+1 yılValla ben bir kere sevdim gök gürültülü inanılmaz yağışlı havada evinin önünde onu bekledim cama çıkar da bir an görür müyüm diye. Sabaha kadar hem de. Film gibi
Kimse sevemez benim gibi. Hasta olmuş hastanede başında ağladım nice kızlar geldi benimle sevgili olmak için onu sevdiğim için reddettim. Onun için kitap yazdım sayısız şiirler şarkılar. Neler neler. Ona almadığım hediye kalmadı. Neler neler. Ama sevmedi. Uzun boylu (1.93) çirkin de değilim yakışıklıyım ama sevmedi ne yaptıysam.
Bir daha birini sever miyim bilmiyorum. Babasından bile kaç kere kavga ettim. O bile razı olmuştu artık. Gerçekten sevdiğimi anlamıştı.
Bunca yaşanan dan sonra bir daha birisini sevebilir miyim bilmiyorum. Ama benim gibi seven bulunmaz. Bu bir gerçek10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenimle kimse sevgili olmadı bende çok isterdim birinin gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demek onu herşeyden çok sevmek sahip çıkmak kollamak çok istedim ama olmadı bu konuda lanetliyim açıkçası nice şiirler sözler yazdım herkes aşk adamı falan dedi ama ben aşkı hiç yaşayamadım bile. Güzel bir söz vardı herkesi 'güldüren adamı kimse güldürmez" Ne deyim buda benim lanetim ne aşk ne seks ikiside benim lanetim.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılaşk ilişkilerini pek beceremiyorum çünkü hiç aşık olmadım ama.
sevdiğim bir insan olunca ona aşırı bağlı oluyorum, sadığım. değer veriyorum ama kötü de bir huyum var bazı şeylere karışıyorum.
kısaca sadık ve değer veren biri olduğum için olabilirler.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tipimi bir kenara koyup kişisel olarak, sempatik espirili, büyük oranda enerjik, samimi ve dürüst biriyim. Haa birde o herkesin aradığı ama hiç kullanmadığı sadakat kavramı bende varda çokta bir önemi yok nasıl olsa 😏
Son olarak çok severim.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Kimse mükemmel değildir ki ama bir başak burcu erkeği olarak zekiyim, akıllıyık, komiğim, eğlenceliyim, titizim bu yüzden giyimime kuşamıma özen gösteriririm. Bir de evimin tek çocuğuyum yani bütün miras bana kalacak ALLAH'ın izniyle. Ha bir de hieraktif olduğum için enerjik ve fit vücutuyum. Her şeyden öncesi gencim.
20 Yorumla
+1 yılUzun süreli ilişkiler bana göre değil bence olmamalılar...
10 Yorumla
+1 yılİlgiliyimdir her konuda. Kıskanç ve kısıtlayan biri değilim. Eğlenceliyimdir gülmeyi ve güldürmeyi çok severim her türlü şakalaşa bilir benimle. Yeri gelir efsane romantik olur yeri gelir Ankaralı Namık olurum. Yani kısaca benimle sıkılmaz
10 Yorumla
+1 yılBu da mulakat sorusu gibi olmuş aw
"sizi neden işe almalıyız? Çünkü blablabla..."
Beni ben olduğum için sevmeli gerisini tanıdıkça kesfeder zaten.20 Yorumla
+1 yılEngelliyim İyi kalpliyim evlilik olayı olunca evimden ayrılmam o nereye gezmek ister onun ile gezerim ilgi duyarım üzülmemesi için elimden geleni yaparım bu kadar 😇
20 Yorumla
+1 yılAynı kafadaysak müthiş eğlenirler benimle. Zaman, mekan mefhumu tanımam. Yaşamayı seviyorum, benimle olana da daha çok sevdiririm.
36 Yorumla- +1 yıl
Kesin Aslan burcu jhjhhj
- +1 yıl
Bilemedin. 😅
- +1 yıl
Kesin ya imkani yok bu ego bu kendine bayılmışlık hali bu özgüven patlaması..
Aslan bu arkadaşlar, konu kilit hjhjjjbnn - +1 yıl
Maalesef aslan değilim. Hatta aslan olan bir tarafım da yok; yükselen, alçalan, ay burcu vs. 😂
- +1 yıl
Boğa?
- +1 yıl
Yormayayım seni, akrebim.
