Açılamayan ve hoşlanan erkek nasıl davranır? Duyguları karşılıklı olduğu halde açılamayan erkek tanıdığım var.

Açılamayan ve hoşlanan erkek nasıl davranır? Duyguları karşılıklı olduğu halde açılamayan erkek tanıdığım var.

Açılmaktan, duygularını karşı tarafa söyleyemeyen kişi alacağı tepkiden çekinme, reddedilme kokusu ile susar ama yüz mimikler ve hal hareketleri kişileri yavaş yavaş ele verir. Mesela her zaman göz göze gelmeniz, uzun uzun size baktığını fark etmeniz, kalp konuşmasa bile gözler adeta kalbin aynası misali kendini belli etmesi, size karşı havalı, karizmatik görünmek için istem dışı şekilden şekile girmeleri, her zaman aynı ortamda bulunmanız gibi pek çok şeyler kişiyi ele verir.
Beni takip ediyo resmen dibimde bitiuo resmen sadece uzun uzun bakiyo ama bi türlü yanıma gelip açilamiyo yaklaşık 1 sene oldu düşün yani her gün aynı
Aşk ilişkilerinde erkekler ve kadınlar duygularını farklı şekilde ifade ederler. Yani iki tarafın sevgi dili birbirlerinden genel anlamda ayrışır diyebiliriz. Kadınlar, gösterdikleri ilgiyle ve partnerlerine söyledikleri güzel sözlerle sevgilerini ifade ederken, erkekler ise daha çok eylemleriyle sevgilerini yansıtmayı tercih ederler.
Bir erkek, eğer hoşlanıyor ise ilgisi ve dikkati mutlaka o kişidedir. Peki erkek hoşlandığı kadına duygularını açmadan önce nasıl davranışlar sergiler? Bunu beden dilindeki ipuçlarından kolaylıkla anlayabilirsiniz. Örneğin, sohbet esnasında sizin jestlerinizi tekrarlıyor ise bu beden dilinde yansıtma dediğimiz bir davranıştır ve bu kişiyle içten bir sohbet gerçekleştirdiğiniz anlamına gelir. Aynı şekilde eğer samimiyetiniz biraz daha ileri bir seviyedeyse, sohbet esnasında bir konuya vurgu yaparken sıklıkla elinize ya da kolunuza dokunması sessiz bir ipucudur.
Hoşlandığı kıza açılamayan erkek nasıl davranır sorusuna gelecek olursak, erkeklerin hislerini nasıl ifade ettiği konusuna tekrar göz atmalıyız. Erkekler, sevgilerini yansıtırken sözlü iletişimi kadınlar kadar kullanmazlar ve seni seviyorum demiyorsa seni sevmiyordur denklemi pek de söz konusu olmaz. Bir erkeğin hoşlandığını anlamak için; göz temasına, iletişim kurma sıklığına, birlikte geçirdiğiniz zamanlardaki davranışlarına odaklanmalısınız. Diyelim ki bazı ipuçları yakaladınız ama emin değilseniz size minik bir ipucu; hoşlandığı kıza açılamayan erkeğin en belirgin özelliği yaşadığı gerginliktir. Hoşlandığı kıza açılamayan erkek, kendi dünyasında sahip olduğu hislerin ve bir türlü adım atamamanın içsel çekişmesini yaşar. Bu da kişiye gerginlik olarak yansır ve bu gerginliği bazen kendi özel hayatında bazen de sizinle olan ilişkisinde belli eder. Eğer bu noktaya kadar geldiyseniz ve sizden hoşlandığına emin gibiyseniz, bir erkek açılmak için ne bekler diye soruyor olabilirsiniz. İki cevabım var; birincisi sizin hislerinizden emin olmayabilir, bu yüzden hislerinizin karşılıklı olduğunu belli etmeniz çok önemli. İkincisi ise, hoşlanıyor olmasına rağmen henüz bir ilişkiye başlamak için hazır hissetmiyor olabilir. Bu noktada kendinizi de düşünerek ona biraz zaman vermelisiniz. Devamındaki süreçte hislerini paylaşabilir, eğer hala bir sessizlik konusu ise de ilk adımı atmak size düşebilir.
Cevap
8Cevap
Kıskançlık yapar. Biriyle flört ettiğini veya ilişkiye başladığı öğrense modu düşer, enerjini emer konuşurken. Kafamdan uydurmuyorum, tecrübe konuşuyor. 😑
Samimiyet yok aynı ortamdayız hoslandigini dusunuyorum sürekli goz göze geliyoruz yanımda erkek gorunce deliye dönüyo uzun uzun bakiyo
Muhtemelen seni seviyor ama söyleyemiyor. Sen de ona karşı boş değilsin gibi
1 sene oldu sence daha söylemez mi
Beni seviyorsa niye gelmeye cesareti yokn
Belki seni kaybetmekten korkuyordur. Sana açılınca onla tüm bağlantını keseceğini düşünüyor olabilir. Açılmadığında ise hiç değilse senle iyi bir arkadaş olarak ilişkisini devam ettiriyor.
Zaten samimiyetimiz yok ki aynı iş yerinseyiz
Bilemiyorum öyleyse. Çekiniyordur, reddedilme korkusu falan vardır
Ben de çok özgüvenli bir insan değilim ama açılamamak gibi bi şey garip geliyor.
Saçmalar ve her halinden utanmasından hoşlandığı anlaşılır
İshal olmuş da kıvranır gibi bir hali olur diyorum.
Eli ayağı bağlanır konuşamaz çok tabi durum değişebilir eğer konuştuğun çocuk daha tam olgunlaşmamış da durum böyle olur.
eli ayagina dolaniyo cidden beni görünce konusamiyo ama yanımda bi erkek gorunce deliye donuyo sinirleniyo belli ediyo yani
Oglan tutuksa sence sonumuz ne olur
aynı açılamayan erkek gibi davranır
fazla açıklayıcı olmuş, detaya gerek yok😂😂
Aynn ya sağol
Cesaretini toplamalı ve korkularını yenmeli
Sonuç ne
Açılmadimi sana
Hayır 1 senedir açılmasını bekliyorum
Yaşın kac
Acilmaz cok beklersin daha bekleme niyeti yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?