Böyle sevgili aranmaz bulunur. Üstelik çok mantıklı, aman aman ismini bilmediklerimden de kat be kat iyi veya antep mutfağından et sofrasına davet etmekten gurur duyarım inşallah alıp şiş kebab küşleme yiyeceğimiz günleri de görürüm. Önce ne eksik?
Ev sahibine evi tarif etmek abes olur fakat yine de söyleyelim.
Sitemizin en can alıcı özelliği; her ihtiyaca anında cevap verebilecek derecede evrim geçirebilen bay ve bayan üyelerden teşekkül etmiş olmasıdır. Parmağınla kimi göstersen onunla anında hayalini kurduğun manzarayı gerçeğe dönüştürebilirsin
Anafikir samimiyet arayışı farkındayım ama seni seviyorum da demeli çiftler. Kadınlar bu konuda iyi zaten, lafım aslında hemcinslerime. Kebapçıya yine gidin, güzel tabii.
Boyle ağzının kenarlarından yağlar akıcak kebabı yerken eller yağlı yağlı sarılacaksın sonra teşekkür için yağlı yağlı öpüşeceksin hastasıyız böyle şeylerin romantizm kokan hareketler bunlar
Sevdigiyle yapilacak cok vuzel. Seylerden biridir yemek yemek ama cinsellik dusunmekten aklini baska yere yormaktan kimsenin boyle seyler dusundugu yok
Adanalı birini bulucan ozaman kahvaltıda bile ciğer yiyorlar Arabanın bağajında mangal gezdiriyor adamlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayy cok romantik bende biraz odun bi kadınım ya cok duygusalm ama vıcık vıcık ilişki de sevmem misal birlikte kebap yerken koçum benim diyip sırtına bi tane yapıştırmak istiyorum kebap lahmacun pide baklava en sevdiğim gdgdvgxygrbf😂😂😂
Gel beraber yürüyüş yapalım. Gel beraber sarılalım. Gel beraber mutluluguna sevincine hüznüne ortak olalım. Malesef cicikız olur mu ki bir gün bunlar? Not : Bulursun merak etme.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgilimle lahmacun gömemeyeceksen neden sevgili olalım ki...