birbirlerini takipten çıkardılar , erkek bir sürü kızla takipleşti kız da bir sürü erkekle takipleşti. Ama kız takipten çıkardığı sevgilisiyle hâlâ storyler arıyor sizce neden
Bana da öyle geliyor. Yoksa niye takipleşmsinler ki? Hadi yeni barıştılar takipleşme fırsatı olmadı diyeceğim ama kız story atıyor erkek atmıyor ilginç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Kalpli story atiyorda demekki hala vazgecememis olabilir.
Kız atıyor erkek değil
Tamam zaten pisman olmuş demekki icerisinde halen bi umut var
Küsmüşlerdir birbirlerine inat yapıyorlardır ama bence ayrılsınlar çok toxic Bi ilişkiye benziyor
Yok takipten çıkalı 10 ayı geçiyor küsmüş olsalar bu kadar küs kalınmaz 10 ay takipleşirlerdi çok saçma
Kız pişman olmuş dönmek istiyordur
Farklı bir durum belki hala arkadaslardif
Hayır kız kalpli storyler atıyor
İletişim kopukluğu tamamen.
Normal mi bu sence iki sevgili arasında? Hiç sevgilim olmadı ben anlamam bu tür ilişkilerden
Bence iletişim kopukluğu olabilir.
sevgililer arasında normal bir durum mu 10 aydır takipleşmiyorlar ama kız story atmış erkek atmamış
Bence bir kopukluk söz konusu erkeğin gizli kapaklı işler çevirdiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam :)
Bana da öyle geliyor. Yoksa niye takipleşmsinler ki? Hadi yeni barıştılar takipleşme fırsatı olmadı diyeceğim ama kız story atıyor erkek atmıyor ilginç
Erkeğin hayatında başkaları olabilir ve kızla ilişkisini gösterirse kızlı kapaklı işler çevirdiği kız +aaa bunun sevgilisi mi varmış... Olur
Öyle olabilir
Evet bir arkadaşıma aynısını olmuştu oradan yola çıkarak söyledim tabi bilemeyiz yine de
Cool takılıyorlar galiba :)
Yok sanmam 😂😅
Fuckbody olmuştur
Unutamamış
Kim
Kız unutamamış
Aldatıyor