Benden yasi kucuk 5 yaş var aramızda ama bazen dudağima bakakaldigini farkettim bi ara onun bi erkek arkadaşı bana telefon numarasını vermek istemişti üstü kapalı bi şekilde ama ben anladım. Bende gülüp gecmistim ertesi gün o yanıma geldiğinde ilk söylediği söz mesajlastiniz mi konuştunuz mu nerdeymis gibisine bi ağız arama seysiydi. Bende bende ne işi var numarasınin demistim. Susmustu sizce kıskandı mi
Güncellemeler
+1 yıl
Gecen bi adam fena bakti bana buna bi baktim gozunu dikmis adama ne bu simdi diyor ya da o tarz bise dedi
Ilgi ya da sevilmek herkesin hoşuna gider. Arzulamakta öyle... ama biselerin olmasi ic8n ki ben ciddi iliski severim. Karsimdakininde hersey8nden emin olmam lazim en basta bana olan sevgisi
şans vermiyorsun ama nasıl emin olacaksın mesela tamam söylediklerin haksız diyemem de yüz vermeden konuşmadan tanışmadan buluşmadan beraber baş başa zaman geçirmeden bunları nasıl anlayacaksın ortam içinde herkes farklıdır yakından bambaşkadır
Yav harcar diy9n da benimde harciyacak olma ihtimalimi dusunmuyon. Herif kiz degistiriyor evet herseyi gelip anlatiyor resimde gosteriyor ama o cocyk gercekt4n sevilmemis ben onu gördüm
Salak kız sen. U oğlana aşık olmuşsun ama bak bende erkek olduğum için biraz erkek psikolojisinden anlıyorsam senin sevgin içine gitmen çıkman onun umrunda değil o sevmedikçe buda kolay bişey değil çünki çapkınsa geçmişte bir kızdan kesin bir darbe almıştır kalbine kolay kolay bir kızı sokmaz.
Kalbine kolay kolay sokmicsgini biliyorum. Darbe yediğini dr ilk tanışmada biseler demişti zaten ne hikmetse bana herkes içini acıyor biseler anlstyor. Ve ben aşık falan değilim :)
Bende adamı aşık etme büyüsü var knk :D bugün bi çocuk gözlerin ne güzel diyip durdu oyuncu gözleri gibiymis aslında standart duruyor diyo rengi dedim ela he ondan mı degisik duruyo diyo he diyom geliyo gidiyor cok güzel yaa diyo. Bu capkina bazen bi dikiyom gözümü utanıyor
:D benden hoşlaşan bi çocuk geldi şimdi ağzımı arıyor nasi diyor iyi mi yandakiler m. d yandakilerde erkek yeni geldiler bende işte iyi herlde insan daa dedim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen bu cocuklarla nerden muhatap oluyosun onu merak ettim. Kiskanmistir. Senin de hosuna gidiyor
Isim gereği
Anladim
çocuk olsun seviyor demekki birazda alımlı biriysen :D
Begeniy9lar genelde h8c mütevazı olamıcam. :D
e o zaman sen kendinle yaşıt ya da kendinden 5 yaş birini beğenmiyor musun o da beğenmiştir işte :D
Bi gün bana bakıyor ya dedi ki bana enerji geliyor ben gidiyorum dedi
bence senin içten içe hoşuna gidiyor :D
E gider niye gitmesin herkesin gider
e gidiyorsa karşılık neden vermiyorsun :D
Öyle kalbim uygun görmüyor sanrm
kalbim uygun görmüyor mu :D neyse tamam
Evet knk uygun görmüyor
uygun görmüyor ama hoşuna gidiyor ikisinden biri yalan sen seç
Ilgi ya da sevilmek herkesin hoşuna gider. Arzulamakta öyle... ama biselerin olmasi ic8n ki ben ciddi iliski severim. Karsimdakininde hersey8nden emin olmam lazim en basta bana olan sevgisi
şans vermiyorsun ama nasıl emin olacaksın mesela tamam söylediklerin haksız diyemem de yüz vermeden konuşmadan tanışmadan buluşmadan beraber baş başa zaman geçirmeden bunları nasıl anlayacaksın ortam içinde herkes farklıdır yakından bambaşkadır
Konusuyoz işte ayak ustu
tamam ya neyse en iyisini sen bilirsin
Allahım görüyorsun bu Türk kızlarından çektiğimizi akıl ihsan eyle amin.
Ne dedik şimdi.:d
Allah la arama girme
Seviyorum seni ya :D
Nerden çıktı bu?
Içimden ya
Herkese böyle sevgi sözcükleri kurma hayatta başını ağrıtır kapiş
Sevhi sozlsri degilde ywrinde bazdn biseler diyebiliyom
Ben seni anladım sevgi dolu biri insansın muhtemelen bu sevgini paylaşacak bir insanda çıkmadı karşına aöa başın ağrır yapma üzerler seni
Üzülecek kalp kalmadı en son ne zaman dolu dolu ağladım bilmiyorum. Sevgi icimde patlıyor romantiklesiyorum ama boş insanlar boş
İşte romantikleşme üzerler seni diye boşuna demiyorum kap attığı sürece sevmeye devam eder birilerini
Romantiklesiyorum da birini sevmiyom ki doğru düzgün geçici bence Hep bi zaman sevdim o da işte ayrıldım.
