Sevgilinizin instagramdaki takipçi sayısını takip edip, beğendiği gönderileri ve watsapta son görülmesini kontrol etme huyunuz var mı?
Bunları yapmak abartı mı yoksa normal kıskançlık mı?
Bunları yapmak abartı mı yoksa normal kıskançlık mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Oha aw günde kac kere tuvalete gittiğini de sayiyor musun? Bu kadar ilgi bir zaman sonra kontrol manyaklığına evrilir o yuzden acilen birakmalisin.
Ben degil sevgilim yapıyor
Onunki de yanlis ben bu kadar sıkıya gelemezdim
Hayır, basit işlerle uğraşamam. Sevgiliysek sahibi değiliz.
Haklısın bencede. Peki şunda ne düşünüyorsun? Sevgilin var diyelim erkek kankasiyla buluşup vakit geçirmek istediğini söyledi ya da sormadan gitti yaptı. Ne tepki verirsin normal mi karsilarsin? Bu durumdan taviz vermiyor
Ne yaptıklarına bağlı. Onu da çok olumsuz karşılamam ama bazı istinalar dışında. Hiçbir insana yeteri kadar güvenmem çünkü.
Bakılır tabi. Değer veriyorsa şu an acaba ne düşünüyor ne yapıyor diye bakar. Bence mutlu olmalısın.
Diyosun. Yorumlarda abartıyor ben katlanamazdim bu ne diyenler var
Umursamazsa bakmaz. Boşver ne bok yerse yesin der.
Kıskançlık dozunda ise güzeldir.
Onların yorumu okuyunca onları haklı buluyorum senin yorumunu okuyunca seninkini daha da haklı buldum tșklrrr bi an sevindim 🌼😁
Sevin ve mutlu ol. Gerçekten sıkıntı yok sana değer veriyor. Kaybetmek istemiyor seni. Diyer türlü olanlarla dolu burası. Bir sürü kadın neden benle ilgilenmiyor diye muzdarip.
Mutluluklar dilerim.
Teșekkür ederimm 🌼
Biraz fazla bence.. sonuçta sevgilisiniz fazla sıkmamak gerek nişanlı falan olsa o zaman anlarım
O bana yapıyor
Tamam o zaman biraz bu işin b*kunu çıkartıyor böyle yaparsa kaybeder seni
Ya bide şu normal mi acaba? Önceden makyaja instaya fotoğraf atmama karışırdi çok karşı çıktım ve artık eskisi gibi değil bunlara musade ediyor ama tek şundan taviz vermiyor kesin dille konuştu erkek arkadaşlarımla buluşma takılma olayi.. Yani alt üstü bi kafeye ya da parka gidip cekirdek çıtlayacaz ona bile yok diyor sorunca bile deliye dönüyor bu normal mi? Sen sevgilinin erkek kankasiyla buluşmasına musade eder misin
Gündüz vakti kızlı erkekli olanına laf etmem ama akşam veya gece sevgilim bi erkekle buluşsa hoşuma gitmez yanlış anlama sevgilimize güvenmediğimiz için değil ne kadar sadık kanka olursa olsun sonuçta o bi erkek ve devir kötü..
Haklısın evet ama ben gündüz vakti için söyledim ne bileyim abartıyor gibi geliyor bazen teşekkür ederim
Şimdiye dek olan iliskilerimde ne yaptığı, ne giydiği, nereye gittiği zerre umrumda olmadı, bundan sonra da olmaz.
Merak etmez misin hiç
Güvenemeyeceğim insanla ilişki kurmam o yüzden de merak etmem
Instagram veya whatsap kullanmıyorum. Kız arkadaşım da kullanmıyor. Öyle bir dert yok yani
Nerden konuşuyorsunuz
Discord veya Snapchat
Oha sevgililik böyle birşey mi aman aman kalsın başımı ağrıtamam ben
ben ediyordum güvenmemek lazım
O da bana yapıyor güvenmiyor mu
yani güvenmiyorsa bile kafana takma canım çünkü haklı olur bu devirde herkes her şeyi yapıyor
Haklısın evet ama artık kafayı yediğini düşünüyorum ben bile takıntılı biri olduğum halde onun kadar değilim
ya bazen seninle alakalı değildir karşı tarafa da güvenmiyor olabilir emin ol
Olabilir tabi teşekkür ederimm💜
ne demekk
Sevgilim olsa hiç bakamayacak demek ki. 😀
Arada kontrol ederim tabi
Ergenligimde cok bos vaktim olurdu yapardım
Ben yapıyordum ve noldu ayrıldık
Sevdiğin için mi yapıyordun güvenmediğin için mi
Sevdiğim için ama sonra güven sorunuda oldu o da bıktım senin bu davranışlarından dedi ayrıldı
Sürekli kontrol edip durmandan mj bıktı
Neredeyse çıplak kızların fotoğraflarını beğeniyordu yani tabi kontrol ederdim
Ben mi fazla genişim anlamadım ki.
Kız fotoğrafı beğeniyor sabah akşam. Takmıyorum. Bence sende oyle ol karşı taraf için değil kendin için.. Rahat ol mis
Bende normalde hiç kıskanç değildim aslında ama geçmişte darbe yedim ondan böyle oldum
Neydi ki o? Geçmişi salla hayati zorlastirma kendine. 3 günlük dünya keyfine bak.
Sevdiğim adam beni kandırmıştı meğersem evli ve çocuklu çıktı sonra bana karısıyla bütün özel şeylerini anlattı balayı evlilik çocuk yapma zamanını bile sonra da kıskanç bir insana dönüştüm o pislik yüzünden
Üzücü zor. Ama toparlan kendin için..
En güzeli kimseyi sevmemek
Gereksiz 😊
Yapıyordum nişanlı iken, normal
Nadiren
Yüce USC bilir.