Beni terk etti hemde saçma bir nedenden bir anlık sinirle bide tüm ipler onun elindeydi ve her kavgada ben barismak istiyordum hata ettim. Şimdiki ayrılıkta son kez aradım ama her yerden engellendim ve bida başka numara da olsa arayıp sormadim 2 hafta sonra instagramdan engeli kaldırdi ve ayni gün tanımadığı erkekleri ve kızları ekledi bir günde 40 kişiye yakın. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bak sana şunu soyliyim amaç sadece senin tekrar pesinden kosmani sağlamak baska bi halt degil. Simdi engelledim demissin ama bence engeli kaldır. Ve hayatın mutlu bi şekilde devam et. Paylaşımlar yap durumdan falan. Mutlu olduğun hatta 32 diş gül yani o derece sakin gönderme falan yapma ama yazarsa geç aç mesajı umursamaz ol. Ona kaybettigini hissettirmen lazim duygularının esiri olma biliyorum zor ama sonunda sen üzülürsün emin ol sans verince aynı şeyler tekrar tekrar dönüyo.
Ben engellemedim o beni her yerden engelledi ilk terk ettiği gün wp den tarihimizi sildi bende sildim instadan falanda engelledi beni sürekli yazdığım için en son faceden 4 gün sonra engelleyince gittim bende instadak8 tarihi de sildim ama demekki bana bakıyormuş engellese bile hemen o da sildi. 2 hafta sonra engeli kaldirdi ve dediğim gibi 40 kisi ekledi bi anda. Bu sefer ben yazmiycam ona çok yüz verdiğim için böyle oldu bana olan sevgisini unuttu
Yazma sakın sessizlege çekil dediğim gibi. At gibi giden it gibi dönüyo bi sekilde. Dönsede yuz verme
Oyle yapıyorum hatta bu sefer alıştım daha iyiyim farklı yerlere gidiyorum güzel fotoğraflar koyuyorum profilime. Ama bir yandan üzülüyorum çok sevmiştim donse affedemem ama donsun de istiyorum garip bi his keske gerçekten inanırsa kendini
Aynısını yaşadığım icin cok iyi anlıyorum seni hatta dönse affedemem diyosunya ben çok affettim emin ol kimsenin gostermedigi anlayışı gösterdim ama inanki degmiyo aynibseyleri tekrar tekrar yaşadım cok sevdim bi insan ne kadar sevilebiliyosa o kadar sevdim annemi bile yeri geldi karşıma aldim ama değmedi o kadar sey olduki artik ben bile ne hissettigimi bilmiyorum ama tek bildiğim kendinden sogutmayi başardı ;)) O yüzden simdi uzuluyosun ama geçicek rahat ol obur turlu daha cok uzulecegine simdi uzul.
Seninki de hiç dönmeyecek gibiyken dondu geri bana hic dönmeyecek asla dönmez gibi geliyor burnu düşse yerden almaz o. Ayrica teşekkür ederim umarım mutlu olursun hayatının geri kalanında
Oyle deme hic beklenmedik seyler yapabiliyo bu şerrolar jsmsks. Teşekkür ederim umarim sende mutlu olursun değer bilen biri çıksın karşına:))
Dikkatini çekmeye çalışıyor senin ona akarşı olan hisslerini bildiği için yazmanı bekliypr ama yazma yapma yani tekrar gidecek ve değmez
Bende böyle düşündüm ama ilişkimiz ciddiydi baya seneye Nisan olacakti ama iş hakkında çok deprisyona girdi gecim sıkıntısı falan değişik biri oldu ben hep yaninda oldum eskiden birbirinizi çok severdik pisman olmasını istiyorum bu sefer dönmeyeceğimi anlasin hep ben yazdım
Yazma zaten şuanda pişman olup dönerse bile yazma bence işler iyive ciddiye binince kaçmış bana kalırsa okadsr yanında olmuşsun ve onun sırtında taş taşıyıp san abakabileceğini göstermesi gerekirken ayrılmış anlayışsız olasan tamam da değilsinde bence dönersede yazma ne kadar ciddi olursa olsun ilerde yine üzüleceksin ben söylim
