağrıyor korkuyorum. Seviyorum iyi bir insan onla ilgilidir hiçbir sıkıntım yok. Ama daha yeni bayram geçti gurbet diyip de hiç iyi bir şey diyen duymadım. Seviyorum ama korkuyorum yardımcı olur musunuz bana ben doğru mu düşünüyorum yanlış mı. Danışacak kimsem de yok. Herkes burada olursanız baban çok müdahale eder birlik olmaz yuvanda diyor.. Babam da biraz dediğim dediktir doğru ama annemden nasıl ayrilicam ben hiç uzak düşünmemiştim. Başıma geldi
Nişanlına güven alışırsın ayaklarının üzerinde durmasını öğren
Ailenin yanında kal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Evlilik sürecindeyim ailemden ayrılma korkusu yaşıyorum yardım eder misiniz?