İşte internette bir dizi izliyorum ama Hint dizisi olduğu çok belli herkes esmer falan 1876757576 saat bakışıyorlar, güzel kırmızı giyinen boyu 1.70-1.75 civarı yeşil gözlü bir kız oturuyor genç bir kız 20-21 yaşında falandır. Sonra bu kızın yanına sarılı giyinen ona benzeyen ondan biraz daha kısa ve zayıf bir kız geliyor bu da onun kız kardeşiymiş. Krishna ile ben birbirimizi çok seviyoruz lütfen beni anla neden onunla görüşmemi istemiyorsun diyip ağlıyor bu arada Krishna hem kız ismi hem erkek ismi ben de herhalde erkek arkadaşından bahsediyor diye düşündüm. O kırmızılı kız da çünkü ben senin ablanım senin kendini kaybetmene izin veremem, şimdi böyle düşünüyorsun ama ileriki zamanda çok pişman olacaksın asla çocuğun olamayacak diyor. Acaba bu Krishna kısır mı diye düşünürken Krishna kız çıkmasın mı. O sarılı kızın da bu arada daha önce sevgilisi varmış ve erkekmiş o sevgilisi onu aldatmış ve sanırım bu kız biseksüel ve kızları da sevdiğini sonradan fark etmiş ve bunu kabullenmesi çok uzun sürmüş, bir 18767675 bölüm falan işte. Ve benim en çok şaşırdığım konu bu dizi o ülkede yayınlanan bir TV dizisiymiş. TV DİZİSİ! Öpüşme sahnesinin bile olay yarattığı bir ülkede bunu nasıl yayınlayabilmişler aklım almıyor ama neyse. Yahu benim takıldığım şey tv'ye konması. Neden her yaş kitlesinin görebildiği herkese açık bir yere koyarsın ki? Burası netflix mi kardeşim? Onu izleyen küçük bir çocuk ne düşünecek? İstiyorsan para ver git internette izle ama herkesin gözü önünde eşcinselliği vurgulamak nedir? Bir insan neden böyle bir şey yapar ki?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşcinseller de insan. Onlar da sen ben gibi sevebiliyor. Onları ötekileştiremezsin. Yaptıkları şey anormal veya ahlaksızca değil.
SEN öylesin.
Olabilir ahlaklı biri olduğumu zaten asla düşünmedim cncmxmxmcmcn
Hmm, niteliksiz troll.
Knk ben insanların normalleştirdiği şeyleri beğenmiyorum istersen trol de istersen ahlaksız ama eşcinselliğin artık her yerde zumlanmasından illallah ettim
Çünkü eşcinselliğin de bu dünyanın sıradan bir parçası olduğunu insanların anlaması gerekiyor. Dizide heteroseksüel ilişki (relationship) görünce nasıl rahatsız olmuyorsak homoseksüel ilişki görünce de rahatsız olmamalıyız. Rahatsızsak demek ki hala yeterince normal görememişiz yani hala böyle dizilere ihtiyaç var.
En azından ben yayınlayanlara ahlaksız demedim ama sen beni gram tanımadan ahlaksız dedin?
Ama insanlığın çoğu hetero yani bunda rahatsız olacak bir yön ne olabilir ki abi?
Her iki cevabına dair yazacak şeyim var da ben hayat değilim her tecrübeyi sunamıyorum. Selametle.
Peki abi
eşcinselliğinde heteroseksüel gibi normal bir şey olduğunu düşünecek ! sırf kendi cinsini seviyor diye öldürülmemesi gerektiğini öğrenicek magaradan çık artık
Yazılan diğer yorumlara verdiğim cevabı oku homofobik olmadığımı anlarsın mağara demişken, bir soruyla cahil konumuna koydun ya beni ne diyeyim
sorunun cevabı net.
hamilesin!
kim 13414612345 satır saçma soruyu okuyup cevaplar allahsen ha
Ahaföcmckxkcncjxh knk bari soruyla alakalı cevap verseydin orada bir drama vardı cmxmcmcmcncn
drama mı, hmm.
hamileya, aslında uşaktan ama uşakta adamı seviyorya (eşcinsel) kavuşamadıgı için karısı hamile bırakyıor gibi abuk bir dramadır her hal.
Sen boşver televizyonu, kapat kapat...
Fjcnckclcmxkxmckcj doğru
aşk aşktır ne var bunda iki insanın birbirine hoş duygular beslemesinde ayıp bir şey göremiyorum
Ayıp değil tabi ki ama bir garip yani aynı konunun hetero bir dizisini de yapabilirlerdi bana prim için geliyor biraz da
Ee o zaman heterolarında çiftleşme ve öpüşme anları koyulmasın boş yapmayın Allah aşkına
Çiftleşme bence komple saçma çiftleşme izlemek isteyenler için başka siteler var bunun homosu da heterosu da olmamalı
...
1. hint dizisi izlediğini söyleyerek zaten şey ettin
2. gayet normal bir şey ne var bunda hala takıldığınız şey bu mu cidden
1) Normalde asla izlemem arkadaşım önerdi çok iyi dedi ne bileyim bunu önereceğini tahmin etmeliydim o böyle abidik gubidik bakışmalı dizileri sever zaten ayrıca diyorum ki izliyorum şey ettin demek ne demek izliyorsa izliyorum
2) Nesi normal hetero bir ilişki değil ki bu
hetero ilişkilerde taciz tecavüz oluyor sıkıntı yok gayler öpüşünce mi sıkıntı oluyor hetero ilişkiler kadar normal bir ilişki neyi garip?
