Ağustosta kız arkadaşımın bir arkadaşının nişanı var. Bir otelin salonunda olacakmış. Şu sıralar kız arkadaşım da nişanda giymek için elbise bakıyor. Geçen akşam "bana hiç yardım etmiyorsun aşkım" deyince ben de netten bakıp beğendiğim birkaç modeli gönderdim. Aşağıda fotolarını paylaştığım elbisenin linkini gönderince "ne yani bunu giymeme izin mi vereceksin, epey genişmişsin" dedi gülerek. Ona belli etmesem de gerçekten çok şaşırdım ve kırıldım. Sizce yaptığım yanlış bir şey var mı, tuhaflık bende mi? Bir de sizce elbise nasıl?
Kızlar, sizce bu elbise çok mu açık ya da çirkin mi?
Evet elbise cok guzel ama butun dekolteler üstünde toplanmis sırt, gögüs bacak ne aradin var bana göre cok acik tek bir dekoltesi olsaydi şık ve zarif olabilirdi bende erkegin kiskanmasindan yanayim seven insan kiskanir sonucta asiri olmadigi sürece ama sen kiz arkadasinin butun vucut hatlarini göstermesi sana normal gelip bu elbiseyi secenek olarak sunuyorsan ona bisey diyemem kiz arkadasin kiskanilmak istiyor üslubü yanlis olabilir ama sende fazla mi rahatsin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
o profil fotosunu değiştirip de yazsaydın bari yorumunu, böyle çok komik olmuşsun :D
İyi de sonuçta burda üzülen sen oluyorsun kırılan sen oluyorsun ne gerek var beğenmeyen dalgaya alan kız üzülen sen çok saçma soylemeylisin kirilacaksa da kırılsın ben senin yerinde olmuş olsam benim kadar onu da kirardim içimde tutamam yani sana zarar her şeyi içine atma