Televizyonda herkesin görebileceği bir diziye insan neden eşcinsel karakter koyar ki?

İşte internette bir dizi izliyorum ama Hint dizisi olduğu çok belli herkes esmer falan 1876757576 saat bakışıyorlar, güzel kırmızı giyinen boyu 1.70-1.75 civarı yeşil gözlü bir kız oturuyor genç bir kız 20-21 yaşında falandır. Sonra bu kızın yanına sarılı giyinen ona benzeyen ondan biraz daha kısa ve zayıf bir kız geliyor bu da onun kız kardeşiymiş. Krishna ile ben birbirimizi çok seviyoruz lütfen beni anla neden onunla görüşmemi istemiyorsun diyip ağlıyor bu arada Krishna hem kız ismi hem erkek ismi ben de herhalde erkek arkadaşından bahsediyor diye düşündüm. O kırmızılı kız da çünkü ben senin ablanım senin kendini kaybetmene izin veremem, şimdi böyle düşünüyorsun ama ileriki zamanda çok pişman olacaksın asla çocuğun olamayacak diyor. Acaba bu Krishna kısır mı diye düşünürken Krishna kız çıkmasın mı. O sarılı kızın da bu arada daha önce sevgilisi varmış ve erkekmiş o sevgilisi onu aldatmış ve sanırım bu kız biseksüel ve kızları da sevdiğini sonradan fark etmiş ve bunu kabullenmesi çok uzun sürmüş, bir 18767675 bölüm falan işte. Ve benim en çok şaşırdığım konu bu dizi o ülkede yayınlanan bir TV dizisiymiş. TV DİZİSİ! Öpüşme sahnesinin bile olay yarattığı bir ülkede bunu nasıl yayınlayabilmişler aklım almıyor ama neyse. Yahu benim takıldığım şey tv'ye konması. Neden her yaş kitlesinin görebildiği herkese açık bir yere koyarsın ki? Burası netflix mi kardeşim? Onu izleyen küçük bir çocuk ne düşünecek? İstiyorsan para ver git internette izle ama herkesin gözü önünde eşcinselliği vurgulamak nedir? Bir insan neden böyle bir şey yapar ki?
Televizyonda herkesin görebileceği bir diziye insan neden eşcinsel karakter koyar ki?