Sinirli iken yazılmış cümlelere benziyor. Genel fikriyatını şimdiye çözmüş olmalısın. Sanki o daha iyisini buluncaya kadar (nasıl bir arayışı var bilemeyiz) senle vakit geçirmek istiyor gibi. Fiziki denklik yoksa bu sana ilerde telafisi daha zor sorunlar getirebilir... "Evleneceksek devam edelim" şartıyla yeniden bir şans her iki tarafı da net kılar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam değil. Seni daima yedekte tutuyor. Ayrılınca ağlamasının sebebi sevgi ya da aşk değil. Sana alıştı ve alışkanlıklar kolay terkedilmez. Cok soru sormuş ve çok konuşmuşsun gibi görünüyor ama öyle değil. Soruna adam akıllı bir cevap alsan konu değişecek. Ama soruna bir türlü net cevap vermiyor. Kaypak adam. Sen de doğal olarak ısrarla düzgün bir cevap alıncaya kadar soruyorsun. Gelecek hakkında artık bir karar vermiş olmak senin hakkın. Herkes niyetini belirtmeli. Adamın niyeti seni alışkanlığından dolayı bırakmak istemiyor. Başka birini bulsa hemen ona gidecek. Yani niyeti ciddi değil. Bu konu hem önemli hem de öyle uzun uzun konuşulacak bir konu değil. Neticede 3 yıl olmuş. Evet ya da hayır denilerek konu kapatılabilir. Ama o karaktersiz iki cevabı da vermiyor, oyalıyor. Hele cinsellik filan da yasadiysaniz seninle evlenmesi hayal. Bu kesin. Bence kendini kötüye hazırla ve önüne bak. Dünya da tek şerefsiz erkek o değil. Bir sürü şerefsiz erkek var. Başka birini bulursun. Daha az şerefsiz olanını yani.
21 Yorumla- +1 yıl
Olayı çok iyi açıklamışsiniz ne eksik ne fazla 👏
Evlenmek istediğini çok belli ediyorsun baskı yapıyorsun o yüzden kovalayan tarafsın o da kaçan tarafta bu dengeyi bozduğun zaman herşey yolunda girebilir 😊
Tabi huylu huyundan vazgeçmez o yüzden sizin iş yaş. Evlilik olayının büyüsü süprizi de kalmamış ortada 😊00 Yorumla
Mesajlardaki yazım hatalarını görüp, artık okullarda Türkçe ve dilbilgisi namına hiç bir şey öğretilmiyor galiba diye düşünen tek ben değilimdir umarım. 😀😀
Soruna gelince, bu adam rahat hayat istiyor. Kafasına silah dayasan yine evlenmez bence..124 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi dusunen erkek kadini bekletmez. Bunu cok gozlemledim cevremde. Bir erkegin evlenesi varsa 3 ay icinde bile evleniyor. Kadini yormadan evlilik mesajlari veriyor, evlenme teklif ediyor. Hayallerine seni de dahil ediyor. Bebek gordugu zaman bizde bundan bir tane yapalim, kime benzer acaba vs gibi hayaller kuruyor. Erkek evlenmek isterse, tanidigi kadinin kendine uygun eş oldugunu dusundugu zaman uzatmiyor. Evlenmek istemeyende sakiz gibi uzatir durur. Tanidigim 2 tip fakultesi ogrencisi 4. sınıfı bitirdikten sonra evlendiler. Bir baska doktor akrabam (erkek) 27 yasinda evlendi. Ogretmen tanıdığım 25 yasinda evlendi yine erkek. Kafasinda evlilik olan erkek yormaz, kirmaz, üzmez. Benim gozlemim boyle. Ama evlenmek istemeyene de evlilik dersin triplere girer, tartisir, kavga çıkarır. Yasi kac olursa olsun, maddi imkani olsun farketmez.
Sonra erkekler evlilik diye niye darliyorsunuz diyor kadinlara. Iyi de yuva kurmayacaksak niye beraberiz o zaman? Asker arkadasi miyiz? Kardeş miyiz ki surekli yan yana duralim. Evlilik meselesini kiz cok konusmaya basladiysa o kiza gelecege dair guven vermemis demektir erkek. Sürekli muallâkta birakiyordur. Kiza bu guveni veren erkek, kizdan zirt pirt evlenelim lafini duymaz. Kadin net olunmasini istiyor bu durumda genelde. Ben yuva kurmak istiyorum benimle buna varsan gel guva kuralim yoksan birak beni yoluma bakayım, beni oyalama, zamanimi, yillarimi çalma der kadin. Haklıdır da.
Kadinin bazen acelesi oluyor. Erkek kadin biyolojisi farkli. Kadinsal rahatsizligi vardir cocuk isini geciktirmemesi gerekir. Hadi saglikli diyelim kadinin dogurganlik donemleri belli. Bunu da kacirmak istemez kadin. Yuva kurmak, cekirdek aile olmak icinde kadinin yaratilis olarak genis bir zamani yok. Bunun gibi bircok sebep var. Yani bir erkek evlenmek istemiyorsa yedekte tutup durmasin. Bosuna milletin zamanini calmaya gerek yok. O erkegin gostermedigi tavri gelir baskasi gösterir. Belki en hayırlı olani da o olur.40 Yorumla
+1 yılBu adamdan bir cacık olmaz gibi geldi bana. Yinede 3 sene geçirmişsin, ben ise sadece 3-4 tanecik baktığım fotoğraflarla kesin bir şey diyemem. Ama eğer haberin yoksa Adil Yıldırım diye bir ilişki uzmanı var. YouTube'da bir sürü videosu var. Bir çok programa ilişki uzmanı olarak katıldı ve sorular cevapladı. "Adil'e sor" adında bir uygulamasıda var. Üye olmak ücretsiz, testler ücretsiz. (Soru sormak ücretli) İşine yarayacak bir test var 😉 Bu sitede de (KizlarSoruyor da da) hesabı var. Bence bir bak. Pişman olmazsın. "Bu ilişki evliliğe gider mi?" ya da "Bu erkekle evlenilir mi?" gibi sorularının cevaplarını alıcağına eminim. ALLAH yardımcın olsun 🖐️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları, hayata bakış ve vizyon olarak değerlendirin.
Görseldeki erkek, egoist, çok bilmiş, öfke kontrolü problemi yaşayan, ne istediğini dahi bilmeyen ve maalesef kendine bile faydası olamayacak bir karakter.
Görseldeki kadın da, sanırım kendisine saygısı olmayan ve karşıdaki kendini bilmeze tahammül etmeye gayret ederek kendini küçülten biri.
O kişi evlenir mi bilemiyorum, ama adam olamayacağı, karakter sahibi olmayacağı net. Karşısındaki hanım da kendi yoluna bakmalı, kadını Allah'ın emaneti olarak gören bir erkekle hayatını birleştirmeli.
Naçizane fikrimdir, mutluluklar, selâmetler.10 Yorumla
+1 yılEvlenmez bence ama evlense bile bu adam mutlu etmez seni. Bence resti çekip bitirmelisin. Mesele evlenmek değil mesela değer göreceğin biriyle hayatını birleştirmek. Gu adamdan değer görmezsin sen
41 Yorumla
Soran+1 yılResti çektim zar zor kendime geldim geldi yalvardı 3 gün önce affettim. Şimdi evlencek kadar emin değilim diyo
aslinda guzel olur evlenseniz sen hastalansan o doktor sana bakar o hastalansa sen veterinersin ona bakarsin
34 Yorumla
Soran+1 yılAhahah çok iyi ya. Buna mutlu oldum nedense 😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sen parası için konumu için bağlandın, iyi bir şeye kapağı atayım dedin amacın doktoru almak, ee adamda bunun farkında zaten doktor çirkinde olsa rahat bir şekilde bulur birini bunun için seninle evlenme işleri falan konuşmak istemiyor seninle takılmak istiyor.
Bu yüzden bunun ilerisi olmaz11 Yorumla
Soran+1 yılBenimde mesleğim var istersem ondan daha fazla da kazanırım
+1 yılDerhal bitir ilişkiyi. Hem de gram aklın varsa bitir. Bırak doktoru vali olsa bitir. Bu gururda bir insan çekilir mi be kardeşim. Yazık edersin kendine çok ciddiyim.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet önce barışmak için yalvardı günlerce affettim direkt yol verdi
- +1 yıl
Sen mi yol verdin o mu?
