merhaba,
6 yıllık sevgilimle sigarayı bıraktık ama daha sonra stresli dönemlerden dolayı tekrar başladım ben sigaraya bana sigara içip icmedigimi sordu önce yalan söyledim ama hemen sonrasinda doğuruyu söyledim şimdi beni istemediğini söylüyor kendimi nasıl affetirebilirim?
6 yıllık sevgilimle sigarayı bıraktık ama daha sonra stresli dönemlerden dolayı tekrar başladım ben sigaraya bana sigara içip icmedigimi sordu önce yalan söyledim ama hemen sonrasinda doğuruyu söyledim şimdi beni istemediğini söylüyor kendimi nasıl affetirebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seviyorsa affeder. Gerekirse senin sağlığın için bırakmana yardımcı olur. Zaman tanır. Seven insan çok şey yapar. Gönlünü ferah tut.
Ama şu an çok katı ve çok kesin konuşuyor seni istemiyorum diyor
Sen onu seviyor musun?
Sevdiğin için değişmek mantıksızdır. Ama sevdiğin için kötü huylardan vazgeçmek harika bir duygu. Hem ona olan sevgini yine göstermiş olursun hem de bir kötü huyundan kurtulmuş olursun.
O beni affederse ben herşeyi değiştirmeye razıyım
Sen böyle düşünüyorsan her şey bir şekilde çözülür. Sevgi için çaba gösteren birisini bulmuş iken kaybetmek istemez.
Çok ağır konuşuyor ama kaldıramayacağım kadar ağır
Dilersen mesaj at, anlatabilirsin bana olup biteni.
Yeniyim burda henüz mesaj atamıyorum
Sen bana takip at, ben mesaj atabilirim o zaman.
geçmiş olsun sana. barışsanız da sana bidaha asla kolay kolay güvenmez :d
Eğer bana şans veirrse guvenini kazanabilecegime inanıyorum.
yalan çok farklı bir şey. bir kere güvenini kırdığın zaman iz bırakıyor. kalıcı bir iz
Affetmez mi peki
çocuğun karakterine bağlı
Çok duygusal ama beni çok seviyor sınırlı olduğu için böyle söylüyor olabilir mi
olabilir bekle ve gör
Öyle yapacam umarım affeder dua et :(
bunun için istemiyorum diyorsa bahanedır yurusun gıtsın
Ona yalan söylememi kabul etmiyor
bunun için ayrınılmaz
Çoğu zaman oda hata yaptı asla affetmem dediğim şeyleri affetim ama onun beni böyle bir hatada silip atması fazla agir
bu bahanesi inan bana
:(
üzülme deymez inan bana
Ben çalışıyorum esnafım haliyle çevredeki esnaf insanlarla iletişim halindeyiz ama hepsi benden yaşça büyük evli baraklı adamlar sırf biri önümden gecerken kolay gelsin abla dediği için bana kuyruk salıyorsun dedi ben bunu affetim :(
karektersız onursuz ınsanlar afedılmez
Seviyorum hemde çok seviyorum ona olan sevgimden herşeyi yapabilirim haliyle yaptığı her hatayı affetim
ama o seni sevmiyor
Bu canımı acıtıyor :(
senın ıçın napabılırım kardeşim moralın yerıne gelecekse
İnan bana burda sizlerle konuşmak bile iyi geldi bana benim arkadaş çevrem yoktur ailem dışında kimsem yoktur hatta onlara da anlatamam onu kötü bilirler diyi bugün buraya yazmak istedim teşekkür ederim herşey için
hiç önemlı deıl bir ara kahve ıç haber ver
Bakar mısın gerçekten
evet :)
40 kırbaç sonrasında affeder
Ama çok ağır bir yalan değil ki üstelik uzatmadan pişman olduğum için doğruyu söyledim
beden senin, "içiyorum ulan sen kimsin tırrek" desen de olurdu. sıkıntı olmaz affetmiyosa da bök yesin
Ama çok seviyorum ailem biliyor herkes evliligimizi bekliyor onun ailesi bile her konuda arkamda duruyor
Sevdiği şeyleri yap kanka
Herşeyi yapmaya çalışıyorum ama çok katı hatta ağır kelimler bile kullanıyor. Namusuma dil uzatacak kadar agir
O kadar küçük şey için ne kadar ağır şey konuşuyor ki
Bana satılık olduğumu söylüyor
Nasıl yani özelden yazsana bana bı
Özelden yazmama gerek yok çalışıyorum esnafım çevredeki esnaflar benden yaşça büyük ve evli sırf birisi bana kolay gelsin abla dedi diye ben satılık damgasını yedim
Ben olsam 1 dk durmam
Ben affetim üstelik özür bile dilemedi pişman değilim dedi
O kadar seviyorsun yani
Çook çok seviyorum
Belli. Burclariniz ne
Ben oğlak o balık
Belli zaten
Kabul ediyorsa böyle etsin yoksa yol ver gitsin..
Onu çok seviyorum ama
Keşke en başta bırakamam deseydin
Yalan söylediğin için kızmış olabilir
Bıraktım 5 ay içmedim daha sonrasında ailevi sıkıntilardan dolayı tekrar başladım
Bende içiyorum kolay kolay bırakılmıyor 😶
Evet öyle ben 10 yaşında başladım içmeye iradem kuvvetli ama böyle stresli dönemlerde tutamıyorum kendimi
Bende sigara yüzünden çok sorun yaşadım eşimle 😶😶😓
Boyle bir sorunla nasil başa çıkardın sen olsan napardin peki
Bırakamadım sigarayı eşimde zorla olsa kabullendi🙄 kendi haline bırak bence biraz fazla üstüne gitme zamanla siniri geçecektir
Umarım affeder beni dua et olur mu
İnşallah sende bana 😓
Herşey gönlünce olur umarım
Amin inşallah cumlemizin
İçmeyi ver sende
İçmem tabi sigara icmemi aorun etmiyor yalan söylememi affetmiyor
Sırf sigara içiyon dşyemi şstemiyo
Sigara içtiğim için değil ona yalan söylediğim için
O zaman zor işin bak
Gerçekten mi affetmez mi beni
Yalan sıkıntılı ya
Ne yapamam gerekir affetmesi için yok mu bir yolu