Oldum valla. Yaz aşkı diyebileceğim kısa bir ilişkiydi. Kendisi beni buldu, ben aşık olmamıştım. Bitiren de kendisiydi ve pek üzülmemiştim açıkçası ama yaşadıklarım güzeldi.
Evet sadice lise yıllarımda ergenlik aklı işte bir iki kere olmuştum ama şimdi asla olmam hatta geiye dönüp baktığımda yaptığım harekete gülüyorum ve sinir oluyorum 😂😂
Bundan yıllar önce şu an 2.5 yıldır sevgili olduğum kişi en yakın arkadaşımdı ve sevgilsi vardı. Slevgilisi beni çok kıskanıyor ve doğru düzgün konuşturtmuyordu. En son canıma tak etmişti ve başka bir arkadaşımla sevgiliyim deme durumunda kalmıştım. Çocukcaydı...
Yok bea kalp kıramam ben bu sebepten çok terk edilenim oldu ama yapcak bişi yok duygusal olmak benim suçum değil kül tablası gibi canım benim herkes acısını söndürdü üzerimde
yok ya ben ömürlük iş düşünüyorum hatta şu aralar bulsam zaten evlenmem 30'u bulacağından bu aralar biraz sabırsızım keşke olsa bir tane dediğim çok oluyor
sevgilim var demek için biriyle birlikte olacağıma yalnızlık daha iyi bir durum neden mi çünkü karşınızda ki kişi farklı duygulara hayallere kapılabilir bencilliğinizi ve başkaları için hava atmayı bırakmalı bu kişiler