Soran+1 yılBen rest çektim oda kabul etmedi
- +1 yıl
Klasik taktik tepki almaya çalışır, görmezden gel
Bu kişiyle evlenmek istediğine emin misin gerçekten? Yoksa seninkini bağımlılık gibi bir şey olduğu için mi istiyorsun? Sana saygısı olmadığı gibi sevgi içeren tek bir cümle ve hissiyat bile alamadım ben yazdığı şeylerden. Bence sen de net olmalısın artık yani bu döngü şeklinde ayrılıp barışmalar, bu tavırlar vs seni çok yıpratır. Evlenme niyeti yoksa zaman kaybetmeye gerek yok, niyetini açıkça söylediği için teşekkür et ve kendi yoluna bak derim..
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden konuşmalarınız bu şekilde ise, evlendikten sonra daha kötü olacağının garantisini verebilirim...
Sen evlenmek istiyorsun, ama bu adamla evlensen ne olacağını düşünüyorsun; mutlu olacağını mı sanıyorsun?
Bence evlenme, yol yakınken dön; bu adamla yapacağın evlilik, seni çok üzer. Çok zaman geçmez, boşanmak zorunda kalırsınız...20 YorumlaHerif sana şamar oğlanı gibi davramıyor. doktor olduğu için ona köpekk gibi bağlısın göz yumuyorsun. ben konuştuğum kadını bir anlık sinirle engelledim diye düşman oldu. yüzüme bakmıyor. birde sana bakıyorum, kuyrugunu sallayan kopek gibisin gerçekten..
02 Yorumla
Soran+1 yılSensin köpek bu Sadece bi anlık konuşma ben zorladım niyetini anlamak için tekmeyide bastım şu an köpek gibi peşimde olan o. Ayrıca ondan iyi mesleğim var.
+1 yılay varya aynı benim gibi kavga etmişsin sjdjd benimkide böyle yapar bazen bu şu an senle inatlaşıyor fazla sıkıştırma ve durmadan evlilik hakkında konuşma erkekler bundan hoşlanmıyor uzaklaştırıyor aklında bazı planlar var o daha ilerisini düşünüyor sen konusunu bile açma sırf inadına istemiyorum der aynısını benimkide yapıyordu kavga edince
10 Yorumla
+1 yılCanım herşeyi geçtim de bu adamın konuşma tarzı ne ya bu seni sevmiyor bence sana değer vermiyor olsanda olur olmasanda olur demiş seni bir kere kaybetmekten korkmuyor sadece yanında tutuyor gününü geçiriyor cinsellik varsa bilemiyorum ama kendine saygısı olan bir kadın böyle bir adımı yanında tutmaz guzelmissinde daha ne o kaybeder sen değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gözlerim kanadı, resmen sana köpek çekmiş adam. Bencil egolu bir ergen kendini yetiştirememiş ve kimseye yetmeyecek bir beyin. Yinede sen bilirsin insanların kendi hayatları için ego malzemesi olmak istiyorsan o senin kendi karaktersiliğin olur. Karakteri olan birinin muhattap olmayacı biri.
20 Yorumla
+1 yılYüksek ihtimal evlenmez ama daha önemlisi sen sana kendini her an değersiz hissettirecek, kaybetme korkunu bir silah olarak kullanabilecek biri ile ömrünü paylasmak istediğine emin misin? Sevgi her zaman her şeyi kurtarmaz, tükenirsin.
20 Yorumla
+1 yılYa kusura bakma ama ne seninle evlenilir ne onunla. Siz olmamışsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman allahım bu nasıl bir yazma şekli ya. Hiç mi cümle kurmayı öğretmediler size okulda. Evet - engelle - çok soru soruyırsun - evlenmeyeceğim. bu nasıl bir konuşma şekli. siz daha aranızda nasıl iletişim kurulur , nasıl cümle kurulur , nasıl konuşulur önce bunu bir çözün. anaokuluna gitmeden ilköğretime daha yeni başlamış çocuklar gibi konuşma şekliniz var. yaşlar 26 ama daha büyüyememişsiniz.
00 YorumlaArkadaşım çocuk musun sen. Niye evlen benimle diyip sık boğaz ediyorsun. Evlenmek zorunda mi. Evlenmeyi de düşünmüyorum seninle. Düşünmez de. Biraz ağır ol. Adam seni çepte görüp umursamaz. Bırak kendiliğinden istesin evlenmeyi.
11 Yorumla
+1 yılKaçan kovalanır taktiği uyguluyor sana. Net olman lazım böyle peşinden koşmakla hem kendini düşürüyorsun hem de gereksiz yere karşı tarafı darlıyorsun. Dalga geçer gibi konuşmalar olmuş ben hoşlanmadım.
