Herkes hemen hemen aynı özellikleri yazacak Sadakatli, anlayışlı, saygılı, dürüst, esmer veya sarışın, uzun veya kısa vs tamam öyle olsun da, bizler öyle miyiz. Ne verirsek onu alırız. Herkes birilerinin sevgilisi/sevgili adayı. Yaradan karşımıza gönlümüze yakışanı çıkarsın. Şöyle olsun böyle olsun demeyeceğim bu sefer. Her İnsan kendine yakışanı bulacaktır. Gönlü gönlüme yakışsın.
Doğal hali neyse o olmalı Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. İnsanlar nasıl bir kişiliğe sahipse o şekilde gözükmelidir veya nasıl gözüküyorlarsa ona yakışır olmalıdırlar. Aksi takdirde iyi insanlar ise kıymetleri bilinmez, kötü kimseler ise haddinden fazla kıymet kazanırlar ve zarara uğratırlar. Çünkü o kadar rolcü varki kim doğru kişi bulamıyoruz.
Aşkından ölsün demiyorum ama en azından benim verdiğim değeri bana veren biri olsun sevsin beni Emek harcayan birisi nasil desem ilk tartışmada bitirmeye değilde çözüme odaklı birisi olsun Oyun oynamıyoruz burda yani
Yanında kendin olduğun ve seni sen olduğun için seven birisi olmalı. Ayrıca tüm hata ve kusurlarını bildiği halde bunu sana karşı topluluk önünde kullanmiyorsa o kişi ile direkt evlenirim :)