Sevgilimle buluşma sorunum?

1.5 senelik ilişkim var onun işi nedeniyle sık bir şekilde buluşamıyoruz 3 haftada bir anca buluşuyoruz maddi durumları çok iyi değil bizim buluşacağımız gün işinden izin alamadı ve o gün çıkamadı ama 4 te eve gelmişti ben de o gün beni yanına çağırmasını beklerdim ama çağırmadı teklifi yaptım ama gel demedi lafını da yapmadım ertesi gün izin alabildi hastaydı fakat biz telefonda konuşurken arkadaşı onu gezmek için dışarıya çağırdı arkadaşına biraz dolaşım ama param yok sen ödersen gelirim dedi ben de benimle de bugün istese bulaşabileceğini söyledim konuyu çevirdi ısrar edince de ne dediğimi duymadın mı ona dedi para muhabbetinden bahsetti bizim aramızda böyle şeylerin laf olmayacağını bir kaç kere daha söylemiştim hep erkekler mi ödeyecek dedim o da bir kıza hesap ödetmeyeceğini gururu kırılacağını söyledi sonra arkadaşıyla çıktılar benim de çok zoruma gitti o an alttan almıştım ama sonrdan kavga çıktı seven insan her türlü bi yerde görür gibisinden şeyler dedim hala da kavga ediyoruz sorun kimde
Sevgilimle buluşma sorunum?