00 Yorumla
+1 yılNeden hala bu adamla konuşmaya devam ediyorsun güzelim? Engelle gitsin. Öküzün konuşmalarına bak yaa şımarmış bu, boşver sen daha iyilerine layıksın. 😘
10 YorumlaNe güzel işte tam siz kızların aradığı tip , siz statü ve sınıf peşinde koşmaya devam edin böyle... erkekler kelebekler gibi mutluluktan uçuracak sizi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir ilişki, nasıl konuşma bu ya ağzına kürekle vurasım geldi çocuğun. Ben olsam böyle biriyle değil evlenmek sevgili bile olmak istemezdim.
45 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılAyrılınca da ağlıyo
Cevap sahibi+1 yılAğlasın, o şimdi ağlamasın hayat boyu sen ağlayacaksın haberin yok.
Soran+1 yılNasıl ağlıcam onunla birlikte olursam mı
Cevap sahibi+1 yıl"O şimdi ağlamasın diye" yazacaktım eksik olmuş. Evet onu demek istiyorum, evlenseniz bile evliliğinizde de çok sorun yaşayacağınızı düşünüyorum. İletişimde sorunlar olur, sana değer vermez, anlayış göstermez, aldatmaya bile gidebilir zamanla.
+1 yılben size sovmekten biktim mk salak misin cek sana siktiri seninle tassak geciyor sen hala insan yerine koyup konusuyorsun
20 Yorumla
+1 yılÜzülmeyi hak ediyorsunuz. Statüsü yüksek sınıf bir erkek çirkin de olsa Türk kızını cezbediyor yüksek maaşlı çünkü. Boşuna demiyoruz kardeşim karakterine bakın insanlığına bakın diye. Oh olsun :D
00 Yorumla
+1 yılNeden barıştın? Neden seni üzecek belki hakaret edecek bir adamla evlenmek istiyorsun! Gül gibi mesleğin var bir de…bırak gitsin ne hali varsa görsün
sana saygısı olmayan bir adamla hayat geçmez00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben senin konuşma tarzıni üslubunu hiç mantıklı bulmadım liseli ergen kizlar gibisin çocukta seni çözmüş boş yapıyor zeka harcamaya deymezsiniz kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılKafamda birini canlandırdı senin görüştüğün çocuk sıkma çok bunalmış soru sorma çok ufukta evlilik olabilir ama daha zamanı var ama sakın kısıtlama ve saygısızlık yapma hepten kaybedesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok konuşan kızlardan nefret ediyorum. benim kız arkadaşım rus, kız bu kadar konuşmuyor. işine gidip geliyor işine gittiğinde hiç sosyal medyaya girmiyor, gelince de konuşuyoruz gidip uyuyor. Türk kızlarında bu kadar konuşmak genetik galiba,
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni adam yerine koymuyo ondan
Cevap sahibi+1 yıl5 senedir beraberiz, bir defa kavga etmedik, ben sana söyleyeyim dost acı söyler bu kadar çok konuşma,
Cevap sahibi+1 yılcidden çok konuşuyor genelde türk kızları bu sizin en büyük dezavantajınız. bıktırtmayın karşınızdaki insanı,
Soran+1 yılKanka ya geç bunları gerçekten seven takmaz onu.
Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Onu bilmem ama böyle biriyle evlenmemelisin bence çift karakterli biri gibi konuşmuş... Ayrıca evleneceğini sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılBitir kaç bundan sana hayır gelmez. Seni sevmiyor. Insan sevdiğiyle bu şekilde konuşmaz. Bu dobralık değil , seviyesizlik.
10 Yorumla
+1 yılSiz bu ilişkinin helvasını kavurnmussunuz çoktan umursamiyo seni ne kadar zorlasanız da er geç kopucak böyle biriyle evlenmek istediğine eminmisin
10 Yorumla
+1 yılDengesiz belli. Bunun evlenmeye niyeti yok birde geçim insanî değil. Evlenmek kadar devamını getirmek daha mesele
10 Yorumla
+1 yılMuhabbetiniz çok boşmuş asko evlenmeyin siz bosverin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenemye niyeti yok ve ilk fırsatta seni bırakacak modda şu an.