Zaten o asla pişman olacak birisi değil kavga nedenimiz de cok saçmaydı guya ben her şeye kavga ediyormuşum. Kendisi büyütüyordu. Belki bazı konularda anlayışsız olsam da ben hatamı hemen anlıyordum. Kendisi benimle ilgilenmiyordu evde yattığı halde jsi gücü olsa tamam diycem ama evde ve 6 saat arayıp sormadığı oluyordu bende sinirleniyodum
Yani bence daha fazla uzatmamalısın üzülmede arkasından kolay değil biliyorum ama senin için en iyisi olmuş hakkın yani evde olan insan arar bomboş ne yapıyorsun da aramıyorsun bence seni sevmiyordu en iyisi olmuş senin için pişman olsada asla cevap verme kolay değil evet ama eğlen hayatın dadını çıkart arkadaşlarınla gez toz
Beni sevmediğine inanmak istemiyorum bir türlü ne bileyim dışarı çıktığımda hep goruntulu arar bakardi kıskanırdı. Isini kaybettikten sonra ve babası vefat etti ondan sonra her şeye karşı soğuduğunu söyledi bana. Bide benim güzel bir bölümüm var belki artık olmayacağını yerleştirdi kafasına bilmiyorum çok şey yaşandı ben iyi kotu yanında oldum jsini kaybettiğinde benim omzumda ağladı hatta bana dediki sana aşık olduğumu o gün anladım ne bileyim cidden zor
Belkide dediklerinin hiç biri doğru değildi insan en kötü zamanlarında yanında olan insanı bırakamaz bence asla ya da nasıl olsa bana karşı koyamaz diyip çıktı gitti ve gözü doyunca tekrar geri geldi
Soyledikleirj doğru olabilir ama o zaten kızların hatta rusların cok olduğu bi yerde çalışıyordu gözü doymustu benle tanıştığında benim icin deliriyor hatta hemen evlenelim diye sürekli baskı yapıyordu ailesiyle tanıştım o da benimkiyle tanışmak için ısrar etti ben erken desemde. Dedim ya askerdi işini kaybetti ve sonra her şey bitti sanki bizim için. Babası da üstüne vefat edince iyice deli bisey oldu o sakin adam gitti her şeye bağıran bir adam geldi. Benimle kavga ederken benimle değilde kendi hayatındaki sorunlara bağırıp çağırıyordu. Ya diyodum Şu an bizim kavgamızda bunların ne ilgisi var ama beni duymuyordu. Sonrada bana ben yoruldum kavgadan gürültüden diyodu. Halbuki kavgası kendiyle ben hep yardım etmeye çalıştım ama beni yanlış anladi bana zarar vermeye çalışıyorsun izin vermem falan dedi çekti gitti. Bende delirdim zaten en sonunda ne alaka yani. Simdi o ekledigi kızlarda belki kendini kandıracak ama beni hiç unutamayacak en uzun ilişkisinde benim o kimseyle anlaşamaz erkek arkadaşı bile yok
Belkide ama gelirse bile tekrar gider her ilişkide böyledir mesela 2 sene sonra mesaj attı eski sevfilim ve 2 gün sonra yapamıyorum diyip çekip gitti halbüki 2 günde sadice nasılsın nbysun nasıl gidiyor gibilerinden konuştuk aynı senin gibiydi abisi ceza evine girdi babasıyla arası falan bozuktu o yüzden gelirse yüz verme ama senin karırın yine
i *t herifin teki ya sal şunu lütfen
Ama bizim ilişkimiz ciddiydi herkese sözlum fiye tanıttı beni sadece psikolojisi bozuldu yaşadığı şeylerden dolayı ben cok uzuldum bilmiyorum
Yeni kişilerin peşinde olabilir
2 yıllık bi iliski biz ciddiydik ve Şu an isi gücü yok bence sırf kendini kandırıyor
Belli olmaz bu isler
ona sor de ki ne yapmaya calisiyorsun
Soramam çünkü artık onun cepte gordugu bi kız olmak istemiyorum belkide sırf bunu yazayım diye yapti ama yazmam
ha aklom basima geldi diyorsun yani
Ben sadece gerçek anlamda sevdim gururun kimseye faydası olmadığını dusundum deger diye bir gece bile küs kalmayalım diye hep barışmaya çalıştım ama böyle yapınca değerimiz kalmiyormus simdi kendisi pişman olsun
pisman edince geri doneceksin yani
Gercekten değerimi anlarsa yaşanmışlıkların hatrina tekrar tanıma fırsatı verebilirdim
bir insani kac kere tabiyabilirsin?
Sen hemşire misin