2. olarak hint dizisi izleyenin akıl sağlığından şüphe ederim
1. İnsanları izlediği şeye göre yorumlamak garip, sana Hint dizisi izleyip çok zeki olan bir arkadaşımı getirebilirim dediğim gibi sevmem ama onun zevki bu zevki bu diye onu yargılamam izlediği şeyden
2. Asla şiddeti tacizi tecavüzü savunmadım aksine nefret ederim her eşcinsellerle ilgili bir şey söylediğimde şiddeti tacizi tecavüzü bahane etmeyin onlara neden bir şey demiyorsunuz demeyin çünkü inan ki onlara senden daha çok tepki veriyorumdur eşcinsellikle bu konunun uzaktan yakından alakası yok o yüzden aynı lafları ısıtıp ısıtıp önümüze koymayın
hayır dizilerde hetero ilişkilerdeki konuları ben söyledim konular bunlar gay ilişkilerin neyine takıldın ben anlamadım
Ben de asla şiddeti savunmadım ama sen gelip heterolarda taciz tecavüz olunca sıkıntı yok geyler öpüşünce mi sorun dedin. Oysa ki ben hetero ilişkilerdeki şiddeti asla savunmadım ve böyle diziler kaldırılsın diye de elimden geleni yapıyorum ama sen sırf eşcinsellik hakkında bir şey söyledim diye bu heteroların şiddetine ses çıkarmıyordur diye sınıflandırdın beni hiç tanımadan. Bu arada akıl sağlığım yerimde fikirlerimin sizinkinden farklı olması ve başka şeyler izlemem akıl sağlığımın yerinde olmadığını da göstermez
gay ilişkinin nesi kötü ben buna cevap bekliyorum
Ben de beni neden tacize tecavüze ses çıkarmayan insan konumuna etiketlediğini merak ediyorum.
Her neyse, eşcinsellik kötü bir şey del ama artık her yerde sırf prim olsun diye eşcinselliğin zumlanması illallah ettirdi bazı ergenler bunlardan ilgilenip arkadaşlarının dikkatini çekmek için eşcinsel taklidi yapıyor bir nevi ilgi manyaklığı
Değil*
Cevap bekliyorum
Asıl eşcinselliğin kullanıp eşcinsellik ten prim kasan ve kötü etkileyen insanlar onlar bence
ben sana tecavüze tacize karşı çıkmıyorsun demedim hetero ilişkilerinin anlatıldığı türk dizileri varya o daha mı iyi gay ilişkilerinin olduğu şeyden diye sordum sen yanlış anladın hani gay ilişkilerinin olduğu dizilere laf atıp ama gidip taciz tecavüzlü diziler izleyenler varya o yüzden dedim
Ben öyle biri değilim merak etme ama izlediğim şeye göre de vizyonu ya da vizyonsuz akıl sağlığı yok diye de sınıflandırılmak istemiyorum çünkü bence kimse izlediği şeye göre yargılanmamalı.
Benim daha önce eşcinsel arkadaşlarım oldu aslında homofobik değilim ama sorumu biraz sinirle sorduğum için homofobikmişim gibi görünüyorum oradan üzgünüm benim derdim lgbtyi prim amacına kullananlaraydı, lgbtye değil ama bunu yapmak isterken yanlışlıkla eşcinsellerin hoşuma gitmeyecek şeyler söylemişim sanırım
bende homofobiklere aşırı snirlendiğim için seni homofobik sandım ondan sert çıkıştım hint dizisi izleyen tanıdıkılarımın çoğu malın tekiydi ondan dedim
1. Yani internetten güzel Hint dizileri izlemek ayrı bir şey kanal7 dizisi izlemek ayrı bir şey bence ama genelleme yapmak bence doğru değil çünkü Hint dizisi izleyip zeki akıllı ve çok iyi kalpli arkadaşlarıma haksızlık etmek istemiyorum
2. Evet ben de homofobik insanları sevmiyorum kimse kimseyi sevmeyebilir ama gidip de insanların hayatına karışıp onları yargılamaya kimsenin hakkı yok herkesin kendi hayatı.
Neyse birbirimizi anladığımıza sevindim
ben kanal7 izliyorsun sandım sfljklkfjalfjalkfajlkfa
Yani izleyen arkadaşlarım var ama açıp bakmam özellikle çok bakışmalı ilgimi çekmiyor genel olarak dizi izleyecek zamanım yok zaten
aman kb bende kore dizisi izliyorum zaten
vayy😎🤠🥳 türk dizilerindeki şiddet, tecavüz ve cinayet sahnelerine de ses çıkarıyor musun bakalım
Evet çıkarıyorum o yüzden asla tv izlemem👍
Sefirin kızı kaldırılsın diye zamanında az uğraşmadım
Allah beyin versin sana aminn
Bu sorum çok yanlış anlaşıldı homofobik gibi görünüyor olabilir bu sorudan ama aslında homofobik değilim yahu kimse neden anlamıyor biri bir soru soruyor diye de beyinsiz demek de ayrı bir garip, sorumu okursan asla eşcinsellerle laf söylemediğimi anlarsın.
Soru başlığı bu
Televizyonda herkesin görebileceği bir diziye insan neden eşcinsel karakter koyar ki? Bu homofobiklik demek istediğin anlatmak istediğin tv dizilerinde eşcinsel karakterler neden olur olmamalı diyorsun