Ya birini bulna kadar ya da senden faydalanacağı bişey kalmayıncaya (cinsel istifade olma olasılığı yüksek) kadar devam eder sonra bitirr.
ne saygı ne sevgi kalmamş maalesef00 YorumlaYaptigi sey ne biliyormusun naif ligini kullanip sömuruyor seni.
Yol yakinken ayril ve arkana asla bakma.00 Yorumla
+1 yılHayatının hatasını yaparsın evlenmek isteseydi çok niyetini belli ederdi. Ayrıca sana karşı çok baskıcı aşağılayıcı pişman olursun.
00 YorumlaSürekli evlilik vurgusu yapan kadın itici geliyor bana. Çok sıkıştırmışsın çocuğu. Çok sıkıyor kadınlar bazen bizi. Biraz akışına bırakmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılBu seni elimde oynatıyo.. ama adamın sinir olduğu kadar da varsın sinir olmamak elde değil mk
02 Yorumla
Soran+1 yılNaptım
- +1 yıl
Bu senle evlenmez hacı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazı hiç bitmeyecek sandım ama her neyse,
Bu davarı nerden buldun?013 Yorumla- +1 yıl
Resmen, ilgisiz, duyarsız, empatiden yoksun, düşüncesiz, saygısız. Sorumluluk alamayan biri
Soran+1 yılEvet ayrılınca ağlayıp zırlıyo
- +1 yıl
aşırı terslemiş seni
- +1 yıl
ama sinirdendir de, ağlamışsın, banane diyo
- +1 yıl
aşırı sana kaşrı ilgisiz
- +1 yıl
Sen nası dayanıyon?
Soran+1 yıl3 gün önce yalvarıp ağlıyodu barışmam için. Şimdi sorunca sinirliym ondan tersledim diyo
- +1 yıl
En mecburi olan şey. İlgi ve saygıdır.
- +1 yıl
Ablam siz bunları nerden buluyonuz?
Benim gibi iyi insanlar da gitsin basket sahasında boş gezmektense spora gidiyo.
Yazık bize, davarlar bile sevgili buluyo.
(kusura bakma adam biraz öyle) - +1 yıl
yok basket sahasında futbol oynuyoruz, basket biliyorum ama futbol daha bi temaslı.
Soran+1 yılÖyle valla ama zaten ilk tanışınca çok koştu peşimden sonra da böyle havalandı
- +1 yıl
adamın fotoyu atar mısın? bakalım meye benziyo.
Ama şu an ben açım ve uyucam.
İstersen yarın at. Ya da hiç atma, neyse yazıyı silmeye üşendim. Ama yazmaya üşenmiyorum. En azından yazdığımı, ne yazdığımı, düşündüğümü bil.
Soran+1 yıl😀😀
+1 yılSana saygısı olmayan birinden hâla evlilik düşünceleri beklemen doğru değil. Sen ciddi düşünüyorsun ama sevgilin sanki öyle değil ve sana karşı kabaca konuşuyor sevse böyle konuşmaz
50 Yorumla
+1 yılVallahi suç sende böyle bir adamı karşına alıp konuşuyorsun bir de yüzsüz gibi evlenmek istiyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
@Deffisona her insan için bugün elle olmaz herkes kendine biçtiği hayatın sonucunuYaşar
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kusura bakma ama bir erkeğin bu kadar g***** kaldırırsan böyle olur
10 YorumlaBence sen bu adamla evlenme. Daha iyiydi çıkar inşallah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaya egosit cevaplar vermiş dalga geçer gibi VE sen affetmissin
Haketmiyo10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. bu nedir ya böyle ya sen bununla evleneceğine yalnız kal daha iyi şu üsluba bak... rezillik
10 YorumlaBazı kızlar erkekleri ezerken
Bu herif seni ezmiş.
Amann10 Yorumla
+1 yılBu ne ergence bir konuşma ya hahahha nys ciddi ilişki insanı değil gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek senin icin bu kadar önemliyse git ayrıl evlenmez bu kişi
10 Yorumla
+1 yılDoktorlardan sevgili olmuyor nedense evlilik olue mu bilemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yazismadan bisey anladysam türk olayım bu nedir ne demektir arkadaş ya Allah sabır versin ama ikinizede 😐😐
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhaha bu nasıl muhabbet ya gece gece güldüm bkdkdkb
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ediyorum beyaz tarafı kız sandım. Çok darlamışsın.