Yahu adamın dudağına baktığına takılmışsın etkilen mişsin ayrıca adam sürekli kız değiştiriyor çapkın harcar seni
Yav harcar diy9n da benimde harciyacak olma ihtimalimi dusunmuyon. Herif kiz degistiriyor evet herseyi gelip anlatiyor resimde gosteriyor ama o cocyk gercekt4n sevilmemis ben onu gördüm
Sen ne salak kızsınya adamın kız sıkıntısımı var senin sevgine ihtiyacımı yoksa siz kızlar harbi mal sınız katıksız hemde
Öyle değil işte ben orda yaptığı hatalara değil direk kalbine bakıyorum neden böyle oldu niye böyle gözlerine bakıyorum içine girmeye çalışıyom
Adamın kız sıkıntısı yok balım istediğini hemen eve götürebilir. Ama sevgisiz
Salak kız sen. U oğlana aşık olmuşsun ama bak bende erkek olduğum için biraz erkek psikolojisinden anlıyorsam senin sevgin içine gitmen çıkman onun umrunda değil o sevmedikçe buda kolay bişey değil çünki çapkınsa geçmişte bir kızdan kesin bir darbe almıştır kalbine kolay kolay bir kızı sokmaz.
Kalbine kolay kolay sokmicsgini biliyorum. Darbe yediğini dr ilk tanışmada biseler demişti zaten ne hikmetse bana herkes içini acıyor biseler anlstyor. Ve ben aşık falan değilim :)
Umarım dediğin gibidir 😅
:) Benim mod herkesten hoşlanmak boşlukta gidip geliyorum
Var sen dede bir kırgınlık tabi gider gelirsin o çağlayı bende atamadım daha 😅
Çapayı
bu arada iki cümlemde beni anlamana sevindim iyi geceler
Yapma dedim etme dedim beni çevirme eski halime dedim olan oldu
Dediğim gibi üzer seni uzak dur iyi geceler.
Belki de o üzülür ne belli. Neyse
O üzülmez sen üzülürsün o aynı poku ikinci kez yemez. 😂
Bende adamı aşık etme büyüsü var knk :D bugün bi çocuk gözlerin ne güzel diyip durdu oyuncu gözleri gibiymis aslında standart duruyor diyo rengi dedim ela he ondan mı degisik duruyo diyo he diyom geliyo gidiyor cok güzel yaa diyo. Bu capkina bazen bi dikiyom gözümü utanıyor
Yahu çapkın adam nasıl utansın saçmalama birde adamın kızlarla arasında iyi çekingen biride değil
Gördüm gözlerinde işte
Sana öyle geliyor aşıksın ya hani aklın sana oyun oynuyor anladın kendine gel
Hayır canımın içi :D aşık falan değilim yaaaasoruyorum diye öyle saniyosun biliyorum salla ben yatar hadi bays
Baya sende sevgi zehirle mesi var herkese yapama bunu benim gibi davranmaz bays
Tamam hadi ayrılamadık bende istemiyorum bırakmak ama iş var Yarın
Senin sevdiğin var ben yuva yıkmam karakterine ters iyigeceeler saa aşk bücügü
Ya yok sevdiğim ben herkesten hoşlanırım öyle sevgi olmaz. Gerçekten sevince o zaman gözlerim kapanıyor
Anlattığın kadar gözlerin güzel herkes ne güzel gözlerin var diyor o gözler birine baksın ama hak eden birine boş kapılarda vakit harcama
Kimse temiz değil uyuyom ben gözüm kapanıyor
Ne iş yapıyorsun dedde öyle yat meraktan patlarım ben 😂
Yarın belki yazarim . D işimi değil tabi hadi öptüm:D
Soytarı yav 😂
İyi geceler 😂😂
Bugün geldin aklıma :D iki cümleyle beni anlayan insan ♡
😂😂
Nasıl anlamıyım bariz belli 😂😂
Haha :D
Neden güldün be
Sen gülünce dayanamadım
Ee sen in isin cinmisin perimidin kimsin sen? 😂
Insanim da insan kesiyom su an. D
Merak ettim seni insancık bir göreyim bari 😂
Asık masik olcan kank uğraşamam la
Belki sen olursun aşık felan bellimi olur😂😂😂
Göster kendini bende göstercem hadi 😅
Yok kank Ben herkesi beğeniyorum:D
Sen herkesi beğeniyorsun ama seni herkes bepen miyor bence çirkinsin sen kesin 😂😂
Yaptığın taktiği yemem kank bu işte master yaptım artık:D
Taktik maktğk yok ban bam bam benim olayım bu
:D benden hoşlaşan bi çocuk geldi şimdi ağzımı arıyor nasi diyor iyi mi yandakiler m. d yandakilerde erkek yeni geldiler bende işte iyi herlde insan daa dedim :D
Sen kimsin daa😂😂
Hayırdır ne oldu aşkını ilan ı ediyor
Bilmem kank :D
Bana kanka deme 😂😂😂
Abi diyim :D
Bana abi kanka manga diyenlerşn hepsi aşık oldu baan sende de potansiyel var zaten aşık olursun bana çirkin kız 😂😂😘
Ben aşık olursam gözüm kapanıyor la sonra manita kovalayamiyom şimdi iyiyim bakabiliyom insanlara:D çirkin olduğumuda dusunmuyom
Çirkin olduğunu düşün müyorsan neden göster miyorsun kendini? 😂😂
Niye gösterim ki arayışta ya da begenlme seysinde değilim.
Burcun ne senin oğlak boğa?
Yükselenim yay bu sana yeter 😂😂
Yok şöyle güzelim yok gözlerime böyle iltifat ediyorlar dediğin için merak ettim arayıştasın yads beğenilme çabam var demedim 😂😂
Çaban o
Çabam ne kank :D ya oğlak ya boğasın dimiğ
Çaban var demedin yani ve bile medin burcunu ama yükselenim yay 😂😂😂
O zaman koç kank
Değil bilemedin 😂
Başka da olmasın kank salla o zaman d:
Kıskanmış olabilir bence
kaç yaşında 0
20
normal ya
normall
Evet seviyor ve kıskanıyor