Lezbiyen olduğum için kendimden nefret ediyorum. Nasıl hetero olabilirim?

Kızlardan hoşlanıyorum maalesef lütfen bana yardım edin artık canıma tak etti sevdiğim kız corona yüzünden hayatını kaybetti dayanamıyorum daha ona hoşlandığımı itiraf etmemiştim bile canım acıyor eski sevgilimin de ailesi onun lezbiyen olduğunu öğrendiğinde konuşmamızı yasakladılar o günden sonra o kıza asla ulaşamadım ailem benimle konuşmuyor amcamlar annemlerden olanları öğrenmiş beni yanlarına almıyorlar bir arkadaşımın evinde kalıyorum kiraya ortak oluyorum yeter ulan neden kimse beni düşünmüyor ben çok mu istedim lan böyle olmayı kimse bana çıkıp da kızlardan mı hoşlanmak istersin erkeklerden mi diye seçenek sunmadı ve bunun için sanki herkes gelip özel olarak hayatımın içine etmeye çalışıyor. Cidden kafam iyi değil hetero olmak istiyorum bir erkekle evlenip annemin karşısına geçip nooldu hani ben yuva kuramazdım deyip söylediği lafları bir güzel ağzına sokmak istiyorum canıma tak etti nasıl hetero olmalıyım? (eğer olamazsam gider bir çocuk tutarım kendime sevgilim diye tanıtırım, ama ailemin laflarından sonra asla altta kalamam.)
Lezbiyen olduğum için kendimden nefret ediyorum. Nasıl hetero olabilirim?