216 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeyecegi adam ile niye anı biriktirsin. Bu adam resmen davar gönül almıyor nasıp olsun işimiz düzelsin ben de isterim hayatım demiyor Biplersin gitsin
Soran+1 yılİş derken maddi olarak demiyo aramızda sorun olmazsa evleniriz diyo
Cevap sahibi+1 yılHaklısın da 3 yılda tanıyamadın mı bunu. 1 aylık iş bu
Cevap sahibi+1 yılMüneccim değil sonuçta ayrılık olabilir kimse kimseye ayrılmama sözü veremez ki
Soran+1 yılİşte hep derdi hemen işim olsun evlenicez diye. Şimdi 3 yıllık tanımasına göre evlenmez miş
Cevap sahibi+1 yılşu an işi yok demek ki parasal açıdan hazır değil demek ki. Ama mühim olan para değil mental anlamda hazır mı değil ki. Ha senin acelen varsa söylersin bi şakilde kredi çeker hallolur. Karşılıklı sevgi varsa halledilmeyecek bişey yok. Yeter ki evlenmek istesin
Soran+1 yılİşi var ya. Çalışıyo. Zaten 2 yıl sonra olursa olur. Sordum o zaman için emin değl işte
- +1 yıl
Erkeklerde 3. yil sendromu var heralde biz de 3. yilda ayrıldık 😂
Cevap sahibi+1 yılBu çocuk memur değil sonuçta değil mi işten atılma korkusu vs vardır. Bilemem. Yarın ne olacağımız belli değil. Ama sana söyle söylim. Onun tek hatası evlilik niyetini yeteri kadar iyi belirtememiş. Hatası bu. Ayrılma sebebi mi evet bi sebep bence
Soran+1 yılDoktor diyorum ya
- +1 yıl
İşten atılma korkusuyla bu tavrının alakasi yok kesinlikle kız yarın gel iste babamdan dememiş sonuç olarak yol bulmaya çalışmış ama adam yoldan hep sapiyor
Soran+1 yılYa ilk çıktığımız gün evlilik istiyorum dedim o zaman öğrenci 2 yıl bekledim ama şimdi de anlaşır mıyız diyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman mental olarak hazır değil. İstemiyorsa zorlamanın alemi yok bence
Soran+1 yılAynen zaten okulum var daha 1 yıl da iş için uğraşırım 2 3 yıl sonra sini konuşunca böyle diyo
Soran+1 yılPardon da zorlamıyorum zorlayan o ben evlilik istiyorum kendisi ayrılnıça yalvarıyo ama bigün evleniriz çatlama diyo
Cevap sahibi+1 yılAranızdaki muhabbete göre ben ilişkinizde ışık göremiyorum. Evlilik olsa bile boşanmayla sonuçlanır. Çünkü sizin ilişkinizde alttan alan taraf yok. İki taraf da inat
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bişeye darlanınca tartışma çıkıp olır öyle şeyler. Taraflardan biri sinirliyse çok üsteledikçe olay büyür
00 Yorumla
+1 yılBu ne ergen konuşmalar ya ve biz ne yapalım sizin mesleklerinizi.
00 Yorumla
+1 yılYanii seni ona çeken ne ne bilim milletin tripleriyle uğraşmaya degmez kesinlikle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenmez belli ki kızlardan umudunu kesmiş olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Aamk sırf doktor diye çirkin bi adama katlaniyosunuz. Çocuk memur olsa değil muhatap olmak suratına bile sıçmaz. Sırf kocam doktor demek için bi de maddiyat için kafeslemenin derdinde 🤣
Kadinlar inanılmaz çıkarcı ve menfaatçi. Hesabına nasıl gelirse öyleler... yavuşak bi varlık 😏🤣
+1 yılBelli ki aranızda cinsellik de var seni becerdi istediğini aldı sana doydu şimdi yan çiziyor
01 Yorumla- +1 yıl
İşte kendin dedin çirkin onunla seks yapınca kendini Brad Pitt sandı
+1 yılO kadar yazım hatası var ki kültür düzeyinize hayran kaldım ergence bir diyalog geçmiş aranızda
00 Yorumla
+1 yılBana sürekli evlenmekten bahseden biriyle asla evlenmem, çok itici
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılMüneccim yazamayanla olmaz. Saka bi yana cok savsakliyor gibi duruyor ciddi gorunmuyor buyuyememis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusur bakma da bu ne boş konuşma ya. Resmen laf kalabalığı adam iyi cambazlık yapıyormuş
30 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat