Güncellemeler
+1 yıl
"Ey kadınlar cemaati! (Allah yolunda) sadakada bulunun, istiğfarı çok yapın. Zira ben siz kadınların cehennemde çoğunluğu teşkil ettiğini gördüm." buyurdular.
Güncellemeler
+1 yıl
Ey Müslüman kadınlar öbür dünyada ya güzel peygamber (sav) sizden utanırsa ne yapacaksınız
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
orasını burasını sürekli açıp bak şeytime diyen kadınşlar :D
👍👍👍👍
İki tarafta da sapıklar var sadece kadınlar çok iyi kamufle ediyor
erkeklerin hatası nemi aşık olursan sapık olursun aşık olmayacaksın tiksinilmezsin
Azınca ikiside sapıklasiyor
ikiside 🤦♀️
ikiside
Herkeste biraz var. bazısında ayar kaçmış.
Beyniniz yok mu abicim sapıklaşmayın
Beynimiz var ama kız mesala sapık ca sutyenli bir resim koymuş sence tahrik etmek için zaten cehennem ehlinin coguda kadınlar da. Olacak mış.
Umarım o kadınlar olmazsınız.
Doğruyu savunlardan hak yolunda ilerleyenlerden olursunuz
Kız o fotoğrafı koyduysa bakmamak senin elinde dimi kimse silah zoruyla bak demiyo sana
Bir kız bunu yapmıyor binlerce kız bunu yapıyor. birine bakmadan diğeri kafanı nereye çevirirsen çevir mutlaka birine denk geliyo.
Sapıklaşıp sapıklaşıp suçu kızlara atmayın! Sizin de sapıklaşasınız var hani bilmediğimiz kumaşsınız sanki
Kimseye suç attığımız yok.
Felan olaylara adalet tonunden bakarsanız doğruyu gorursunuz.
Herhangi bir erkek burda bile bir profil resmine cezbedici bir resim koysa engellenir ama kadınlar sutyenle resim koyuyor dekolte li resim koyuyor kimse bisey demiyor.
Lütfen adil olun.
.
Sapiklaştiran kadınlar onlara suç buluyoruz.
Kadınlar demekki erkekleri görmekten rahatsız oluyor. Ama erkekler kadınları görmekten rahatsız olmuyor. Siz kendiniz istiyorsunuz zaten görmeyi neyin tribindesin dayı sen kkdo
Dayı dedigin adam asabimi bozma.
Görmekten rahatsız olmakla alakalı bı olay değil bu kafanı her cevirdigin yerde çıplak erkekler görsen napardın ne diyebilirdin.
Kadınlar özgür diye diye ortalığı bu hale getirdiniz.
Sana yazıklar olsun senin gibi muslaman kadınlara yazıklar olsun.
Biz olduğu zaman isyan edip kıyameti kopartiyorsunuz çünkü erkek ne yaparsa kadın da yapar diye diye ülkenin geldiği hale bak gencicik çocukların dilinde küfür.
Kadın hakları demekten insan haklarını unutmuşunnuz.
Milletin nefsiyle oynuyorsunuz şehvet veriyorsunuz kimsenin hoşuma gittiği yok.
Ama birşeyi belli bir süre reddersin.
Yüzbin kere aynı şey yapılırsa normalleştirmek başlarsın sen ve senin gibiler yüzünden böyle .
Umarım Allah seni ıslah etsin akillandirsin.
Sen galiba sapiklardansın.
Çünkü onları savunanda savundabonlar gibidir.
Demekki beyni olmayan biz değiliz aklı sapıklığa.
Aklı hayat kadınları gibi erkeleri cezbetmekte olan kadınlar.
Bilmiyorlar ki sadece hayat kadınları gibi görünüyorlar.
Arkadaşım ben kadınların doğru bir şey yaptığını savunmadım ki ben sana sen kendini ne kadar sakınıyorsun bakmamak için diye imada bulunuyorum sen hala kalkmış kadınlar böyle yapıyor diyorsun! Sorun burda. Kalkıp demiyorsun ki ben iffetimi korumaya çalışıyorum gözlerimi kaçırıyprum kaçırdığım yerde bi kadın daha çıkıyor senin savunduğun başka tamamen çamur atma peşindesin. Bana da sapık demişsin ama shsjsk neyse dayı kafanı yorma bakmaya devam et sen
Bide kurduğun cümleye bakar mısın “kadınlar erkeklerden rahatsız oluyor ama erkekler kadınlardan rahatsız olmuyor."
Bu ne demek ya.
Öyle bişey yok.
Kadın kasindigi için erkeklerde yanaşıyor canım.
Kasinmayana kimse yanaşmaz.
Kadınlarda erkeler rahatsız oluyor yani ama kadınlar sürekli heryerde açık saçık oldukları için ve hemcinslerini senin gibi ne olursa olsun hak ki degilde hemcinslerini savundukları için.
Oyuzden böyle birazcik Allah'a iman ettiysem doğru olanı söylersin.
Ben sakiniyorum zaten ama bu kadınlar edep bilmedikleri ve kendilerini saçma sapan biz özgürüz gibi şeylere kaptirdiklari için ayıbın ne olduğunu unutmaşlar abim çocuğum ufaklık.
Sende onlar gibi olma sonra.
Özgüruz evet ama belli bı yere kadar.
İffetini korumaya calisiyosan.
Doğru yönden bakarsan seviriniz abicim ufaklık bebe hadi ufaklık yürü bakalim
herkes abaza kanka