Bu televizyonda internetten tanışıp, kaçan mağdurları falan izleye izleye bizimkiler bayağı dolmuş gibi sanki, bilmiyorum tepkileri ne olur :D sizinkiler ne der?
Evleneceğiniz kişiyi internetten bulduğunuzu ailenize söyleyebilir misiniz? Tepkileri ne olur?
Daha önce sevgilimle internette tanışmıştım ve bir süre arkadaş kalıp sonrasında sevgili olmuştuk. Aylar sonra ailemle tanıştırdığı ve yemeğe çıktık. Sonrasında birkaç defa yemeğe çıktık, aynı masada toplandık, piknik yaptık, tatilime dahil oldu. Ve dahası.. Ailem abes karşılamadı.
Kısacası bir sorun teşkil etmez.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben söyledim anneme valla internetten tanstk dedim annem ağzımdan girip burnumdan çıktı nasll güvenirsin nasl böyle bisey yaparsın herkesten beklerdim senden beklemezdim diye baban duymasn bi daha o telefonu kullanmak yok daha neler neler bi görseniz uff uff anne ben seviyorum siz ne dersiniz diyin dedim annemi sonunda tanışmaya ikna ettim tam babamada soylicektm ki araya çok tatsz olaylar girdi ve ilişkiyi sonlandrp annemin istediği gibi olsun dedim mecburen ama sonuç ayrldk..!
@Radius633 ayrldktan bir süre sonra yine yazmaya devam etti yaklaşık 2 ay gibi bir süre normal konuştuk onunla bi. Daha asla olamicagimi söyledim kac kez en son gün önce cok kötü kavga ettik numarasını silip engel attm direk bi daha aramdi sormadı mesaj da atmadi bitti bu sefer tamamen hicbi şekilde konusmaycam onunla!!
Yok onunla adım yan yana dahi geçsin istemiyorum bu saatten sonra hani onu Allaha havale ettim ben az çekmedim bende onun yüzünden de neyse arkasından da konuşup kendi canımı sıkmak bile istemiyorum yani bundan sonra diyorum ölü ölüme diri dirime.
@Kahvebagimlisi1genc asıl olay uzun mesele anlatıp canımı sıkmak istemiyorum değmez çünkü sadece şunu bil ben onun için çabalarken onlar arkamdan iş çevirdiler oyun oynadılar ve bitti hepsi Allaha havale...
Acikcasi yanasmadiğim bir durumdur... Bu sekilde tanisip evlenen arkadaslarim oldu. Cok da kinamistim hatta, onlar mutlular gerci. Allah mutlu etsin diyelim. internetten tanisma oldugu zaman ne kadar seviyeli bir iliskiniz bile olsa insanlar bunu bilmez. Onlarin gözünde sizi basitlestirir...
Hoş karşılamayabilirlerdi ama emin de olamadım ne derlerdi diye, bir çok arkadaşım internetten eşini bulup evlendi. O yüzden çok şaşırmayabilirlerdi, yalan söylemek yerine doğruyu söylerdim onlara ben.
Söylerim söylemesine de epey bir zaman geçip ciddi bir adım atılacaksa söylerim, kabullenmeleri biraz zor olsa da kendileri de tanıyıp gördükten sonra onay verir ya da vermezler bilemiyorum…
Tepki vermekte haklılar bir yandan da. Eski sevgiliyi internetten bulmuştum söyleyemedim okuldan falan demiştim sadece kuzenim biliyordu o da uyarmıştı ama dinlememiştim ve tabiki sonu hüsranla bitti
@Kahvebagimlisi1genc ihanet etti.. Ailesine bile anlatmıştı beni. Annesiyle bile konuşmuşluğum vardı. O kadar güveniyordum ki anlatamam. Sonra birden hançeri yedik açtık gözümüzü
@Kahvebagimlisi1genc ailesine anlatınca benimle ciddi düşünüyor seviyor sanmıştım. Bunu kastettim. Ama sanaldan kızlarla konuşmak istemiş. İhtiyacı varmış. O hafta benimle çok az konuşmuştu. Kızlarla konuşunca daha kötü oluyorum demişti. Yorum yapmış bazı gönderilere bazı yaş gruplarını yazarak kızlar dm🔥 yazmış bu şekilde. Niyetlenmesi bile ihanettir.
Sen onun neyine yetmiyormussun acaba, bu ne sacma bi ihtiyac,.. Bencede ihanet bu, birde anlatmis sana, bu ne karaktersizliktir.. Iyi olmus ama bir yandan, gözünü acmis birdaha kolay kolay güvenmessin.
@Kahvebagimlisi1genc evet başka kızlara bakması beni o kadar kırdı ki anlatamam. Kendimi bir çöp gibi hissettim. Çok sevildiğimi sanmıştım. Bazen ağlardım onun kadar sevemiyorum diye.. ben sordukça anlattı çok koştu peşimden ama sonrada engelledi. Ben sevdiğim için ilk günlerde önce reddedip sonra acaba zorunluluktan mı böyle birşey yaptı demiştim. Çünkü morali bozuktu o günler. Bunun üstüne ben yazınca ilk cevap vermedi. Bende cevap vermeyince kardeşim falan yazdı dedim mecburen. Çünkü aşkıma yenik düşüp kendimi değersizleştirdim. O da inandım yazıp engellemişti. Sonra daha da çok üzülmüştüm iyice çöp gibi hissettim kendimi. Kızlarla konuşunca daha kötü oluyorumu onu işletince demişti. Tek tek açıkladım çünkü onun günahına girmek istemem kardeşim. Uzun oldu kusura bakma lütfen.. Cinsel ihtiyacı için beni sattı işte. Bende artık erkeklere olan güvenimi kaybettim. Bende çok isterdim sevmek sevilmek.. Tertemiz bir aşk, yuva.. Ama bu devirde zor gibi.. Şehit olayım o yetet bana
Zaten seni bastan beri sevmemis ozaman, aci gercekler, kabullenmek cok zor oluyor ilk baslarda, ama zamanla alisiyorsun, tabiki senin yasadigin pek agir birsey degil biliyorsundur belki, seninkinden daha agirlarida vardir.. bak hayat hala devam ediyor, mutsuz ya da mutlu, Zaman durmuyor, ilerliyor hep.. Tipki senin de ileriye bakmak zorunda oldugun gibi, güvenini yitirmis olabilirsin belki, ama bu demek olmuyorki, sonsuza dek güvensiz yasayacaksin.. O yüzden, birgün birine tekrar güvenmek zorunda oldugunu unutma