En çok kadınlar ya da erkekler aldatıyor diye.
Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında aldatmanın en kralını bu ülkede kadınlar yapar yani elde etmesi aşırı kolaydır bu ülkede erkekleri bir dekolte bile yeter erkeğin oranı azdır hani ultra yakışıklı olacak ki bir ihtimal aldatır ama artık yakışıklılığında bir etkisi kalmadı zengin olucan popüler olucan ki artık öyle olsun yani bu ülkede kadının aldatma şansı ve oranı yüksek ///// bu kısımda cinsiyet fark etmeksizin yazıcam yani iki taraftan birisi karşısına verdiği emeğin karşılığını alamıyorsa aldatır yani sonuçta bir duygu doyumsuzluğu var
Aldatmak sadece ve sadece karaktersizlik, doyumsuzluk, midesizlik ve aç gözlülük sorunudur.
Kalkıp bunu kadın erkek diye sidik yarıştırmak da aptalca düşünen insanların işidir.
Hayır, aldatmanın cinsiyetle hiçbir ilgisi yok tamamen şahsiyet meselesi. Yeni dünya insanına ve araştırmalara bakıldığında kadınlar artık erkeklerden daha çok aldatıyor.
Kesinlikle hayir aldatma karaktersizlik kisiliksizlik serefsizlik onursuzluk gurursuzluk meselesidir öyle insanlatin kendine dahi saygisi yok
Cevap
68Cevap
Karakterle ilgili ama erkeklerin daha fazla aldattığı bir gerçek. Onlarda karaktersiz daha çok demek ki dkdk
Cinsiyet değil karakter meselesidir
Eğer biri aldatacaksa karşı cinsle bile aldatır :D bence kader meselesi her şey yazılmış çizilmiş gibi mesela biri birini aldatıyo sonra o da sinirlenip bir şeyler yapıyor falan kader kapısı orada açılıp şekillenir böyle :D
İyi kötü nasılsa aldatan aldatmayan da olacak ki kadın erkek kendine şüpheyle bakacak.
Bence “en çok aldatan” cinsiyet diye bir şey yok. Ama genelde iki cinsiyetin aldatma sebepleri farklı oluyor. Kadınlar, duygusal boşluğa düştüklerinde veya cinsel hayatlarından tatmin olmadıkları için aldatabiliyorlar. Erkekler ise, kaçamak yapma arzusu veya başkasını daha çok arzulamasından ötürü.
Elbette tek nedenler sadece bunlar değil. Herkes farklı. Ama benim gözlemlediğim çoğunluklar bunlar
Bu statüye bağlı olarak değişen bir durum. Evlilik dışı ilişkilerde kadınlar daha çok aldatır. Evlilikte erkekler daha çok aldatır.
Cinsiyet değil; şahsiyet meselesidir.
aldatmak karakter meselesi bence..
cinsiyetle ne alakası var ki bunun
İnsanin bulundugu durumla alakali birsey, ayni durumda ve yasadiklarini yasasan belki ayni imkani dibine kadar kullanabilirsin.
Herkes sansli dogmuyor ve burda da ahlak uzerine ahkam kesmek istemem.
Herkesin bir secimi.
Aldatmak seçenek ve karakter meselesidir. Seçenekler arttıkça karaktersiz insan aldatmaya meyleder. Gerçek sevgisi olan seçenekleri önemsemez. Ama çoğu insanın içinde az da olsa başka seçeneklere yönelme eğilimi vardır
Hayır.
Her iki tarafta aldatır
Erkekler de şeytan, kadınlarda.
Öyle yok efendim erkekler daha çok yok efendim Kadınlar daha çok diye bir şey yok.
İnsanoğlu melek degil.
Cinsiyet meselesi değil, insanlık, karakter meselesi bu.
Karakterini tamamlayamamış kişilerde görülen, acizce olan ve daha çok kişinin kendini kandırma ve kendini aldattığını gösteren bir durum bu.
Aldatmanin kadını erkeği olmaz buradan bahsediyorsaniz ben burda bir çok evli hatta kapalı bayanın kocasını aldattığına şahit olduğum için burasını basamak olarak kullanan çok
Ben daha çok ırk meselesi olarak görüyorum diyeceğim, ama o da cinsiyete bağlayanlar kadar saçma olacak.
Bırakın birlikte olduğun kişiye saygıyı, aldatan kişinin kendisine dahi saygısı yoktur.
Ben kadınlar için bunu bir hak, bir mutluluk sebebi olarak görüyorum. Bence her kadın ufak kaçamaklar yapmalı.
Aynı şey erkekler için geçerli değil...
Sadakatsizliği cinsiyete özgü türlü durumları bahane ederek normalleştirmeye çalışmak veya kıyaslamak var olmayan bir çıkış kapısı aramak gibi. Hayır, aldatmanın ne bahanesi ne cinsiyeti olmaz.
Erkek ya da kadın ne fark ediyor ki? Bunu bi cinsiyete mal etmek, oranlarla konuşmak, sayılardan söz etmek oldukça basit geliyor.
Erkekler aldatamiyorki. Mantiken erkekler istesede kadin istemeden aldatamaz. Yani kabul edecek olan kadin o yuzden bu karisiklik
Bu kişiye kalmış bir şey.
Kadını da erkegide yapar. Cinsiyet önemli değil.
Kişinin karakterine bağlı.
Karakter meselesidir. Erkek yaparsa hovarda , Kadın yaparsa o... yok öğle bir anlayış benim kitabımda
Biri diyor erkekler daha çok, diğeri kadınlar daha çok. Aman ya, ne boş yapıyorsunuz. Cinsiyet meselesi değil.
Cinsiyetten bağımsız. İnternette, dating uygulamalarında, sohbete imkan veren herhangi bir sitede vakit geçirenler rahatlıkla idrak eder.
Aldatmak insanın içinde olan bişey.
her insanın sevdiğini veya flörtünü aldatmak için bahanesi vardr. Ama aldatma kötü birşey. Bende yaptım. Karşı cinsim yapsa dünyam başıma yıkılır. Kız erkek fark etmez. Herkes aldatır
Cinsiyet değil, şahsiyet meselesi bence. Yüzdeye vuramam ama erkekler çabuk yakalandığı için daha yüksek oranlı çıkıyor olabilir.
Aldatmak karakter meselesidir. Kadin çoğu zaman yakalanmadığı için erkekler daha çok aldatır klişesi ortaya çıkmıştır.
Vicdan ve akıl meselesi. Özsaygı meselesi. Aldatan insan ilk önce beni değil kendini aldatmış olur🌻💛😃
Cinsiyet değil karakter ve irade meselesi, birde o an ki düşünce çünkü altadan kişi sonra sında pişman olabiliyor.
Karakter meselesidir ama kim daha rahat atlatır bu travmayı dersen o ayrı bir konu.
Şeref, haysiyet meselesidir. Cinsiyeti yoktur. 🥳 🥳
Aldatmak karakter sorunudur, cinsiyetle alakası yoktur.
Karakteri cinsiyet belirlemiyorki aldatmak cinsiyet meselesi olsun dimi
Hayir aldatan erkekse aldatmaya aldatmaya sebep olan da kadindir sonucta iki karşı cins
Karakter meselesidir karaktersiz ve şeref-siz olursan kolayca aldatırsin
Aldatmanın cinsiyeti yaşınyok, ruhu bozuk olan yapar
sonuçta bir kadın ile bir erkek yapıyo.
Ne bi cinsiyete bağlaman bayat
Değil ama oranlara bakılacak olursa evet gibi duruyor
Emin değilim ama fark ettiğim erkekler fırsat bulunca, kadınlar bahane bulunca aldatıyor.
Erkekler en çok aldatıyor. Biz yedekliyor muyuz hayır?
Cinsiyet ile alakası yok. Bir şeyler bahane edilip olabiliyor
Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bence zamanlama ile ilgili bir durum.
Kadın ya da erkek, başka cinsiyet kaldımı MK. Ne saçma soru sormuşsun
Cevap vermek zorunda değilsiniz.
Hayır 3. Cinsiyet mi var onu cevapla sen
Var.
Cinsiyetsizler.
Hangi cins olduğu belli olmayan tipler.
Karakter meselesi birşey kadın da aldatıyor erkekte
aldatan karakterszdir 5 pra etmezdir cinsiyetle alakası yok
Aldatmak sadece fiziken olmaz
Aklında başka biri varsa bu da aldatmaktadır hatta fiziken aldatmaktan daha kötü ve kalıcı yaradır
Hayır. insanlık meselesi. Hersey de oldugu gibi ya iyi insansındır ya da kotu. Bütün mesele insan olabilmekte ve bunu cok az kisi başarıyor.
Kesinlikle cinsiyet meselesi değildir kişilik ve karakter meselesidir
bence alakasi yok karakter meselesi herkes her sekilde aldatabilir
Karakter meselesi tamamen.
Karakter meselesidir.
Hayır erkekler ve kadınlar ikiside aldatilir
Aldatmak tamamen karakter meselesidir
Cinsiyet değil, karakter meselesi.
Cinsiyet değil şahsiyet meselesidir
Karakter diyorum ben ona
Cinsiyet değil karakter meselesidir.
Karakter meselesidir 👌
Karaktersizlik meselesidir.