+1 yılneden olmaısnlar.. uzun boylu esmer.. iyi biriyim kadınlara el kaldırmam kötü bir söz söylemem vede cinsel olarak her sekılde onu tatmin edebiliyorsam başka ne isttiyor :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Saygılı ve nazik olmam vede güven vermem elbette..Çünkü kadının her zaman nazik davranılması gerek duyulan bir çiçek kabul ederim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Tek kötü yanım paramın olmaması onun haricinde mükemmel birisiyim. Bunu ancak tercih edenler görebilir 💆♂️
10 YorumlaKimseyle iyi geçineceğimi düşünmüyorum. Sevgi ve aşk adamı değilim. Kimseyi sevmem, kimsede beni sevmesin.
Bana aşık olmak akıl kârı değil.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılHerseyden once dogru durust ve sadakat tutkunuyum sanirim bunlari ayni kiside toplamak bu donemde zor bide seversem fusunun nasil olur
10 Yorumla Kadın ruhundan anlayan centilmen Düzgün Dürüst Güvenilir Anlayışlı Güler Yüzlü ve Düzgün Katekterli olduğumdan .
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Dürüstlük süprizlerim sevgim ve saygım bunlar varsa güven vardır ben insanlarda bunu ararım buda benim taşıdığım karakter o sebeb ile diyebilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercihlere ve ilişki biçimine saygı duyarım
İlişkiler yeterince yorucu bir kalıba sokmaya gerek yok10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sadık birisiyim
kaşım gözüm oynamaz
Kadına insan olarak bakarım tatmin aracı değil
onu kandırmam
kültürlüyüm ve donanımlıyım
Beni tabiiki rededecekler. Çok doğal10 Yorumla
+1 yılSadakat diyelim , sevdiğim anda dünyamın merkezi oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi nedenleri yok muhtemelen bu yüzden yalnızım 😂
10 Yorumla Benimle sevgili olunmaz. Özgürlüğü severim. Ancak iyi arkadaş olunur.
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi adamim yalan yok samimiyet var neysem oyum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tutkulu, şefkatli, romantik, sahiplenici, sorumluluk sahibi bir insanım.
10 YorumlaBenimle sevgili olmamalılar ama evlenebilirler, iyi eş olur benden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimleyken huzurlu olur insanlar ve farklı bir dünyadalarmış gibi ortam oluşturabilirim
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bir sevdiğimi tam severim ve inanılmaz değer veririk o kişiye.
11 Yorumla- +1 yıl
Veririm*
+1 yılMükemmel bir özelliğim yok ki isteyen benimle olur isteyen olmaz.
10 Yorumla
+1 yılİyi bir insanım. Daha çok detay var ancak yazmak zaman alır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılBlalarini bulmak için daha iyi bi fırsatlari olmayabilir çünkü jhjjjhn
17 Yorumla- +1 yıl
akıllanmadık bizde
- +1 yıl
@yyunusemree :'p
- +1 yıl
öpüyorum sevgilir:)
- +1 yıl
@yyunusemree maske mesafe pls sjjjj
- +1 yıl
ya sanalda da :D
- +1 yıl
@yyunusemree a tm öp tabii o halde jjjj
- +1 yıl
bu random mu hakeder AFKDMLKASNM
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKahretsin çok yakisikliyim ve on numero karakterin var narsist duygularım kabardı 😂😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sapık değilim bir kere sütyen bedenlerini bilmiyorum 70cc küçük oluyomuş onu sen dedin bşka yok
10 Yorumla
+1 yıl''Seks sonrası partnerimin göğsüne kafamı koyup sohbet etmemiz onun sigara yakması o esnada sonra bede onun sigarasından kendi sigaramı yakmam içmemiz.. Yorulmuşuz o kadar postalardan sonra tabii ki.. Karnımız aç bir şeyler getirtirmişiz kucağına oturmuşum yiyoruz duş alıp dışarı çıkıyoruzz''
Seni öldürürüm bak kimseyle yapmicaksin bunu bunu ben seninle yapmak isterdim ama yapmiyorsun kimseyle yapamazsin00 YorumlaOfff yavrum benimm bee senin o taytini cartt diye bacak arasini yirtsam sadece gott deliginin orayi yirtsam ayirsamm gotunu iki yana o 17 lik yarragimmi soksam kokune kadar dibine dibine vurdursam sikke sikke gott deligini kizartsam sen ciyak ciyak bagirsan aglasam ben agzini kapatsam saplak ata ata minciaya mincikliya sıka sıka isira isira sikksem o gotunu kipkirmizi yapsam gotunn zonklasa artikk bosalsam icinee saatlerce sikksem her gun sikksem doymasan yarraghima. 😀😀
01 Yorumla
+1 yılUkalalık ve ego yapmıyorum karekteri kişiliği sağlam biriyim ve etrafımda ki her kes yakışık li bakımlı ve efendi olduğumu söylerler
10 YorumlaHürmet gösteririm saygılı sadık ve kollayıcıyım şımarmak isterse onunla şımarır ağlamak isterse onunla ağlar piçlik yapmak isterse onunla arkadaşım olurum geceleri saatlik değil sabaha kadar birlikte oluyorum ilişki içerisinde acıdan bayıltırım..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanırım fazla değer veriyorum el üzerinde tutamam ve pozitif yanım hoşlarına gidiyo genelde bence gayet iyi bi sevgiliyim 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ben hayat enerjisiyim
20 Yorumla
+1 yılcunku iyi kalpliyim duygusalim sakinim yardimseverim
10 Yorumla
+1 yılsadakatli sevecen esprili birisiyim gezmeyi severim
10 Yorumla
+1 yılÇünkı ben aşık olursam oda beni severse kendimi hayatımı adarım
10 Yorumlaben anlatılmam yaşanırım kardeş kusura bakmasın kimse kendimi burda pohpohlamam
10 YorumlaÇünkü ben sevgilimi Dünyanın 8. Harikası gibi hissetririm. Dünyadaki tek erkek oymuş gibi hisseder.
24 Yorumla
+1 yılBir kadını özel hissettiririm ondan sevgili olmalı benimle
10 YorumlaSadık, dürüst, güvenilir içten ve samimi bir insan olduğum için olabilirler.
10 Yorumla
+1 yılSevgilimin o muhteşem ayaklarına gereğinden haddinden fazla itina ve ilgi göstereceğim için. 😊👍
10 Yorumla
+1 yılçünkü mükemmel bir insanım sadece tek bir yanım değil her yanım 😂
10 YorumlaGuzelligm ve cilvem yeter
20 YorumlaBeni engelleyerek hic bir yere varamazsin sadece daha da sinirlendiriyorsun beni ve senden alacagim intikami daha acikli bir hale getiriyorsun
034 Yorumla- +1 yıl
Burda hic bi alfaya yurudugunu sulandigini gormicem kimseyle seks konusmayacaksin seks yapmayacaksin anladin mi beni. Sen benimle seks yapmiyorsun seks yapamiyorum senin yuzunden benimle sanal bile yapmadin o yuzden bende senin seks hayatini senden alirim burda hic bi alfaya yurudugunu gormicem senin kafani kopartirimmm
- +1 yıl
Bana vermeden benden kurtulamazsin soyliyim 1 yil gecse de kurtulamazsin neden tehdit ettiriyorsun kendini neden benim en genc aktif yillarimin boşa gecmesine sebep oluyorsun bosuna mi yakisikliyim benim de begenilmeye arzulanmaya ihtiyacim var niye bir kisi bile beni begenmiyor aqqq delircemmmm
- +1 yıl
O engeli acacaksin duydun mu beni yoksa hayatini karartirim tipki siz kizlarin benim hayatimi kararttiginiz ve beni elime mahkum ettiginiz gibii... Ben gayet adil yaklasiyorum bana nasil davranirsan ben de sana oyle davraniyorum beni siklemezsen beni kotu hissettirirsen bunun acisini cektiririm sana bana iyi davranirsan ben de sana iyi davranirim
+1 yılOlmamalılar daha çok 😄
10 Yorumla
+1 yılÇünkü gayet kaliteli bir bireyim
10 Yorumla
+1 yılEğlenirler gezerler tozarlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılGoogle adam yaz ben cıkıyorum cunku.
10 Yorumla Başına bela almak istiyorsa olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAçık net dürüst ve sadık olduğum için
10 Yorumla
+1 yılEge çocuğuyuz farkımız yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılenerjik birii sayilirim🐸
10 Yorumla
+1 yılBunu tercihten sonra anliyorlar malesef
10 Yorumlaanlayışlı olmam. Mantıklı düşünebilmem yeterli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılİhanet etmediğim için
10 Yorumla Benimle sevgili olmamalılar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer erkekler gibi değilim. Hahahahah
10 Yorumla
+1 yılAlkolik muamelesi yaptılar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Cunki hoş görülü alçak gonulluyum
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat