Ne yapacam ben, kızdan deli gibi hoşlanıyorum ama kız çok konuşmak bile istemiyor?

Bir kızla aylardır her gün konuşuyoruz, kızla reelde daha görüşmedik, benim üni okuduğum yerde yaşıyor.
İlk o bana mesaj attı, öyle tanıştık.
Ben bir süre sonra kızdan gerçekten hoşlanmaya başladım ama o sırada kız kendisiyle aynı şehirde bir bol takipçili ünlü instagramır ile tanışmış, bir iki defa buluşmuşlar. Aralarında arkadaştan öte bir ilişki var ama sevgili değiller, kız onunla sevgili olmam, ama arkadaşda değiliz diyor.
Ben ondan hoşlandığımı söyledim, bana beni arkadaş olarak gördüğünü, ama reelden görüştükten sonra olabilir ihtimalinin olduğunu söyledi, biraz zaman geçiririz ve neyin ne olduğunu anlarız anlamında...
Ben kendisinden çok hoşlanıyorum ve sürekli ilgi vermek istiyorum, sürekli onunla konuşmak istiyorum.
Kız bana çok yazıyorsun dedi, sevgili değiliz ama sen bana öyle davranıyorsun ve bu canımı sıkıyor falan yazdı.
Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum ama birinin şansı varsa o da, o ünlü çocuk olur gibi duruyor...
Ne yapacam ben, kızdan deli gibi hoşlanıyorum ama kız çok konuşmak bile istemiyor?