Neden bazı insanlar üslupsuz?

Bir konuda yaşadığım ve hâlâ acı veren bir durumu anlatmak istiyorum sevgilimden mesafeden dolayı ayrilmiştik o süreçten sonra babam vefat etti ailevi sorunlar vardı vs çok çok kötü bir süreçten geçiyordum neyse bir şekilde biriyle sosyal medyadaj konuştuk ben çevresi tarafından beğenilen biriyim konuştuğum kişi de olguj biri diye konuştum ama değilmiş o platformda fotoğrafm. yoktu kullanmıyordum başka platformdan konuşalm dedi güvenilir geldiği için tamm dedm sonra işte benim bir kaç fotoğraflimi gördü kısa kısa cevaplar verdi sonra ben hayiridr sorun ne dedim seni beğenmedm konuşmak istemiyorum gibi ağır ama. çok. ağir bir cümle. kurdu o an nefesim kesildi çok ağladım bu adam orman kaçkini gibi bir tipe sahipti ama o olgun biri vs diye konuştum bana namaz kılıyorm dindarim şu bu dedi kimseyi kolay kolay kırmaz dedm. ama günlerce ağlamama sebep oldu insanlar neden bu kadar basit yapıda o. olaydan sonra kendimi toplayamadm çok zor. bir dönemden geçiyordum. birde o tavırla karşılaşınca aylarca kimse ile konuşmadım çok ağladım Allah'a havale ediyorum
Neden bazı insanlar üslupsuz?